Tam olarak tarzınız?
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

benim tarzım tam olarak atmosferik tar..k metal'den galaksiler arası punk'a kadar geniş yelpazeye sahip..nedir bu tarz karmaşası alla alla 
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
genel olarak alternative rock , grunge ve emo,punk diyebilirim.
En son err0ri5t tarafından 13 Kas 2005 15:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
the longest line of cocaine
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

sanırım ruh hali olayı parcanın hareketli yavaş yada öfke uyandırıcı olmasıyla ilgili tarzla değilDeLi yazdı:bencede![]()
birde ruh hali derken çok değişken birşey günden güne değişir ama insanın müzik zevki değişmez o kadar hızlı..yani genel olarak ruh halimize göre değişir uzun vadeli
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- venice_queen
- Üye

işte tam olarak tarzım...kölesi olduğum grubum MARDUK!!!

En son SamotH tarafından 24 Haz 2005 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

tam olarak bi tarz yok her hoşuma giden müziği dinlerim asla dinlemeyeceklerim ise arabesk ıyyyyyykkkkkk onun harici türk sanat müziği bile dinlerim arada ama beni en çok çeken müzik rock birazda metal
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
-
AngelofDeaTh
- Üye

-
lp_fefurkan
- Üye

İlk metal ile başladığı yolculuğum, sonra araya benimde anlamadığım şekillerde sırayla; punk, hardcore, nu-metal girdi.Daha sonra metal girdi , hardcore çıktı, hardcore girdi punk çıktı, o çıktı , bu girdi..Derken hooop dedim arkadaş.Siz napıyosunuz böyle şeylere gerek yok! Ben hepinizi de seviyorum, hepiniz benim birer yaşam biçimimsiniz, benim idolum, benim kurtarıcımsınız...dedimmm.....ve sonsuza kadar mutlu yaşadık(işalla) 
When you're pushed, killing's as easy as breathing
-
DarkDreamed
- Üye

- thesilentenigma
- Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

kesin bi tarz belirlemek pek de mantıklı gelmiyo bana.. müzik sonucta bu kulağa güzel gelen sevilen şeyleri dinler insan.. tamam mesela bende genelde rock dinlerim ama dinlediğim herşeyin de bu kalıp içinde olması gerektiğini düşünmem..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
80'li yıllardaki rock müziği severiim.Şimdikilerde pek bişey bulmıyorum ya.O zamanlar çok daha kaliteliymiş.Ama genel olarak rock müziğin bütün türevlerini dinlemeye çalışırım.
Yalnız sadece aşırı böğürmekten ibaret olan türü hangisiyse onu hiç sevmem.Dinleyenleri de hiç anlamam,kafaları nasıl kaldırıyor bilmem.Açıkçası ben dinlerken, sadece böğürdükleri için hiçbirşey anlamıyorum.Tırmalıyor beni!!!!
Yalnız sadece aşırı böğürmekten ibaret olan türü hangisiyse onu hiç sevmem.Dinleyenleri de hiç anlamam,kafaları nasıl kaldırıyor bilmem.Açıkçası ben dinlerken, sadece böğürdükleri için hiçbirşey anlamıyorum.Tırmalıyor beni!!!!
hep böyledir bu birinin büyülü zorluğuna inat diğerinin tiksindiren kolaylığı koparır seni birinden diğerine bağladığı kadar.
- dave_baxton
- Üye