Nefret ediyorum..
- bloodline666
- Müdavim Üye

-
morgenstern
- Üye

iftira atılmasından!!! karşındakiler sana suçluymuşsun gibi bakarken, suçsuz olduğunu kanıtlamak için rahatmışsın, kendine güvenin varmış gibi davranmak aynı zamanda kuşkuya da yer vermek gerçekten zor iş!!!
insanların maskelerinin altındaki gizli yüzlerini görmekten hem korkuyorum hem de nefret ediyorum!!!
insanların maskelerinin altındaki gizli yüzlerini görmekten hem korkuyorum hem de nefret ediyorum!!!
okumak için ödünç aldiklari kitaplarimi geri getirmeyenlerden, sonra benim o kitabi kitapligimda fellik fellik arayip bulamamamdan; bir yönetmenin "piyasa mali" olmadan önce çektigi ruhlu ve çok saglam filmler sayesinde ne kadar kötü bir film çekerse çeksin onun kicini yalamaya hazir bekleyen saksakçi sinema elestirmenlerinden; art arda 2 tane bayici film izlemekten, kitap okumaktan, tiyatro oyunu seyretmekten ya da albüm dinlemekten de nefret ediyorum. sanattan soguyorum bir süreligine...
ha bir de sunay akin, hincal uluc vb. gibi popüler olmak, konusulmak için ne yapacagini sasiran lüzumsuz insanlardan da nefret ediyorum.
metal firtina, kavgam, yatmadan önce 100 dil darbesi gibi saçmaliklara girmek dahi istemiyorum; çünkü bile bile öfkemi ateslemekten de nefret ediyorum.
ha bir de sunay akin, hincal uluc vb. gibi popüler olmak, konusulmak için ne yapacagini sasiran lüzumsuz insanlardan da nefret ediyorum.
metal firtina, kavgam, yatmadan önce 100 dil darbesi gibi saçmaliklara girmek dahi istemiyorum; çünkü bile bile öfkemi ateslemekten de nefret ediyorum.
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...
-
morgenstern
- Üye

eger kitap okumaktan nefret etseydim, yazima "okumak için ödünç aldiklari kitaplarimi geri getirmeyenlerden" diyerek baslamazdim sevgili morgenstern. sanirim "art arda 2 tane bayici film izlemekten, kitap okumaktan, tiyatro oyunu seyretmekten ya da albüm dinlemekten de nefret ediyorum." dememi kastediyorsun, "art arda 2 tane"yi -bir bakima- parantez içine alarak kullanmistim. yani art arda 2 tane bayici film izlemekten, art arda 2 tane bayici kitap okumaktan.... seklinde kulak tirmalayici tekrarlara düsmemekti niyetim.morgenstern yazdı:kitap okumaktan nefret mi ediyosun??? 8O
üslup benim son derece dikkat ettigim bir konu olmasina karsin, eger yaniliyorsam dogrusunu söyle ki, ben de ögrenip düzelteyim yazdiklarimi.
kitap hassasiyetin dolayisiyla yazimi dikkate almandan ötürü tesekkür ederim. yanlis anlasilmak istemezdim.
hazir yeri gelmisken, yanlis anlasilmaktan "da" nefret ediyorum, diye yazabilir miyim morgenstern?
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist...
-
morgenstern
- Üye

- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- Forrestgump
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

-
purpleblank
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

-
James_Hetfield
- Üye

-
jet_black_generation
- Üye

insanlardan nefret ediyorum!!! tanıdık tanımadık tüm insanlardann! nefret ettirdiler kendilerinden.. artık yeni insanlarla tanışmak fln istemiyorum herkes bencil,çıkarcı, ikiyüzlü.. bıktım artık ya :?
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)