anlatılamaz bi grup bnce son dönem türk rockında dinlediklerimin en iyisi diyebilirim cok rahat...4 parcalık demoları bnce bi albüme bedel güzellikteydi... yazık ki hala albüm cıkmadı bıkmadan bekliyoruz..
.....it's only after you've lost everything, that you're free to do anything....
anadilimde müzik yapan gruplar ıcınde en takdir ettigimdir desem yeridir. müzik,söz,dygu vs... bu ınsanlar mı bunları yetkince kullanabılmıs yoksa ben mi cok fazla anlam yuklüyorum bılemıyorum ama su kadarını soyleyebılırım. tr de benzerine rastlamadım..
dinliyoruz ya alt gibisi war mý ben hep ilk siyahý dinlerim...2 senedir dinliyorum ve her dinleyiþimde de ayný zevki alýyorum...ben arada mail atýyorum sagolsunlar hep cevap veriyolar ve su aralar miksaj aþamasýndalarmýþ...ama seneye diyolardý album için ben de sabýrsýzlýkla bekliyorum...gercekten kaliteli bi grup
ve gerçekten o 4 şarkılık demolarındaki bütün şarkılar muhteşem işte..şu an piyasada "müzik yapıyorum" diye geçinen birçok adamdan veya gruptan kat kat daha iyiler..
ah şu albüm çıksa bi an önce...
dört şarkı dinle dinle bıkmadım ama dinledikçe daha fazlasını istiyorm
sözler , müzik , duygu... süper bi harmanlama...
hep arkada otururduk hep yaLnızken mutluyduk bız
sora bıras da gurur vardı yaklasmazdık konusmazdık
hep ayrı bır dunyadaydık hep ordayken mutluyduk bız
sora bıras da gurur vardı yaklasmazdık konusmazdık
ve sımdı bır duvar orulu
hıc yıkılmaz aramızda
yaklasmak zor ıstesen de
bız yarattık acıları
kaderımızı bız yazdıkcaaaa
RENKLERLE BIR SIYAH YAPTIIIIIIIIK!!!
album cıksın war ya korsan satanları ıhbar edecem 8)
Bana bu grubu tanıtan insanın ellerinden öpüyorum..Uzun zamandır dinlediğim ama bir türlü bezmediğim ve bir kaç değer verdiğim dostumla her ruh halimizde bize hizmet ettiği için o anlarda illaki açıp dinlediğimiz değerli grup..
bir yapımcının cıkıpta ya cocuklar iyisiniz,hossunuzda biraz daha atraksyon ekleseniz seklinde baslıyarak istediklerini tam olarak yapmalarının engellenmesi veya herhangibir terslikten dolayı albumlerinin cıkamaması...
jonnathan yazdı:bir yapımcının cıkıpta ya cocuklar iyisiniz,hossunuzda biraz daha atraksyon ekleseniz seklinde baslıyarak istediklerini tam olarak yapmalarının engellenmesi veya herhangibir terslikten dolayı albumlerinin cıkamaması...
aynen katılıyorum sana...
atraksiyon deyipte piyasaya yönelik ergen müziği ve sözleriyle albüm yaptırmazlar umarım...şu demoları gibi olsun 50bin satsın ama öz olsun..
bu arada ben demo'larını almak istiyorum istanbulda nerden bulabilirim?açıkçası pek bir bilgim yok ama..
Dün akşam Alt grubunun vokalisti sevgili Orkun ile bir telefon görüşmemiz oldu... 6 şarkılık bir albüm hazır ve kayıtlar tamam, sarma olayına girdiklerini söyledi... Anlayacağınız çok az kaldı.
henüz anlaşmadılar diye biliyorum ben. ve o kısa denilen zaman diliminin ne kadar uzadıgına her yıl tekrar tekrar sahıt oluyoruz. asıl olay bundan sonra baslıyor ki... şimdiye dek yapılacak olanlar onların ellerindeydi. simdiyse pazarlama kısmındalar yani artık iş onların müzikal yeteneklerinden cıktı. albumlerinin cıkamamasını gerektırecek bir aksiligin var olacagını dusunmuyorum. ki bence en onemlı olan da bu. albüm gec olur güç olur... ama elbet cıkar.
kozmik_peri yazdı:sitedeki parcaları dinledim ben de.. siyah, aç kanatlarını, ne varsa.. bu aralar dinlediğim en iyi parcalar..
+1
özellikle kırılgan melek die bi şarkı vardır ki gerçekten müthiş
Öylesine yaşamıma girmiş,
anlaşılmaz rastlantılarla benden bi parça olmuş,
bir başka yerde değil de burada,
bir başkası değil de ben olmamı sağlayan
birkaç insan, birkaç anı, birkaç sözcük..
Alt'ın demosunu dinlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. 4 şarkının 4'ü de çok güzel.. Özellikle Kırılgan Melek adlı şarkıları çok etkiler beni.. Siteden gördüğüm kadarıyla boş da değil grup üyeleri.. Merakla bekliyorum çalışmalarını , albümlerini...
ben uzun zamandır dinliyorum 4 demosunu harika albüm çıkmasnını bekliyoruz hadi bakalım ayrıca kırılgan melek bambaşka bişiy olmuş aç kanatlarını da güzel
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)