lp_fefurkan yazdı:sewmiorum çünkü şarkıları çok tekrar ediyo!!!
çoğu birbirinin aynısı ama canım sıkıldıysa bi iki şarkısını dinlerim!!!!
zaten çok ii bi grup olsalardı dağılmazlardı!!!
we live performanslarını hiiiiiiiç beğenmedim!!!çalamamışlar!!!!!
hey bilğin olsun söylüyorum grup dağılmadıı ben gitti diye grubu dağıttınız ya
[quote="merve"]şu kanıya wardım ki Evanescence dinleyen erkeklerin %90'ı grubun şarkılarıyla değilde daha çook amy ile ilgileniyorlarr [/quote]hayır amynın sesi ile ilğileniyolar bence bende şöyle bir baktımda erkeklerin %90 ı amynın sesi ile ilğileniyolar hiç bir erkeğin amy çok sexy amy şöyle böyle dediklerini duydunmu?hayır!bence erkekler amynın sesinin güzelliği ile ona ilği duyuyolar buda grubun başarılı olduğunu gösterir
evanescence başarılı diil de kim başarılı allahaşkına. en sevilen gruplardan biri yane. bu sevenlerin arasında ben de varım. amy lee nin sesi de süperr
ya ne bilim bi türlü sevemedim bu grubu ama zaten sevmek gibi bi çabamda yoktu.bence iyi bir grup değil.ama ay lee nin sesi de berbat gelmiyo bana o kadar.eh işte normal bi ses..
walla ben evanescence i severek dinliorum.. amy lee nin sesinide muhteşem buluorm.. kendiside hoş ama ztn sesiyle gündemde kalack şeyler yaptıı içn gerisini pek önemsemiorum..
evanescense gerçekten başarılı bi grup ama tıkanacaklarını zannediyorum çünkü artık bi bestecileri yokamynin sesi umarım arıya gitmez dandik parçalarla
yılın sonunda mükemmel bir albüm ile geri döncekler biliyoruzki fallen albümünü baştan sona kadar ben mody yazmadı amynın şarkı sözleri var en etkili parçasıda hello bunu hepi,miz biliyoruz
şu sıralar tüylerimi tiken tiken yapan tek ses amy'nin sesi bence o olmazsa grup olmazdı.paris konser dvd'sini izleyen warmı?hatun sahnedede dehşet yıkıyo ortalıı.bi kız olarak dibim düşerek,gözlerim böyle 8O izliyorum onu
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
evet bende izledim o dvdyi zaten bende varr mükemmel bir dvd hazırlamışlar ama eski parçalar insan çabuk sıkılıyo ben sıkıldım açıkcası izlemekten ve dinlemekten yeni bir şey istiyorum artık herneyse ama sahne arkası görüntüleri çok iyi hem komık hem çok iyi
indream yazdı:evet bende izledim o dvdyi zaten bende varr mükemmel bir dvd hazırlamışlar ama eski parçalar insan çabuk sıkılıyo ben sıkıldım açıkcası izlemekten ve dinlemekten yeni bir şey istiyorum artık herneyse ama sahne arkası görüntüleri çok iyi hem komık hem çok iyi
evet özelliklede maymun kılıındakiler komik.yenisi gelene kadar idare edices napalım.enazından sadece ses yok görüntüde war
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
[quote="Nymphe_MeL"]bring me to life ın arabic remix ini dinleyen varmı aranızda?hiç tavsiye etmiyorum çok alakasız saçma,irenç bişi olmuş..ben dinledim vede güldüm.böü[/quote]hadi ya merak ettim ama dinlemem en doğrusu
Nymphe_MeL yazdı:bring me to life ın arabic remix ini dinleyen varmı aranızda?hiç tavsiye etmiyorum çok alakasız saçma,irenç bişi olmuş..ben dinledim vede güldüm.böü
Christina_ yazdı:Daha iyi bir ses tanımam(amy ve christina dn başka) fkt burası bir rock sitesi old.ğu için amy lee yazmak istedim.Gerçekten dinlediğimde tüylerimi ürperten bir ses,gerçekten müthiş...!!Sizce??
Nymphe_MeL yazdı:bring me to life ın arabic remix ini dinleyen varmı aranızda?hiç tavsiye etmiyorum çok alakasız saçma,irenç bişi olmuş..ben dinledim vede güldüm.böü