iyi müzik heeejoey yazdı:kapish ya nedir yani sonuçta adamlar iyi müzik yapıyorMayheM yazdı:Bu işler dinleyici zevkine bakar ister - olsun ister + kapish..
Within Temptation
grup virtöüzler barındırıyo iddasını kimse tasımıyo zaten,sadece popüler bi grubun taklidi demek cok sacma,sonucta silemiceniz bi tarihi var grubun ve bence gothic etkili müzikleri cok güzel.tabiki ben de devamlı bu grubu dinlemiyom ama sacmasapan karsılastırmalar ve karalamalar komik geliyo bana...
sevgiyle
sevgiyle
viva metal!
Ya hocam mesajları tam okumuyorsunuz biz iyi müzik yapmıyorlar dememişiz, gülüyorum bu mesajlarınıza kanımca son albümü diğer albümlerine nazaran çok daha iyi olmuş diyorum. Anlama zorluğumu çekiyorsunuz...joey yazdı:kapish ya nedir yani sonuçta adamlar iyi müzik yapıyorMayheM yazdı:Bu işler dinleyici zevkine bakar ister - olsun ister + kapish..
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
sende bool bol gülersin virtiyöz olmaları bir şey ifade etmiyo önemli olan müzikleri bunların rock anlayışı buysa susarım ben bazı müziklerinde rock müzikle ilğili bir şey bulamıyorumkorn83 yazdı:grup virtöüzler barındırıyo iddasını kimse tasımıyo zaten,sadece popüler bi grubun taklidi demek cok sacma,sonucta silemiceniz bi tarihi var grubun ve bence gothic etkili müzikleri cok güzel.tabiki ben de devamlı bu grubu dinlemiyom ama sacmasapan karsılastırmalar ve karalamalar komik geliyo bana...
sevgiyle
mesela hangi sarkılar?indream yazdı:sende bool bol gülersin virtiyöz olmaları bir şey ifade etmiyo önemli olan müzikleri bunların rock anlayışı buysa susarım ben bazı müziklerinde rock müzikle ilğili bir şey bulamıyorumkorn83 yazdı:grup virtöüzler barındırıyo iddasını kimse tasımıyo zaten,sadece popüler bi grubun taklidi demek cok sacma,sonucta silemiceniz bi tarihi var grubun ve bence gothic etkili müzikleri cok güzel.tabiki ben de devamlı bu grubu dinlemiyom ama sacmasapan karsılastırmalar ve karalamalar komik geliyo bana...
sevgiyle
sleeping with the earth my dying bride
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- therasmusgirl
- Üye

bence sharon den adel in sesi süper grubun tüm sarkıları süper mother earth ice queen forsaken memeories süper sarkılar within temptation ile evanescenceyi karsılastırıp durmayın artık bence ikiside süper gruplar amy lee nin seside süper evanescence amerikalı bi grup oldugu için sanslı hollandadaki olanaklar ise kısıtlı WT için biraz düsünün sonra konusun
- heavenly_damnation
- Üye

- İletişim:
- BeTRaYeD_FooL
- Üye

- İletişim:
Wt bence gayet başarılı bi grup ve severim kendilerini..Özenti olduklarını düşünüp de bu boyutta evanescence ile kıyaslayan arkadaşların bi şey bildiklerinden değil de laf olsun diye yorum yapma isteği duyduklarını seziyorum nedense... 
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...