Biliyorum Blur'ü sevmiyosunuz dimi???
Ama ben bazı parçalarını çok seviyorum.Mesela şu reklamlarda artık sürekli dinlediğimiz şarkısı Song 2..Nasıl ama???
sadece song 2.. dinledigim en gaz sarkilardan biri hakkini vermek lazim.. reklamda dinlediimde bile koltuktan kalkiyorum.. yanniz beni koltuktan kaldiran reklamda oyniyan cocuk da olabilir.. ehuehue
vicious yazdı:sadece song 2.. dinledigim en gaz sarkilardan biri hakkini vermek lazim.. reklamda dinlediimde bile koltuktan kalkiyorum.. yanniz beni koltuktan kaldiran reklamda oyniyan cocuk da olabilir.. ehuehue
vicious yazdı:sadece song 2.. dinledigim en gaz sarkilardan biri hakkini vermek lazim.. reklamda dinlediimde bile koltuktan kalkiyorum.. yanniz beni koltuktan kaldiran reklamda oyniyan cocuk da olabilir.. ehuehue
tender,beetlebum şarkıları güzeldir..damon(vokali) yan projesi gorillaz'da mevcuttur..
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
Blur solisti Damien Albarn, özellikle İngiliz müzik çevrelerinde çok saygı duyulan bi isim. Sadece Blur değil, Gorillaz, Gnarlz Barkley ve en son The Good the Bad and the Queen projeleriyle bu sektördeki kalıcılığını kanıtlamış bi isim. Muhtemelen Gorillaz ve Gnarlz Barkley'in Blur'le hiç bi alakası olmadığını düşünüodunuz. Hatta o kadar alakasızlar ki alakalandırmak fikri aklınızın ucundan bile geçmiodu ama saydığım projelerin hepsinin fikir ve ses olarak sahibi Damien Albarn. Bu durum da onun ne kadar çok yönlü olduğunu gösteriyor.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.