aa hazmetmesin harbiden? bak bence "vulgar display..." albümünü bi dinle bastan sona fikrin degişir,tabi dinlemediysen ) buarada bakmadım ama evet pantera acılsın konusalım!
CcCoMaLieSsS yazdı:Still Reigning DVDsini alan var mı ya
hoca bi türlü alamadım m.q.Tam para topluoz gidio sağa sola.Netten bulacaz bişekilde
Ama Dvd resmen tam sadistik bi hadiseymiş.Konserin bi yerinde kanlar falan akıyomuş.Elemanlar kanlı kanlı çalmaya devam ediyomuş
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
bakırköyde cafe-bar gibi biryere gittim arkadaşla, girerken eminem çıkarken kraltv...ama kafayı bir kaldırdım merdivenlerden çıkarken bir ara oha slyaer posteri 8O
çok ilginçti valla şimdi görmek lazım tabi o yeri ne alaka diyor insan
suan üst taraftaki arkadasa hitaben;ya sen ne sacmalıyosun! bu laf attıgın türün suan önde gideni system of a down,ve zamanında slayer'IN alt grubu olarak bu grupla turladı! ozzy abiye hepimizin saygısı vardır sanırım bu adam son 4 yıldır o senin asagıladıgın nu-metal gruplarının DİMDİK ARKASINDA! ok??? yani öle bok atmakla olmuyo ya,böle polemikler sacma!sevgiyle...
sen numetalcimisn kardeş.Kime bok atmışız.ben gerçek şovdan bahsediyorum.gerçek müzikten bahsediyorum.System of a down skikleri alt grup çıktı diye sewmem ya da saygı duymam mı lazım.System;Slayer'la turlarken götü yiyip Türkiyeye gelmedi.Slayer çatır çatır çaldı.Öyle Türkiyeye bok atmakla olmaz bu işler
Sonra 11 eylül saldırılarında 9 kişilik numetal grubu Slipknot konseri iptal ettirirken Slayer çatır çatır turneye devam etti.Kİm samimi acaba birader?
Slayer'dan Bir Özlü Söz;
BİZ SAHNEDE ÖLECEĞİZ !!!
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
acıkcası system'i tartısmakla sonuca gitmen komik,ben sadece su nu-metal dinleyen insanlara laf atılmasının komik oldugunu düşünüyom,cünki sizin gibi bölücü zihniyet bize bişey vermicek.merak etme enaz senin kadar slyr dinlerim(9 yıl) ve ardından da o begenmedigin nu-metal gruplarının güzel örneklerini dinlerim.samimiyet mevzusu benim konumla alakalı deil!onu baska platformda tartısırız! ha nu-metalciyim falan demiyom ama ne bilim senin gibi bikactane adam gereksiz gerginlik yaratoyo ya,emin ol metalin hertürünü de dinliyom dinlemeye de DEVAM EDİCEM!SEVGİYLE...
güzel arkadaşım lafı nerden alıosun ya.
Nu metalci derken neyi kastetim anlamadıysan yıllardır boşuna müzik dinlemişsin.
Şuan durumu açıklayamıyorum çünkü işim var.Öğle yemeğinden sonra tartışabiliriz