Children Of Bodom
-
Unleashing
- Üye

istersen sen MARDUK dinle bu gruba göre çok daha sakindir emin ol...hatırlatayım c.o.b bir black-gothic grubudur böğürmesi son derece doğaldır...neden yadırgadın bunu anlayamadım.bence gayet de iyi alexi nin sesi zaten gitar çalışı daha da bi beter...herif gerçekten işini çok iyi yapıyor,klavyeyi de gitar gibi kullanırlar ayrıca işte bi baterileri hoşuma gitmez ama kaçırılmaması gereken bir gruptur.red light in my eyes part1 gerçekten süper bir şarkı,ayrıca lake bodom,silent night bodom night da başyapıtlar arasındadır benimi için...
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
-
Unleashing
- Üye

-
Unleashing
- Üye

Ayrıca bu Marduk mudur ne karın ağrısıdır onu da dinleme şerefine eriştim de pek beğendiğim hatta bunun müzik olduğu hakkındaki düşüncelerim cidden çelişkide...Sen bunu dinliyorsun ve en sevdiğin grup ha ? Zaten elektroyu fazla VICIDI VICIDI VUV yapılınca iyice şişen ve yorulan bi insanım üstüne de ses ve benzeri şeye benzemeyen , ne akla hizmet üretilmiş bilinmeyen gürültü duyunca cidden hiddetlendim..Sex With satan bide Baptism By Fire yi dinledim sevmedim seven insanada helal derim zevk konusundada her konudada...Bu müzik adamın anlama kabiliyetini düşürür ya...Bide siz son ses dinliyorsunuzdur bunları ?
ya işte şimdi mayına basacaksın bak! MARDUK ile ilgili böyle konuşulmasına katlanamam hele hele Baptism By Fire için asla! yaw git dinle ne dinliyosan ne diye pok atıyosun benim en sevdiğim gruba kardeşim dedik ya işte sana az yukarıda zevk meselesi diye alla allaaa...
-
Unleashing
- Üye

hah şöle de işte gel canımı ye... 
live in germania denen bi konser albümü var bulabilirsen ordan var bikaç tane:
The Black Jesus F.ck You
Legion
Wolves
Draculia va Domni
Panzer Division Marduk albümünden:
Baptism By Fire
Panzer Division Marduk
Christraping Black Metal
Nightwing'den:
Kaziklu Bey
diğerlerinde de takıl işte karışık kafana göre bana sorsan her şarkısı süper...
live in germania denen bi konser albümü var bulabilirsen ordan var bikaç tane:
The Black Jesus F.ck You
Legion
Wolves
Draculia va Domni
Panzer Division Marduk albümünden:
Baptism By Fire
Panzer Division Marduk
Christraping Black Metal
Nightwing'den:
Kaziklu Bey
diğerlerinde de takıl işte karışık kafana göre bana sorsan her şarkısı süper...
heyy allam ya muabbete adamalr böğürüo dio töbe töbee.. bumu konuşuluo hala metal müzik yapmayın etmeyin allaam yaa 8O her tarıznda brutal, scream vokal olabilir .. ayrıca tarzlarının black-gothic le alaksı yokdur. power riffleri üzerine kurulu melodi death metal ,diyebiliriz ama son zmanalrda hafifden metalcore a kaydılar gitar tonları felan . .
"Cuz Its Gets More PainfuLL Every Time I Diee!"
-
Unleashing
- Üye

lyric ler tamamen black-gothic! bu her yerde böyle kabul ediliyor ve böyle de.gothic nasıl olmaz açıkla bana bi türlü hele.Legion yazdı:heyy allam ya muabbete adamalr böğürüo dio töbe töbee.. bumu konuşuluo hala metal müzik yapmayın etmeyin allaam yaa 8O her tarıznda brutal, scream vokal olabilir .. ayrıca tarzlarının black-gothic le alaksı yokdur. power riffleri üzerine kurulu melodi death metal ,diyebiliriz ama son zmanalrda hafifden metalcore a kaydılar gitar tonları felan . .
bak arkadaşım bodom melodik death / thrash yapar ama power/speed ağırlığında birçok parçası da vardır. gothic le alakaları yokdur lyriclerde gothic unsurlar olabilir ama bu grubun gothic metal yaptığı anlamına gelmez. bir çok gothic grubu war bodomun bunlarla alaksı yok! örnek . . silentium, ashess to ashess, tot, cof(son hali). ama sana gothic/black metale verebileceğim en iyi örnek kesinlikle graveworm olur. onlar bu işi en iyi yapan . bi kıyasla bodom la ne alakları war sence ? ?
"Cuz Its Gets More PainfuLL Every Time I Diee!"
angels don t kill guzel parca. her zaman oldugu gibi alexander screamleri dokturmus. klavyeler de super otesi. bridgelerdeki gitarlar da cok duygusal mukemmel bi cob parcasi. sololara zaten deginmiyorum.. adamlar yapiyo
En son grungy tarafından 30 Mar 2005 15:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
- The Invisible
- Müdavim Üye