Dövüş Kulübü / Fight Club (1999)
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
Dövüş Kulübü / Fight Club (1999)
David Fincher in olağanüstü filmi..bence bir başyapıt..özellikle edward norton ve helena carter in performansları süper.. defalarca sıkılmadan izlediğim tek film
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
-
Love_MetaL
- Üye

- İletişim:
Re: Fight Club
insan her izleyişinde baska seyler cıkarıyor. kitaptan bozma oldugu için sanırım...mavisakal_kan yazdı:David Fincher in olağanüstü filmi..bence bir başyapıt..özellikle edward norton ve helena carter in performansları süper.. defalarca sıkılmadan izlediğim tek film
-
kid_a_came_back
- Üye

- uyumsuzpenguen
- Üye

- İletişim:
kurgusu,senaryosu bu kadar mükemmel bir film zor bulunur..
filmin sonunda söleyebileceğim tek şey: 'Vay be!!!'
filmin sonunda söleyebileceğim tek şey: 'Vay be!!!'
bu yüzün arkasında saklıdır başka bir ben
doğruyu söylemeyen herşeyden bıkmış bir ben
artık gülmüyorsam bir nedeni vardır
artık sevmiyorsam bir nedeni vardır
artık duymuyorsam ne beklersin ki benden
doğruyu söylemeyen herşeyden bıkmış bir ben
artık gülmüyorsam bir nedeni vardır
artık sevmiyorsam bir nedeni vardır
artık duymuyorsam ne beklersin ki benden
filmi izledikten sonra çıktığımızda "bi sarışın" beni ve ikizimi dürtüp sormuştu siz gerçeksiniz di mi,ikiniz de varsınız? diye; oysa bu ne onun ne de benim ilk izleyişimizdi.sanırsam herkesi bu kadar etkileyen bir film.her izleyişimde emsalsiz bir kar tanesi olmadığım fikriyle yüzyüze gelmeme rağmen büyüleniyorum.
reach out!!!
- Forrestgump
- Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
korsanbazi
- Üye

Hayatımda izlediğim en iyi flim. Heryönüyle süper. İnsanı uzun süre etkisi altında bırakıyo.
Yoksa bende öylemiyim sorusunu sormadan edemiyosun kendine. Etrafındakiler bian sana saçma geliyor.
Ve tüm gücün aslında sende olduğunun farkına varıyosun Bişeyin olması için istemenin gerekli O amaçta çalışmanınsa kafi olduğunu anlıyorsun.
Yoksa bende öylemiyim sorusunu sormadan edemiyosun kendine. Etrafındakiler bian sana saçma geliyor.
Ve tüm gücün aslında sende olduğunun farkına varıyosun Bişeyin olması için istemenin gerekli O amaçta çalışmanınsa kafi olduğunu anlıyorsun.
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
Bu başlığı görünce yazmadan geçemedim.Abartısız 20 kez izlemişimdir.Zaten ilk izledikten sonra hayran kalıp o 1 hafta içinde 7-8 daha kez izlemiştim.Benim için 1.sıradadır.Felsefesi olan muhteşem bir film.Brad Pitt'in deri ceketi ayrıca süper...
hep böyledir bu birinin büyülü zorluğuna inat diğerinin tiksindiren kolaylığı koparır seni birinden diğerine bağladığı kadar.
tek kelimeyle mükemmel bir film benim için baş yapıt..
ama filmde geçen 2 tane penis karesine hala anlam veremedim..
bazen david fincher' in biz seyircilerle taşş..ak geçtiğini düşünüyorum..
ama filmde geçen 2 tane penis karesine hala anlam veremedim..
bazen david fincher' in biz seyircilerle taşş..ak geçtiğini düşünüyorum..
KaRaNLıĞıN OrTaSıNDa GüNeŞ GiBi DoĞDuLaRBoĞaZLaRı YıRTıLıRCaSıNa KoLKoLa BaĞıRDıLaRTaRiH YaZMaYa DoĞuŞTaN HaZıRDıLaR OnLaR uLTrAsLaN DıLaR...