Rock Dışında Bir Şeyler...

Tarzlar, şarkılar, sözler, klipler...
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen err0ri5t »

psychedelic , goa.
Diğer bi alemde ben ;)
Bilmem anlatabiliyor muyum? :twisted:
the longest line of cocaine
jet_black_generation
Üye
Üye

Mesaj gönderen jet_black_generation »

pop felan da dinlersiniz siz bide
-EuKaNuBa-
Üye
Üye

Mesaj gönderen -EuKaNuBa- »

Vivaldi miiiiiiiiiiii :roll: pehhh
freaky
Üye
Üye

Mesaj gönderen freaky »

jet_black_generation yazdı:pop felan da dinlersiniz siz bide
her türün kendi güzel şarkıları var bence.. bazen rap bazen pop bile dinleyebilir insan, hatta türkü..

o an ruhu ne isterse işte..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

freaky yazdı:
her türün kendi güzel şarkıları var bence.. bazen rap bazen pop bile dinleyebilir insan, hatta türkü..

deme oyle,agır abiler tek tarz muzik dinler :!:
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
neon
Üye
Üye

Mesaj gönderen neon »

jonnathan yazdı:
freaky yazdı:

deme oyle,agır abiler tek tarz muzik dinler :!:
di mi ya!! :wink:
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

@jet_black_generation,dinleriz de;Popüler kültürü aşağılama nedenini açıklar mısın?
-EuKaNuBa-
Üye
Üye

Bence metal rock vs dinleynlerin oturup pop dinlemesi saçma.Hani tv de görp beenirsn dinlersn fln da album alıp sewme olayı bana çok ters gelyo... :roll:
Kullanıcı avatarı
angelssmile
Üye
Üye

Mesaj gönderen angelssmile »

mesela manga!
elektronik müzik, rap yapan -onu da yapamayan- bir grup çıkıp rock grubuyuz falan diyo ya. artık herşey olur boşverin ya..
۞I dont belong anywhere!!!۞ • DeviantArt • MySpace •  last.fm
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

birde o ağır abiler dinledikleri türün yaratıcıları sayılan babaları dinlemezler bilmezler fakat sonu goth ile biten her türlü grupları(genelde black) iyi yada kötü farketmez severler sayarlar hadi tamam onu geçtik taparlar...hadi onu da geçtik black sabbath'ı judas'ı sorunca "o ne yahu" derler ki çok ilginçt bir durumdur
jet_black_generation
Üye
Üye

-EuKaNuBa- yazdı:Bence metal rock vs dinleynlerin oturup pop dinlemesi saçma.Hani tv de görp beenirsn dinlersn fln da album alıp sewme olayı bana çok ters gelyo... :roll:
ewet çok saçma metal ağırlıklı dinliosan bide daha saçma pop dinlemen
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Müziğe gönül verdiysen saçma değil ( bu mesajı başka yerlere çekmeyin,kapışırız )
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Ben müziğin sadece kulağını seviyorum,o da rock! :arrow:
Bense bütün vücudunu seviyorum,o da müzik... 8)
jet_black_generation
Üye
Üye

ya bu aynı "ne tarz dinlersin?"diye sorduunda "kulağa hoş gelen herseyi dinlerim"cewabını alıomusum gibi oldu
err0ri5t
Üye
Üye
İletişim:

Ama ne sen o soruyu bize sordun,nede biz sana o cevabı verdik.
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

jet_black_generation yazdı:ya bu aynı "ne tarz dinlersin?"diye sorduunda "kulağa hoş gelen herseyi dinlerim"cewabını alıomusum gibi oldu
evet bu klişe bir laftır ama birde şey var...kulağına hoş geliyorsa neden dinlemesinki
-EuKaNuBa-
Üye
Üye

Bence kulağıma hoş gelen şeyi dinlerim dien bir insanın müzik hakkında bilgisi veya ilgisi yoqtur veya da daha ne tür müzik dinleyecene karar wermemiştr.Yani önüne geln şeyi dinler ve tarzı yoktr böle insanların :!: Ayrıca bnce müzik hayata bakış açısını yansıtır.Rap rock pop vs karışık dinleynler dengesizdr.Mesela bn ruh halime göre müzk dinlerim ama mesela çk mutlu olduum zaman pop dinlemem.
jet_black_generation
Üye
Üye

-EuKaNuBa- yazdı:Bence kulağıma hoş gelen şeyi dinlerim dien bir insanın müzik hakkında bilgisi veya ilgisi yoqtur veya da daha ne tür müzik dinleyecene karar wermemiştr.Yani önüne geln şeyi dinler ve tarzı yoktr böle insanların :!: Ayrıca bnce müzik hayata bakış açısını yansıtır.Rap rock pop vs karışık dinleynler dengesizdr.Mesela bn ruh halime göre müzk dinlerim ama mesela çk mutlu olduum zaman pop dinlemem.
demek istediğim buydu tamamen katılıorum
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

-EuKaNuBa- yazdı:Bence kulağıma hoş gelen şeyi dinlerim dien bir insanın müzik hakkında bilgisi veya ilgisi yoqtur veya da daha ne tür müzik dinleyecene karar wermemiştr.Yani önüne geln şeyi dinler ve tarzı yoktr böle insanların :!: Ayrıca bnce müzik hayata bakış açısını yansıtır.Rap rock pop vs karışık dinleynler dengesizdr.Mesela bn ruh halime göre müzk dinlerim ama mesela çk mutlu olduum zaman pop dinlemem.
böyle düşünen bir insana tek tavsiyem müzik icra etmemesi..şimdi bir insan rock veya metal dinledi diyelim o insan başka bir müzik dinlerse dengesiz mi oluyor? Adam bir yerde Şaman tamtamcılarını duydu ve çok sevdi,yada gitti britanyaya orada kelt müziklerini dinledi sevdi..yada onu bırakalım biz jazz ustasının konserine gitti keyif aldı ama bu adam genelde rock dinler..bu onu dengesiz yapıyor demek..hmm..ilginç
morgenstern
Üye
Üye

Mesaj gönderen morgenstern »

kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim diyen biri, bence de müzik hakkında fazla kültüre sahip deil...
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

şimdi buna ne taraftan baktığımıza göre değişir..eğer o kişi "abi kulağıma hoş gelirse ne olursa olsun dinlerim" diyorsa tamam doğru diyorsunuz

ama "kaliteli, müzik dışında başka kaygı taşımadığı sürece tür ayrımı yapmam ve dinlemeye çalışırım ama az ama çok" derse bu kişi haklıdır

birde "ne hoşu bırak abi ya rock dışında hiçbirşey dinlemem ben diğer müzikler berbat birşeye benzemiyor" derse bu da çok hatalı bir davranıştır hiç tasvip etmem
jet_black_generation
Üye
Üye

DeLi yazdı:şimdi buna ne taraftan baktığımıza göre değişir..eğer o kişi "abi kulağıma hoş gelirse ne olursa olsun dinlerim" diyorsa tamam doğru diyorsunuz

ama "kaliteli, müzik dışında başka kaygı taşımadığı sürece tür ayrımı yapmam ve dinlemeye çalışırım ama az ama çok" derse bu kişi haklıdır

birde "ne hoşu bırak abi ya rock dışında hiçbirşey dinlemem ben diğer müzikler berbat birşeye benzemiyor" derse bu da çok hatalı bir davranıştır hiç tasvip etmem
tamam haklısın ama yine de saçma gelio bana :?
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

senin burada başka müzikten anladığım pop,rap veya diğer popüler müzik türleri sanırım..onları unut hepsine bak klasik dahil
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

evet kulağıma hoş gelen şeyleri dinlerim bunun müzik kültürünün oturmuşluğuyla alakası yoktur çünkü kulagıma hoş gelen zaten dinlediğim müzik tarzıdır büyük ihtimalle.. kaldı ki tamam size demiyoruz rap dinleyin pop dinleyin diye ama kalan müzik tarzları içinde klasik, jazz vb de var.. bunu nasıl göz ardı edebilirsiniz..
vede deli ye tesekkürlerimi sunarım bu konu hakkındaki düsüncelerimi toparlamış olmuş :wink:
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
-EuKaNuBa-
Üye
Üye

jet_black_generation yazdı:
DeLi yazdı:şimdi buna ne taraftan baktığımıza göre değişir..eğer o kişi "abi kulağıma hoş gelirse ne olursa olsun dinlerim" diyorsa tamam doğru diyorsunuz

tamam haklısın ama yine de saçma gelio bana :?
Bna da