Metallica
-
James_Hetfield
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

Ya Metallica o kadar garip bir gurupki yani ilk çıkartıkları albümlerinde bile kendi tabanlarından dışlanma durumu bile yaşadılar tabi metalciler çok kızdı bu nasıl metal diye slow parçalarından dolayı ama sonuçta bir numara olduğu hala ortada tabi curt cobain in patladığı sene hariç o sene sollamışlardı metalicayla michel jackson ı...

Techno Trance Elele Genel Greve..!!
-
James_Hetfield
- Üye

Ewet çok eğlenceliydi walla...DeLi yazdı:bugüm gece müzik dinlemek istedi canım..açtım justice albümünü
sonra bütün albümü kafama göre sıra sıra dinledim, to live is to diye ile bitirdim
bundan iyisi daha ne olabilirki dedim sonra kendi kendime,hatta arkadaşımla..onunla interaktif dinledik
kapattım müziği
Bu arada To live is to die ile bitirdik ama ben hala bitiremedim...Şuan tekrar dinliorum, kapatamıorum yaa..
-
purpleblank
- Üye

- willow_rosenberg
- Üye

benim için metallica st.anger'dan sonra bitti diyebilirim. he dinlemiyomuyum? tabii ki dinliyorum. özellikle and justice for all ve metallica'yı çok dinliyorum. ama st.anger bence metallica'nın artık tükendiğini gösteriyor.yamuluyosam söyleyin.tartışlalım.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
-
James_Hetfield
- Üye

Some Kind Of Monsters belgeselini seretme fırsatın oldu mu....willow_rosenberg yazdı:benim için metallica st.anger'dan sonra bitti diyebilirim. he dinlemiyomuyum? tabii ki dinliyorum. özellikle and justice for all ve metallica'yı çok dinliyorum. ama st.anger bence metallica'nın artık tükendiğini gösteriyor.yamuluyosam söyleyin.tartışlalım.
O albüm James rehabilitasyondan çıktıktan hemen sonra yayınlandı...Fazla bişey beklemiordum ben açıkçası..Bunlara rağmen o kadarda olayı trajik hale getirmeye gerek yok die düşünüyorum...Metallica bitti demek çok yanlış bence...
Mesela awatarındaki resime bakıorumda o yıllar inanılmaz güzeldi...Ama herşey sürekli aynı olamaz...
Şuan grupta herşey yolunda...Hiç bi sorunları yok...Kirk solo atacak..Lars davulunun sesini adam gibi ayarlayacak...En azından bir Black albüm gelio bekleyin..
- willow_rosenberg
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

-
Love_MetaL
- Üye

- İletişim:
26 Mart Metallica Partisi
- Yer Orta Kemancı
- Giriş 10 ytl
- 18 yaş sınırı var
- Almora sahne alacak
- Giriş 10 ytl
- 18 yaş sınırı var
- Almora sahne alacak
-
James_Hetfield
- Üye

Re: 26 Mart Metallica Partisi
26 martta haa...Gelmeye çalışıcam umarım bi aksilik olmaz...DeLi yazdı:- Yer Orta Kemancı
- Giriş 10 ytl
- 18 yaş sınırı var
- Almora sahne alacak
-
James_Hetfield
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

Yine başa döndük...
Ben yoruldum walla...O albümün nasıl bi dönemde çıktıını anlatmaktan...Bu sefer anlatmıcam walla...
Bu arada..Güven Erkin Erkal DJlik yapacak ve Grup Almora da Metallicadan parçalar seslendirecek...26 martta...
Metallica ayakta bunuda ekliim...Son turnede bunu iice gördüm...Turne başında çok zorlandılar...Ama daha sonra bi açıldılarki deymeğin keyfime...İİ olacak ii...
Ben yoruldum walla...O albümün nasıl bi dönemde çıktıını anlatmaktan...Bu sefer anlatmıcam walla...
Bu arada..Güven Erkin Erkal DJlik yapacak ve Grup Almora da Metallicadan parçalar seslendirecek...26 martta...
Metallica ayakta bunuda ekliim...Son turnede bunu iice gördüm...Turne başında çok zorlandılar...Ama daha sonra bi açıldılarki deymeğin keyfime...İİ olacak ii...
-
James_Hetfield
- Üye