Metallica
-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
Bir kaç gece önceydi..Deli efendiyle gece sohbetlerimiz tüm hızıyla devam ederken birden bir parça yolamak istedi kabul ettim arkasında bi tane daha bi tane daha bi tane daha..Ve artık kusarak isyanımı belirtene kadar bilgisayarım metallicayla doldu:DAma güzelmi güzel.. Adamlar efsane yani..Bakmayın ben parçalara kusmadım şarkı yığını baskı yaptı:D
-
James_Hetfield
- Üye

master of puppets'ın yarını yolladım ama master yoktu..orion,dis.heroes,sanitarium,battery sonra ride'dan fight fire..,ride,ktulu...aklıma gelenler bunlar..isteyen varsa her türlü yardım yapılır maksat tanınsın..
ayrıca;
http://www.rocktr.com/rocktr/modules.ph ... pic&t=1913
ayrıca;
http://www.rocktr.com/rocktr/modules.ph ... pic&t=1913
-
James_Hetfield
- Üye

-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
-
James_Hetfield
- Üye

Yaw ne biliim ben sen kaçıncı defa dinliosun...blackmercury yazdı:Doğru ben ilk defa metallica dinliyorum kemal olmasa o grubu tanıyamazdımJames_Hetfield yazdı:Kemal güzel işler yapıosun tebrik ederim seni....![]()
blackmercury, dinle dinle çok sewersin emin ol...Sevmişin bile gerçi...
Hani şarkıları yolladı...Master wardır kesin..ey allahım
MASTER__OF__PUPPETS
-
James_Hetfield
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

Some Kind Of Monster belgeselini sereden oldu mu aranızda...
Ben serettim ve gerçekten çok güzel olmuş...Grubun ne kadar zor günler yaşadığını, dağılmanın eşiğinden döndüğünü çok net görebiliyorsunuz...Bu film i serettikten sonra St.Anger hakkındaki görüşlerinizde değişecektir...
Adamlar baya bi zorluk yaşamışlar ya buna rağmen iyi toparladılar yine...
Ben serettim ve gerçekten çok güzel olmuş...Grubun ne kadar zor günler yaşadığını, dağılmanın eşiğinden döndüğünü çok net görebiliyorsunuz...Bu film i serettikten sonra St.Anger hakkındaki görüşlerinizde değişecektir...
MASTER__OF__PUPPETS
-
James_Hetfield
- Üye

Ne şimdi bu...Ben anlamadım...Ne demeye çalıştın...
James adama huzur verio be...
Evet Lars sivri..Kirk her zaman orta yolu bulur sakin ve empati yeteneği gelişmiştir...
Rob hakkında ne biliosun ki öle diosun...Hareketlerine mi takıldın...
Bu arada bass seçmelerinde Rob dan çok etkileniolar...Hatta şuan Cliff gelse belki onu almazdık diolar artık siz düşünün...
James adama huzur verio be...
Rob hakkında ne biliosun ki öle diosun...Hareketlerine mi takıldın...
Bu arada bass seçmelerinde Rob dan çok etkileniolar...Hatta şuan Cliff gelse belki onu almazdık diolar artık siz düşünün...
MASTER__OF__PUPPETS
gerçekten herkesin izlemesi gereken bi belgesel,böylece bi grubun albüm yaparken ne kadar zor günler geçirdiğini tam anlamıyla anlatıo diee düşünüorum "some kind of monster" belgeseli...James_Hetfield yazdı:Some Kind Of Monster belgeselini sereden oldu mu aranızda...![]()
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
ya aldım ama şöle bi bakmıştım,izleyemedim daha..bu sene izlicem inşala :?merve yazdı:gerçekten herkesin izlemesi gereken bi belgesel,böylece bi grubun albüm yaparken ne kadar zor günler geçirdiğini tam anlamıyla anlatıo diee düşünüorum "some kind of monster" belgeseli...James_Hetfield yazdı:Some Kind Of Monster belgeselini sereden oldu mu aranızda...![]()
in the hopes of creating a horrible zombie..
-
James_Hetfield
- Üye

Çok yerinde bi tespit haklısın.... 8)merve yazdı:gerçekten herkesin izlemesi gereken bi belgesel,böylece bi grubun albüm yaparken ne kadar zor günler geçirdiğini tam anlamıyla anlatıo diee düşünüorum "some kind of monster" belgeseli...James_Hetfield yazdı:Some Kind Of Monster belgeselini sereden oldu mu aranızda...![]()
MASTER__OF__PUPPETS
-
James_Hetfield
- Üye

- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim: