En Çok Hangi Grubu Seviyorsunuz?
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

Böyle böyle müziği tanırlar işallah.Kişilikleri gelişir.Memlekete hayırlı olurlar işallah.ne diyim işte.Diktatör deiliz sonuçta.Bizde ana kuzusuyuz 
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
- Lord_Of_Darkness
- Üye

- İletişim:
NE DİYİM
NE DİYİM Bİ COK GRUP DEİNLERİM HEMEN HEMEN 125 CİVARINDA
EN İYİLEİR BENİM GOZUMDE BASGOZDEM YABANCILARDAN PANTERA DREAM TEHATRE VE TABİKİ SYSTEM OF A DOWN
YERLİ -FAZLA DİNLEMEMÖ GOZDEM ZARDANADAM HİÇ Bİ ZAMAN DEİŞMES....
BU 125 GRUBU YAZMAK İSTERDİM AMA ZAMANIM YOK
Moonspell My dying bride dreams of hell....nirvana bisuru işte
bu arada WITCHTRAP bilen varmıı...
Tabi herkesin grubu kendine ama bi "PINK FLOYD" u araştırın derim.Kararınızı ona göre verin
Bir grup sadece müzikten ve müzisyenlerden ibaret değildir....
Bir grup sadece müzikten ve müzisyenlerden ibaret değildir....
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
- angelssmile
- Üye

dinlemeyen saygısızlık etmesin...213 yazdı:Bencede en iyi grup Mor ve Ötesidir.Türk Rock müziğine katkısıyla,tavırlarıyla,tutarlılıklarıyla,konser performansıyla,ideolojisiyle,kişilikleriyle,fanlarıyla,şarkı sözleriyle,imajlarıyla,dünya barışına katkılarıyla tam bir "En İyi Grup" yani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yemeyin beni...........
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaşa gelmişsin bunu öğrenememişsin..
herkes neyi iyi görüyorsa onu yazıyo buraya... başkaları eleştirsin kendini öne çıkarsın diye diil..
-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
angelssmile yazdı:dinlemeyen saygısızlık etmesin...213 yazdı:Bencede en iyi grup Mor ve Ötesidir.Türk Rock müziğine katkısıyla,tavırlarıyla,tutarlılıklarıyla,konser performansıyla,ideolojisiyle,kişilikleriyle,fanlarıyla,şarkı sözleriyle,imajlarıyla,dünya barışına katkılarıyla tam bir "En İyi Grup" yani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yemeyin beni...........
kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaşa gelmişsin bunu öğrenememişsin..
herkes neyi iyi görüyorsa onu yazıyo buraya... başkaları eleştirsin kendini öne çıkarsın diye diil..
Yok doğru düşünmüşsün.yaptıkları hadiseler,müziklerinin yanındablackmercury yazdı:pardon osaman..ben bişi daha annadım hayatından ve yaptıkları şelrden bahsettiğini düşündüm ama yanlış düşünmüşümdür dedim...213 yazdı:Dediğimi anlamadınız.Neyse ya
Re: NE DİYİM
buyuk harfleri kullanarak derdini anlatma, küçük harfleri kullan.Lord_Of_Darkness yazdı:NE DİYİM Bİ COK GRUP DEİNLERİM HEMEN HEMEN 125 CİVARINDAEN İYİLEİR BENİM GOZUMDE BASGOZDEM YABANCILARDAN PANTERA DREAM TEHATRE VE TABİKİ SYSTEM OF A DOWN
witchtrap tr nin en iyi ankarali black metal grubuydu. daha sonra davulculari satanic verses diye bir grup kurmustu.. istabul lu pagan ve infected da cok iyi gruplardi.. turkiye ilk black metal albumu ise infected a aittir. fakat artik black metal oldu sanirim.. moribound oblivion ise ortada iste.. infected dan gitarist oytun ve ahmetcan nin arasini acarak grubun dagilmasina neden olan ise bahadir uludaglar isimli sahsiyettir.
bakıyorum black metalle baya bi ilgilisin..bide şunu söylede göriim vikinglerin ilk kralının ismini söylede göriimgrungy yazdı:witchtrap tr nin en iyi ankarali black metal grubuydu. daha sonra davulculari satanic verses diye bir grup kurmustu.. istabul lu pagan ve infected da cok iyi gruplardi.. turkiye ilk black metal albumu ise infected a aittir. fakat artik black metal oldu sanirim.. moribound oblivion ise ortada iste.. infected dan gitarist oytun ve ahmetcan nin arasini acarak grubun dagilmasina neden olan ise bahadir uludaglar isimli sahsiyettir.
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
hadi ordan gorm'muşş.hangi yazıtta peki..nerde doğmuş kimlerdenmiş kimin fesiymiş detay istiyorum..grungy yazdı:vikinglerin ilk krali, yazitlara gore "Gorm"
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
-
MYWIFEMYLIFE
- Üye

Vikinglerin tarih sahnesine çıkması 700'lerde netleşse bile ilk kralları ile ilgili kesin bir bilgi yoktur, Gorm bu yüzden vikinglerin bilinen ilk kralıdır.grungy yazdı:1850 yilinda churchyard yakinlarinda bulunan 2.5 metrelik yazita gore, savasci kral gorm vikinglerin ilk krali.. cok merakliysan, git kitap al da oku.
- Lord_Of_Darkness
- Üye

- İletişim:
NEDİYİM
zardanadam
- demakrotive
- Müdavim Üye