Evanescence

Yabancı Müzik Grupları
NUMMER
Üye
Üye

Mesaj gönderen NUMMER »

fallen albümünde okdar sert değil fakat gel görki konserlerde tam bbir faşist kurt murt işaretleri amy lee hariç diğer grup elemanlarından acaip nefret ediyorum NOKTA
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

diğer albüm dahada sert olcakkk amy kıendisi açıkladııı tarzlarından vazgeçmiyeceklermiş ama fallen gibi bir albüm beklemesinler diyo kendisi
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

bana hiçbir şey hissetirmeyen grup...
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
CcCoMaLieSsS
Üye
Üye

Mesaj gönderen CcCoMaLieSsS »

indream yazdı:
CcCoMaLieSsS yazdı:baska öle sıkı parçaları yok sanırım dierleri duydusal slow fln işte away from me,understadin,aa farther eway süperrrr
rock dj seni buraya koyduğun resimlerden tanıdımm aynısı başka forumlardada var
hmm kuban forumundan oldugun kesin ama justin_m sen misn yoksa yanılmısda olabilirm
En son CcCoMaLieSsS tarafından 20 Şub 2005 01:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
morgenstern
Üye
Üye

Mesaj gönderen morgenstern »

ben evanescence'ı da amy lee'yi de çok sewiorum we bring me to life'ın özellikle beğenilmeyen (rap olarak söylenilen) bölümündeki sözleri çok hoşuma gidiyor. anlamını beğeniorm...
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

evet aslında sarkının sözleri güzel..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
marjinaliter
Üye
Üye

amy de amy

Mesaj gönderen marjinaliter »

ya amynin sesi var ya çok değişik sanki get tür parçayı okuyacak tipte o yüzden değişik bi gırtlağı var sanki ama rock bi başka tabiki
miss_kasirga
Üye
Üye

Mesaj gönderen miss_kasirga »

bence metal ve türlerine başlamak isteyenler için iibi geçiş grubu yaniçoğu birden ağır dinleyemez ama bu grup çook güzel amy e ve sesine bayılıyorum gercekten sarkıları da sözleri de çok yakışıyoooo kim ne derse desin ben dinliyorum..
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

miss_kasirga yazdı:bence metal ve türlerine başlamak isteyenler için iibi geçiş grubu yaniçoğu birden ağır dinleyemez ama bu grup çook güzel amy e ve sesine bayılıyorum gercekten sarkıları da sözleri de çok yakışıyoooo kim ne derse desin ben dinliyorum..
sen neden blue jean de ki yazıyı aynen buraya geçiriyorsun daha orjinal olsana senin kendi düşüncelerin yok mu Amynin ne kadar harika olduğu hakkında falan
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

joey yazdı:
miss_kasirga yazdı:bence metal ve türlerine başlamak isteyenler için iibi geçiş grubu yaniçoğu birden ağır dinleyemez ama bu grup çook güzel amy e ve sesine bayılıyorum gercekten sarkıları da sözleri de çok yakışıyoooo kim ne derse desin ben dinliyorum..
sen neden blue jean de ki yazıyı aynen buraya geçiriyorsun daha orjinal olsana senin kendi düşüncelerin yok mu Amynin ne kadar harika olduğu hakkında falan
harbi joeyya bende diğer yazdığı msjda dikkat ettimm sana katılıyorum
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

indream yazdı:
joey yazdı:
harbi joeyya bende diğer yazdığı msjda dikkat ettimm sana katılıyorum
çok saol yani insanlar böle yapmamalı bence keni düşüncelerin olsun yaaa
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

bide şu yeni albüm ne zaman çıkıyo kimi 2005 yılının sonuda çöıkıyo diyo biride nisan ortasında çıkcak diyo bilen varsa yardımcı olsun
Kullanıcı avatarı
CcCoMaLieSsS
Üye
Üye

Fallen, 2003 Mart ayında çıkmış ve sadece Birleşik Devletlerde 6 milyon satmıştı. Ve hemen milyonlarca fan topladı... Ve şimdi de o fanlar, yeni albümün çıkmasını merakla bekliyorlar.. İşte Amy Lee'den yeni albüm çalışmaları hakkında açıklamalar :

"Yaklaşık bir ay önce Terry Balsalmo(gitarist) ile çalışmaya başladım(yeni albüm için). Kendimi bunun için hazır hissettim ve kayıda başladık. Yapımcı benim, ve bu gerçekten harika! Terry masaya tamamen farklı şeyler bıraktı, tam umduğum gibi..."
Ben Moody'nin gruptan ayrılması üzerine, Terry'nin de tamamen onun yerini aldığı kesinleşmiş oluyor Amy'nin bu sözleriyle... Daha fazla bir bilgi vermekten kaçınıyor Amy, ama şunu eklemeden de duramıyor :
"İnanın bana, hala Evanescence melodisi, ama hep aynı müziği yapıp duramazsınız. Şu an hala başlangıç aşamasındayız. Ne zaman stüdyoya gireceğimizi bilmiyorum. Henüz hiçbir şey planlanmadı..."
Amy daha önce resmi forumda Van Helsing'i ne kadar beğendiğini dile getirmişti(ki ben de belirtmeden yapamayacağım, Van Helsing izlediğim en güzel film! ). Filmden çok etkilendiğini, ve böyle vampirli filmlerden hoşlandığını yazmıştı... Bazı yabancı sitelere göre (henüz kesin değil) albümdeki parçalardan birinin ismi 'Prisoner For A Long Day' olacak. Ve yine söylentiye göre, Amy bu şarkıyı Van Helsing filminden etkilenerek yazmış... Başka bir şarkının ismi de 'The Last Song I'm Wasting On You' olma ihtimali var...
miss_kasirga
Üye
Üye

Mesaj gönderen miss_kasirga »

haklısınız insanların kendi düşünceleri olmalı ama ben blue jean de okumadan önce de aynen böyle düşünüyordum ve aynen böyle yapıyordum yani geçiş olarak dinliyordum anlatabildim mi ???yaa gelmeyin üstüme :cry:
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

miss_kasirga yazdı:haklısınız insanların kendi düşünceleri olmalı ama ben blue jean de okumadan önce de aynen böyle düşünüyordum ve aynen böyle yapıyordum yani geçiş olarak dinliyordum anlatabildim mi ???yaa gelmeyin üstüme :cry:
tamam canım hepize olur böleşeyler
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

yani albüm dedikleri gibi 2005 yılının sonlarında çıkcak hee arayı baya bi uzun tutdular buda hayranları için hiç deiyi değill
Kullanıcı avatarı
CcCoMaLieSsS
Üye
Üye

BENCEde nese DVD/CDyle idare etcez ama umarım cabuk gecer zaten sınav derdinden unuturuss umarımmm
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

inşallah unuttur daha bana bir sene var ama neyse

yalnız anywhere but home da aynı parçalardan oluşuyor bir seneyi yeni 4 parça ile nasıl geçircem ben onu bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
maNga_maNia_luNa
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen maNga_maNia_luNa »

amynin sesi çok güsel evanescenceyi çok beğeniyorum hatta fanıyım :D nese baya ii grub bence ....
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

maNga_maNia_luNa yazdı:amynin sesi çok güsel evanescenceyi çok beğeniyorum hatta fanıyım :D nese baya iyi grub bence ....
neyse baya iyi grup mu????? 8O bunu hakaret olarak kabul ediyorum...Harika demen gerekiyor
Kullanıcı avatarı
BoNeDrOp
Üye
Üye

Mesaj gönderen BoNeDrOp »

joey yazdı:
maNga_maNia_luNa yazdı:amynin sesi çok güsel evanescenceyi çok beğeniyorum hatta fanıyım :D nese baya iyi grub bence ....
neyse baya iyi grup mu????? 8O bunu hakaret olarak kabul ediyorum...Harika demen gerekiyor
zuahahahah :!:
beyond the north waves...
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

evanescence mükemmel yaa bencede harika demen gerekir
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim: