1-her dövme silinemio.Sadece koyu renkte ve derinin üst yüzeyine yapılmış,boyanın fazla derine gimtediği dövmeler tam olarak silienebilio.
2-İz kalıyo ve bence yanık izi olacağına dövme olsun daha iyi...
Lily yazdı:1-her dövme silinemio.Sadece koyu renkte ve derinin üst yüzeyine yapılmış,boyanın fazla derine gimtediği dövmeler tam olarak silienebilio.
2-İz kalıyo ve bence yanık izi olacağına dövme olsun daha iyi...
sildircekseniz niye yaptırıyonuz be,mazoşistler sizi
Lily yazdı:ya ben zevklerim tam oturmadan yaptırmak istemem çünkü sonuçta hayatım boyunca bedenimde kalcak.Görüntüsü hoşuma gidio ama yine de beynimde bazı şeyler oturunca,bıkmayacağımdan emin oluncaya kadar yaptırmayı düşünmüorum.
bir tane dövmem var. lise 2'de ya da lise 3'te yaptırmıştım. yaptırmayı uzuz zamandır düşünüyordum ama ne olduysa birden "artık zamanı geldi" tribine girdim ve yaptırdım. ensemin altında, o yüzden çok gördüğüm söylenemez. saçlarım da uzun olduğu için saklayabiliyorum. yalnız benim için en büyük sorunlardan biri aile. babamın hala haberi yok. annem dikkatsizliğim sonucu gördü. kabullendi bir şekilde ama gönül isterdi ki onun için de sorun olmasın. son günlerde de "dövmelilerden kan alınmıyormuş" diyerek başımın etini yiyor kendileri. sonuç: pişman mıyım? hayır değilim...
benimki sadece tavsiye..gördüğüm 5 kişiden 4'ü sıkılıyor o gruptan birkaç sene sonra çünkü..kötü bir durum olur daha sonra istemedin bir dövmenin vücudunda kalması
DeLi yazdı:benimki sadece tavsiye..gördüğüm 5 kişiden 4'ü sıkılıyor o gruptan birkaç sene sonra çünkü..kötü bir durum olur daha sonra istemedin bir dövmenin vücudunda kalması
evet grup isimleri en az sevgilinin ismini yazdırmak kadar tehlikeli bence. hani kapatırsın ya da dövmenin üstünde oynayarak başka bir şekil verirsin ama yapılabilecekler kısıtlı olur. pişman olma ihtimali fazla derim ben.
bence boyun ve sırt güzel yerler.. ama ben yaptırıcak olsam elinizin dış kısmını ekrana doğru tuttuğunuzda kolun ekrana dönük olan kısmına yaptırırdım napim ancak böyle anlatabiliyorum 8)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
kozmik_peri yazdı:bence boyun ve sırt güzel yerler.. ama ben yaptırıcak olsam elinizin dış kısmını ekrana doğru tuttuğunuzda kolun ekrana dönük olan kısmına yaptırırdım napim ancak böyle anlatabiliyorum 8)
evet herhalde daha iyi anlatılamazdı. dövme için güzel yer orası da ama malum ilerde yapacağın işti, şuydu buydu en azından ben riske atmak istemiyorum kendimi. 2. dövmeyi umarım kışın yaptıracağım. karın boşluğu diye düşündüm ama hamilelikte deforme olabilir. daha kışa var gerçi. ama dövme güzeldir.
gecen hafta yaptirdim.. karnimin biraz altinda, bi sag bide solda yildizlarim var artik mtluyum.. mesudum.. ve eger aciyo diye dövme yaptirmiyosaniz, gercekten hic ama hic acimio.. bi kac kere asi oldugunuzu dusunun, o kadar.. hele daha önce piercing yaptirdiysaniz (uyusturtmadan) dövmenin acisi cok daha az öyle söliyim.. bakimida pek zor degil.. benimkiler aslan gibi simdi masallah :p
ben herşeyden çok çabuk sıkılıyorum o yüzden döwme yaptırmayı düşünmüyorum...!aslında omzuma küçük we sevimli bi şeytan yaptırmak istemiyoda değilim hani
walla bende 2tane war!biri sol kolumun iç kısmında(melek)bide aynı kolumun üst tarafında war(godisnowhere yazıo)yaptırmadan önce iyi düsünün demicem cünkü öllee yaparsanız asla yaptıramazsınız!ben ikisinidede ani bir karar wermistim mesela......