ewet fazlasıyla reklam alıyolarDeLi yazdı:gazetelerin kalitesi çok düştü çok
Hangi gunluk gazete?
- peace_maker
- Üye
- İletişim:
ya adam 39 yılda yapılmayanı 2 yılda yaptık demişjonnathan yazdı:ozellikle dun avrupa birligi zımbırtısına tayyibin yuceltilip durmasına sinir oldum
1.si o 39 yıllık süreçte bu son yere gelindi yok askıya almalar tekrar başlamalar, sen sıfırdan başlayıp getirmedin yani zaten ona gelinmişti
2.si akp taviz de verdi ki zaten bu tür şeylerdet aviz vermek şart, herkes verdi tabi bunun dozajı ne neyi verdiğin önemli
3.sü bütün gazeteler yalakalığını yapar şimdi,özellikle doğan grubu yayınları,adamı kayırıyor onun gazete tv'leri de pohpohluyor tayyibi, hele hele o fatih altaylı
-
- Üye
- İletişim:
-
- Üye
- İletişim:
iyi oldu soyledigin almaya gidiyorumblackmercury yazdı:vatan gazetesinin verdiği mef 'in üniversiteye hazırlık kitabını aldım bugün 1056 sayfalık birşey..bayaa iyi..tabi gazeteyi okudummu hiç ?hayır!.. zaten amacım kitabı almaktı aldım..bundan sonrada evimize girmez herhalde..ama kitap bayaa kaliteli taktir ettim..
sleeping with the earth my dying bride
- Forrestgump
- Üye
- Forrestgump
- Üye
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye
- İletişim:
- willow_rosenberg
- Üye
-
- Üye
gazeteler demişken minik bir de bilgi vereyim, türkiyede en çok satılan gazete POSTA'dır. hatta bu bizim sınav sorumuzdu. okumak için fazla çaba harcamaya gerek yok, bol resimli bir gazete. bu yüzden de en çok satılan gazete. okuma yoksunu halkımız için gayet uygun. arada kendini kurtaranlar var tabi. bir gazetecilik öğrencisi ve de gazeteci olarak durumdan ne kadar hoşnutsuz olsam da elimden geleni yapmaya çalışıyorum... (bkz: milliyette çalışmaya başlamak... )
- morcuburcu
- Üye