eski Soundgarden vokalisti taptıgım kişi Chris Cornell!! ve RATMın eski üyelerinden gitaristi Tom Morella basscısı Tim Commerfield ve bateristi Brad Vilk oluşan süper bi grup RATMla karşılaştırılsalar bile bence Audioslavein yeri ayrı en başta vokalistlerin sesi farklı = )nese ilk albümleri kendi adını taşıyan 14 parçalık "audioslave" adında bi albüm çıktı ilk çıkış parçası Like a stone show me how to live ve sora cochise ardından gelen klipleri oldu şimdi yeni albüm için stüdyoya girdiler bile umarım 2005te çıkar
ratm la kiyaslanamaz bile her ne kadar arada chris cornell olsa da ratm in yeri cok ayri.. zaten farkli bi tarz icra ediyorlar. su anda en iyi gruplardan biri bence.. ama maalesef "like a stone" ile barlara malzeme oldu.
RATM grubunun dağılmasının bende yarattığı üzüntü, ardından Audioslave grubuyla tekrar canlanacağını öğrendiğim zaman yaşadığım sevinç ve RATM grubunun tadını veremediklerinden dolayı duyduğum hayal kırıklığı...
American Eyes, Know Your Enemy, Matrix soundtrack şarkısı Wake Up, Renegades of Funk... ve diğerleri.. Ey gidi ey...
Audioslave'de severek dinledigim bir grup fakat sound olarak biraz daha yumusak ve her kitleye hitab eden bir tarzları bulunuyor.
valla cıkardıklarıc ilk ve tek albüm bence mükemmel,mesela tom cruıse un son filmi colledral'da bi audıoslave parcası caldı adı aklıma gelmiyo muhtesemdi. neyse o albümü edinmek farz yani...
korn83 yazdı:valla cıkardıklarıc ilk ve tek albüm bence mükemmel,mesela tom cruıse un son filmi colledral'da bi audıoslave parcası caldı adı aklıma gelmiyo muhtesemdi. neyse o albümü edinmek farz yani...
aa hadi ya o filmide bi türlü izleyemedim albümünden mi çalıolar acaba
gerizekali ratm elemanlari, mp3 lerini millete gostere gostere dagitarak parasiz kaldilar, plak sirketleri de bunlari sutladi olay budur. zaten o grupta bi eleman (saglam eleman) vokalist zack de la rocha vardi..
benim hayatımda en güzel sesi olanlar listesinde 1.kurt cobain 2. chris cornell. albümde sadece shdaow of the sun'ı dinlediğinizde bile bu chris'in ne kadar yüce bi insan olduğunu anlıcaksnınız. ayrıca tom'un filmine de cuk die oturmuştu bu şarkı. colledral'miydi neydi.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
Son albümü dinliyorum gözlerim kapalı... Yine harikalar bana göre...
Favorilerim, dikkat edilesi şarkılar:
//**** Albümle aynı ismi taşıyan Out Of Exile.
//*** Gaza gelinesi bir şarkı Drown Me Slowly.
//** Your Time Has Come...
//* Heavens Dead...
Audioslave süper bence.Be Yourself güzel..Ondan önce de Like A stone,Cochise,İm a Highway,Show me how to live...
Hepsi güzel.Ben seviyorum bu adamları galiba..
Baksanıza ya
"you gave me life now show me how to live" ne kadar mantıklı??::PP