Tavsiye Ettiğiniz Filmler?
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- The Invisible
- Müdavim Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

ya herkes yok magazin basın mafya bilmemne ilişkisi cok iyi işlenmiş yok bilmemne sallayıp duruyo.. merak ettiyseniz izleyin yani öle bi etki bırakmıyo insanda..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- MaxtraDamuS
- Üye

- İletişim:
- demakrotive
- Müdavim Üye

sinemada göremeyeceksiniz tabi 1970 lerden bir film
gün ışığı...
eric amblerin romanından uyarlama...belki okumuşsunuzdur...
bi tv kanalı göstermişti bu yıl ama nasıl bulursunuz bilemem...!!
gün ışığı...
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
BATTLE ROYALE diiee bir japon filmi war,izledinizmi bilmiyorum ama izlemeyenler için şiddetle tavsiye edilir.BATTLE ROYALE 2'yi de emuleden anca indirme fırsatım oldu ancak 2. film insana 1. filmi kadar haz wermiyor
testere de güzel bir filmdi ben beğendim.AMA BATTLE ROYALE mutlaka izlenmelidir diieee düşünüyorum
testere de güzel bir filmdi ben beğendim.AMA BATTLE ROYALE mutlaka izlenmelidir diieee düşünüyorum
evt bende izlemiştim o filmi bayada uzun bişi ama benim izlediim 90larda fln çekilmiştibulletproof yazdı:sinemada göremeyeceksiniz tabi 1970 lerden bir film
gün ışığı...
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- demakrotive
- Müdavim Üye

- Lord_Of_Darkness
- Üye

- İletişim:
ehehe
bence izleee "forest gump" biraz eski filmdir ama etkisi hala cıkmadı ustumden 8)
Sev Beni Besle Beni Asla Terketme beni...
- willow_rosenberg
- Üye

- Scralatchi
- Üye

zaten beni filmden çok müzikleri etkilemişti ben acayip seviyorum o filmii o köpek sahnesi olsun lazer sahnesi olsun ve filmin içinde bir çok sahne şimdi onları anlatmıyım işte o sahneler beni bitiriyo yaa mükemmel çekmişler milla jovovıcde harika oynamışşşDeLi yazdı:o filmi öyle efsane denecek kadar sevmedim ama kadının köpeğe röveşata atmasını unutamam
bu bahsettiğnz filmin orijinal adı "texas chainsaw massacar" mı acaba?...eğer oysa komedi yani ben diyim.Benim gibi kan görmeye dayanıyosanız,havada organların uçtuğu sahnelerde mideniz kalmıosa,gülmek için güzel bi film.Sadece başında bi sahne var,otostopçu kızın vajinasından tabanca çıkarıp kendini vurduğu sahne...o öok etkileyiciydi...onun dışında yani,güşmek için seyredin...bi de eğer izlemediyseniz arizona dream ve amadeus filmleri hoştur.Özellikle jonny depp sevenlere arizona dream bi de hayatını satan adam adlı filmleri tavsiye ederim.DeLi yazdı:filme bahane bulmadan sabırla izleyinbulletproof yazdı:testere/saw da iyi bir film diye duydum.
and we all went to heaven in a little row boat