Neden bu sitede böle bi başlık yoktu anlamadım ve açtım..Hiç mi seven yok ya?..
Beni cok etkileyen ,anlamlı şarkılara sahip ,adam gibi müzik yapan amerikalı grup...Imıtation of life,shiny happy people,man on the moon...(byle gider)
Yıllar önce hatırlıyorumda Number One TV'de R.E.M. ile karsilastigim zaman hayran kalmistim. Hele hele o en meshur sarkilarindan biri olan Losing My Religion sarkisinin klibinde ki Michael Stipe'in dansi beni kendisine bir kez daha hayran birakmisti.
Suan 19 albumleri bulunuyor ve hepsi birbirinden guzel. Bu ses beni rahatlatiyor, mutlu ediyor vs. Son yillarda pek sIk rem dinlemesem de playlisttimde kendilerine ait birbirinden güzel sarkilari yer almaktadir.
Michael Stipe
En son Trimpot tarafından 11 Kas 2004 18:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
losing my religion un akustik versiyonunu dinledim bi dizide.. bi kez daha hayran kaldım.. tabiki sadece bu parca değil adamların bi sürü albümü var 8)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
bildiğim 7-8 şarkıları vardır.lakin losing my religion eşi benzeri olmayacak bi yer edinmiştir bende.ne zaman duysam sapır sapır ağlardım bi zamanlar;hala tesiri çok büyüktür.everybody hurts de pek aladır.
ıdle talk
and hollow promises
cheating Judases
doubting Thomases...
Kesinlikle acaip kaliteli ve büyük bir grup REM... michael'in sesinde rahatlamama sebep olan ve müziklerindede beni acaip çeken biseyler var...losing my religion'i 10 dk içinde olusturduklarini biliyr muydunuz?
rem i çok severim.özellikle leave,you're in the air,shiney happy people,me in honey oldukça başarılı çalışmalar.özellikle leave süperdir.ama gölgede kalmıştır o da ayrı.
'..Oh no I've said too much
I haven't said enough'
ozellikle bu sozunu sewiorm losing my religionın..klibide ayrı güzeldir..drive,everybody hurts,lotus ta cok güzel şarkılarya..ehe superman de hoştur: )
çok dinlemem.. ama dinlediim zmn hayran bırakırlar kndilerine... severim...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Biz amerikadayken ve bn 1 yaşındayken snrm Losing My Religion sürekli televizyonda çalıomuş. ve ben bu şarkı her çalmaya başlayışında en arka odadn koşa koşa(ki çok tehlikeli yalpalayn bi koşuş yaş itibariyle ) gelip bu şarkıyı dnliomuşum. Ozmndan bellymiiş ztn ilerde böyle olucağım