Canlı performansları gerçekten gayet iyiydi bu turnede..ne tür yaparlarsa yapsınlar kaliteli yapıyorlar sonuçta...metallica dinleyen kitle inanılmaz büyüklükte..bazıları eskileri,bazıları yenileri,bazıları hepsini..bilmem anlatabildim mi
ne alaka yahu anlamadın...yani gerek eski olsun gerek yeni,dinleyeni çok..fazla kişiye hitap ediyor..ama bir fark var para için yapmıyorlar bunu kim ne derse desin..nokta..
DeLi yazdı:ne alaka yahu anlamadın...yani gerek eski olsun gerek yeni,dinleyeni çok..fazla kişiye hitap ediyor..ama bir fark var para için yapmıyorlar bunu kim ne derse desin..nokta..
Yaw şimdi şöyle bir durum var metalica metal müziğin halka empoze edilmesini sağlayan en önemli guruplardan ama konsere gelmek içinde 250 milyar felan istediler buna ne diyon ben garipsedim baya..
DeLi yazdı:ne alaka yahu anlamadın...yani gerek eski olsun gerek yeni,dinleyeni çok..fazla kişiye hitap ediyor..ama bir fark var para için yapmıyorlar bunu kim ne derse desin..nokta..
bence para ıcın yapmamak dıye bırsey soz konusu bıle olamaz
bı kac katrılyoncuk gelırken hıc mı hosuna gıtmıo
bı dahakı albumu cıkarırken de aynı parayı kazanırım ınsalllaaaaah demıo mu yanı?
ewt para ıcın yapmıolar lafını bıras degıstırmek ıstıorum ıznınızle
sadece para ıcın yapmıyolar...
yoksa metallıca aman muzıge bır katkım olsun 5 kurus ıstemem demıyo..
Elbetteki para kazanacaklar bu işten...Adı üstünde iş...Onlar profesyoneller...Profesyonelliğin gereklerinden biriside o işi para karşılığı yapmaktır birazda...
Burda asıl sölenmek istenen Metallica ya karşı yapılan haksız eleştrilerdir...Para için yapıolar herşeyi gibi laflara karşılık sölenmiştir o...
James_Hetfield yazdı:Elbetteki para kazanacaklar bu işten...Adı üstünde iş...Onlar profesyoneller...Profesyonelliğin gereklerinden biriside o işi para karşılığı yapmaktır birazda...
Burda asıl sölenmek istenen Metallica ya karşı yapılan haksız eleştrilerdir...Para için yapıolar herşeyi gibi laflara karşılık sölenmiştir o...
tabıkı de sonucta ne kadar para kazanırsa kazansın ehm benı ılgılendırmez hem de ehrıf sonuna kadar hak edıyo
yıllar gectı kac album cıkardılar
mtv .rospu gıbı teenage rock pazarlarken herıfler ıspatladılar: biz metallicayız bırakın bu pıyasa muzıklerın populer olmasını bır gun dunyadan metalı sılıp atsanız bız yıne cıkarız kardesım albumumuzu yaparız boru gıbı satar ortalıın mına koyarız....
onlerınde saygıyle egılıyorum...
James_Hetfield yazdı:Cliff in otobüsün altında kalma olayında şöle bişi warmış..
Cliff ile sanırım Kirk o yatakta yatmak için iddaya mı ne girmişler sonuçta Cliff orda yatmış...
Sorası malum zaten...
bende lars'ın yatağına yattı gibi birşeyler hatırlıyorum ama hatice değil netice yani
birde dream theater grubu master of puppets'ı yaptı ama onlar ...and justice for all albümüne hayranmış..e gayet normal yani acayip bir teknik o albüm.onun gibi albüm çok çok zor çıkar bence,hatta şu anki rock müziğe bakıyorumda çıkmaz ı ıh