Sonata Arctica

Yabancı Müzik Grupları
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Sonata Arctica

Mesaj gönderen mylethe »

grupla ilk mp3.com'un bedava olduğu zamanlarda öylesine indirdiğim "the end of this chapter" ile tanıştım (ki hala favari parçamdır)..sonra kazaa,warez'den diğerleri geldi..letter to dana(müthiş!),the power of one(manyak!),replica(olağanüstü!),shy(kırıcı!),mary lou(gaz!),tallulah(üzer!),peacemaker(çoşturur!)

ayrıca metallica coverları fade to black ve scorpions coverları still loving you pek leziz olmuştur(özellikle still loving you'yu tanıyamıyacaksınız.muhteşem!)

karanlık (black) ve ölüm (death) dolu hayatımda iyimser(progressive) rüzgarlar eştirmişlerdir.
En son mylethe tarafından 13 Oca 2007 22:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A.
Kullanıcı avatarı
darkboy
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen darkboy »

abi enim en çok bu grupta ı want out daki solo çhoşuma gidio dehşet abi ya :))))
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

açikçasi silence ve ecliptica albümlerinden birçok parça dinledim,son iki albümü sadece internet üzerinden dinledim..ama bir kere dinlemeyle bir kere dinlemeyle bir sey anlasilmaz tabii.ama özellikle son albümü çok övüyorlar.son albüm reckoning night'da "reckoning day,reckoning night "diye bir enstrümental var ki sanirsin bethooven'la dimmu borgir beraber bestelemisler.

ama ben nedense hala ilk iki albümüne hayranim (özellikle silence'a)..dier albümler mükemmel sarkilar içermelerine ragmen onlara da zamanla alisirim artik.

bu arada i want out sonata'nin degil,her zamanki deli coverlarindan biridir...harika bir helloween sarkisidir kendileri. :wink:
A.
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

öneri yapmak haddim değil ama kan1mca her grup ilk albümünden baslanarak dinlenmelidir.sirasiyla yani..e bu durumda sonata'ciimiz için siralama su oluyor:

1.Ecliptica
2.Silence
3.Winterheart`s Guild
4.Reckoning Night

http://mp3spy.ru/en/ adresinde son iki albümü ve baska birçok grubun albümünü dinleyebilirsiniz ama indiremezsiniz.sarkilarin kalitesi 32 kbps ama fikir edinmek açisindan yeterli.mailinizle üye olun yeter..tabii burdan dinledikten sonra da albümleri lütfen alin(ben sanki aliyorum da).

ayrica bu baslik altina niye yazdigimi da bilmiyorum.
A.
mylethe
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mylethe »

bu arada büyük hata yapmışım..yaklaşık bir yıl kadar önce dinleyip sonradan unuttuğum "fullmoon" adlı şaheseri yazmayı unutmuşum..
En son mylethe tarafından 13 Oca 2007 22:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A.
ters999
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ters999 »

replica sarkısı cok hos...yanlız bende live albumleri de war..seyircileri cok kazma yaa:)butun sarkılarda ha!ha!ha!ha! diye ritim tutturuolar we hep yanlış oluyo şarkının içine sıçıolar:)
Kullanıcı avatarı
speed_of_pain
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen speed_of_pain »

ı stıll lovıng you parcası favorımdır
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
Kullanıcı avatarı
andytimmons
Üye
Üye

Mesaj gönderen andytimmons »

fade to black coverlarını da dinlemenisi tavsiye ederim..