Within Temptation

Yabancı Müzik Grupları
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

jonnathan yazdı:
indream yazdı:
jonnathan yazdı:wt kendi baslarına zaten yeterince album yaratmıs(ki hollandadaki olanakların daha kısıtlı oldugunu dusunuyorum)...bir albumun guzel olması icin illa hit patlatması gerekmiyor...wt'deki muzikalite daha yuksek,evenescence gibi piyasaya oynadıgını dusunmuyorum,en azından simdilik ve soundları yuzundende evenescence kadar tutulcaklarını sanmıyorum cunku ev. cok daha basit ve cok daha fazla insana hitap eden muzik yapıyıor...
evanescence çok basit hee sen anywhere but home albümünü dinlemedin herhalde basit keliemsini yalnış yerde kulanmaşsın bideee piyasa ile oynadığınıda nerden çıkardınm onu anlamadım bunu dinleyenleri yaptııı bu durumdanda yararlandıklarını sanmıyorum çünkü samimiler vee bu grubun hakkınıda yemiyelim falllen gibi bir albümle nasıl basit olabilirler
anywhere but home albumu var bende ve hayatımda gordugum en dandik gitar ritm ve sololarına sahip,hic cıkmamıs olsa evanescence'ın karayiyeri acısından daha iyi olurdu bence neyse karsılastırmanında bu zararı var iste konu daglıyor ben dicemi dedim siz devam edin :D
bencede tartışmayalım şu konuyu bir sonuç çıkmayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz zevkleri tartışmayalım herkes takılsın kafasına göre
Kullanıcı avatarı
Nevermore
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nevermore »

ben anlayamiyorum bzi insanlari ya.bi grubun piyasaya oynayip oynamadigina nasi karar werebiliyolar anlamiyorum.ne yani bi grup weya sanatci fazla bi kiltleye hitap ediyosa bu piyasa olmak demek midir.ewet piyasa olmak demektir tamam ama bu onlarin piyasaya oynadiklari anlamina gelmez.onlar oturup ta ya nasi bi sarki yapsak ta piyasa olsak falan diye mi dusunuyolar.oyle dusunuyo diyen warsa katilmiyorum.onlar nasil iyi müzik yapariz diye dusunuyolar.yapiyolar tutuyo veya tutmuyo.ama sizin degiminizle tutarsa piyasa bi grup olmus oluyo.tabi herkesin dinledigi dinlenmez di mi.farkli olmak lazim :!: piyasadan kastiniz eger muzigi para için yapiyolar demek oluyosa.zaten bu isi kim para için yapmiyo.para için yapanlar da hakkini wersin.hakkini werenler uzerinde zaten tartismaya gerek yok san1yorum.
NUMMER
Üye
Üye

Mesaj gönderen NUMMER »

yaaaa! şimdilik iyide eminim sonrada evanescence gibi olcak faşist maşist kötü yaaaa!!!!!!!!!!
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

NUMMER yazdı:yaaaa! şimdilik iyide eminim sonrada evanescence gibi olcak faşist maşist kötü yaaaa!!!!!!!!!!
pardon kim evanescence gibi olacak eğer withın tempatıon hakkında bahsediyosan onlar asla evanescence gibi olamazlar bunu bir farkına varr bide şu kullandığın kelimeler hiç hoşuma gitmedi
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

Nevermore yazdı:ben anlayamiyorum bzi insanlari ya.bi grubun piyasaya oynayip oynamadigina nasi karar werebiliyolar anlamiyorum.ne yani bi grup weya sanatci fazla bi kiltleye hitap ediyosa bu piyasa olmak demek midir.ewet piyasa olmak demektir tamam ama bu onlarin piyasaya oynadiklari anlamina gelmez.onlar oturup ta ya nasi bi sarki yapsak ta piyasa olsak falan diye mi dusunuyolar.oyle dusunuyo diyen warsa katilmiyorum.onlar nasil iyi müzik yapariz diye dusunuyolar.yapiyolar tutuyo veya tutmuyo.ama sizin degiminizle tutarsa piyasa bi grup olmus oluyo.tabi herkesin dinledigi dinlenmez di mi.farkli olmak lazim :!: piyasadan kastiniz eger muzigi para için yapiyolar demek oluyosa.zaten bu isi kim para için yapmiyo.para için yapanlar da hakkini wersin.hakkini werenler uzerinde zaten tartismaya gerek yok san1yorum.
oturup uzun uzuun cevap yazabilirim bu mesajın ustune ama konu farklı,tek diyecegim sudur ki;bir grup para icin muzik yapmalı ama parayı muzigin onunde tutmamalıdır...eger cevap yazıcaksanda ozelden yazmanı istiyorum yoksa konu dagılacak...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
CcCoMaLieSsS
Üye
Üye

Mesaj gönderen CcCoMaLieSsS »

iice suyu cıkmıs bu baslıgın adamlar ii müzik yapıo kimseye benzemiyo abi evanescenceye hiç zaten bi kadın vokal oldugu için bulamadınız baska WTye satasın grup kac yıldan beri müzik yapıo son albümleri fazla sevildi dier albümlerinden o kadar ve bu grup gibi senfonik metal tarzı kadın vokalist oln bi grup zor bulunur bence degerini bilelim bence hakları var piyasa yapmıslar yapmamışlar öenmli diil sen sevdikten sora, grup bişe kazanmasın karı olmasın mı bu işten ne kadar saçmalık bu ya bence fazla uzatmaya gerek yokkk sırf tartısmaya dönmüs baslık yazık ya biraz yeni albümden konussak eskileri ansakkkk............
Kullanıcı avatarı
sevgibilge
Üye
Üye

Mesaj gönderen sevgibilge »

bence ikinci videoda kullandıkları parça ''memories'','satnd my ground'dan çok çok daha güzel...........
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

sevgibilge yazdı:bence ikinci videoda kullandıkları parça ''memories'','satnd my ground'dan çok çok daha güzel...........
-1
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

indream yazdı:
sevgibilge yazdı:bence ikinci videoda kullandıkları parça ''memories'','satnd my ground'dan çok çok daha güzel...........
-1
-2
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

CcCoMaLieSsS yazdı:iice suyu cıkmıs bu baslıgın adamlar iyi müzik yapıo kimseye benzemiyo abi evanescenceye hiç zaten bi kadın vokal oldugu için bulamadınız baska WTye satasın grup kac yıldan beri müzik yapıo son albümleri fazla sevildi dier albümlerinden o kadar ve bu grup gibi senfonik metal tarzı kadın vokalist oln bi grup zor bulunur bence degerini bilelim bence hakları var piyasa yapmıslar yapmamışlar öenmli diil sen sevdikten sora, grup bişe kazanmasın karı olmasın mı bu işten ne kadar saçmalık bu ya bence fazla uzatmaya gerek yokkk sırf tartısmaya dönmüs baslık yazık ya biraz yeni albümden konussak eskileri ansakkkk............
bence de onların değerini bilmeliyiz neden ünlü oldular diye evanescence ye özniyor yakıştırması yapılıyor bencede değerini bilmeliyiz az gruplardan biri
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

yok artık
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

indream yazdı:yok artık
sana yok artık
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

bu grupta ne buluyosunuz ya aqmacım grubu kötülemek değil ev ile karşılaştırılmalarıı sadece ikidide kadın vocal başka hiç bir yönü yok
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

indream yazdı:bu grupta ne buluyosunuz ya aqmacım grubu kötülemek değil ev ile karşılaştırılmalarıı sadece ikidide kadın vocal başka hiç bir yönü yok
bence de neden hala özenti gibi laflar sölediğini anlamıyorum hayretsin yani
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

karşılaştırlırsa öyle derin bir benzerlik buluyosunuz bende özenti diyorum bu kadar
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

bütün rock grupları özenti o zaman..hepsi gitar çalıyor birbirlerinden kopyalaya kopyalaya gelmişler
kadın vokal olunca taklit mi oluyor şimdi :?
freaky
Üye
Üye

Mesaj gönderen freaky »

DeLi yazdı:bütün rock grupları özenti o zaman..hepsi gitar çalıyor birbirlerinden kopyalaya kopyalaya gelmişler
+1 :)
ya bu arada evanescence ve WT baya farklı yaaa... yani bilmiorm.. ki WT daha bi zengin duruyo dinleyince..

Amy Lee'nin yorumu da gerçekten cok gzl ama WT'nin kullandığı enstrümanlar, sesler daha çeşitli, daha zengin..

Evanescence da güzel ama, WT kötü değil, aksine güzel.
korn83
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen korn83 »

simdi biraz meraklı olan baksın bu grup nezaman kurulmus ve taklit etmeye ihtiyacı var mı yok mu diye,böle sacmasapan bi iddaa olamaz! ikinci klibin öncekinden iyi oldugunu da düşünelere katılamıcam,bi de mother earth albümünü bikere dinleyin görün baklaım benziyolar mı ...

güldürmeyin adamı :arrow: :idea:
viva metal!
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

DeLi yazdı:bütün rock grupları özenti o zaman..hepsi gitar çalıyor birbirlerinden kopyalaya kopyalaya gelmişler
saçma bir cümle ama bende sana soruyorum öyle mi ?
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

soru sormadımki ben...taklit olmuyor dedim
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Grubu sadece dinlediğim kadarıyla değerlendirecem ve bi kaç soru soracam arkadaşlar..grup zannedersem 5 kişi falandı dimi? ben gitar hakimiyeti veya extra bişeyler duyamadım gruptan.çok bayat kalıyor yani..grubun tüm parçaları böylemi? ( dinlede gör kardeşim demeyin.adam gibi soru sorduk..hiç uğraşamam within temp. indirmeyle) :)
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
MayheM
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MayheM »

Diğer albümlerine nazaran "The Silent Force" albümleri gerçekten mükemmel olmuş...
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

-1957
MayheM
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MayheM »

Bu işler dinleyici zevkine bakar ister - olsun ister + kapish.. ;)
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
Kullanıcı avatarı
joey
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen joey »

MayheM yazdı:Bu işler dinleyici zevkine bakar ister - olsun ister + kapish.. ;)
kapish ya nedir yani sonuçta adamlar iyi müzik yapıyor