hehehe
Radiohead
- MaxtraDamuS
- Üye

- İletişim:
eheh ben zati o kızın içinde bastırılmış bi amy cik olduğunu biliyodumMaxtraDamuS yazdı:www.radioheadturkey.com/default.asp
hehehebritni sıpiırs radiohead'in pablo honey albümünü alırken görüntüklenmiş..
- demakrotive
- Müdavim Üye

thom yorke un solo performansıyla yeni albümden iki şarkı (ses kalitesi üst düzeyde olmasa da) dinlenebiliyor...
ayrıntılar için...
www.radioheadturkey.com
ayrıntılar için...
www.radioheadturkey.com
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- demakrotive
- Müdavim Üye

izmir nüfusumuz epey yuksek diye mekan vererek anlatıcam...dün sevincin karsısındaki ayakkabıcının ordaki ısıklar da arkadaslarımı beklıyordum. sag tarafta da 2 kız bır erkek...(cok esmerdiler ve fransızcayla arapça karısımı -ben ispanyolca dıye yorumladım- bir dil konusuyolardı.) epey neselilerdi. ben sinir içinde ekildigimi düşünüp onların salak lisanlarından kelime algılamaya calısırken... birden o cocuk "ice age coming ice age coming let me hear both sides let me hear both side..." diye söylenmeye basladı. o an ki dumurluk derecemi tarif edemem. nitekim kendi kendime gulmeye baslayınca, kaçmayı uygun buldum. işte bu da böyle bi anımdı : p
bu arada radiohead tr de haberler bölümünde gördüm britney hamileymiş... ve elinde pablo honey cdsi olan fotografları var. bebege dinletecek seklinde yorumlar yapılmıs...
bu arada radiohead tr de haberler bölümünde gördüm britney hamileymiş... ve elinde pablo honey cdsi olan fotografları var. bebege dinletecek seklinde yorumlar yapılmıs...
-
Love_MetaL
- Üye

- İletişim:
ekside okumustum ben de... ama pek ihtimal veremıyorum... the cure gelıyorken radiohead getırmek ne derece akıl karıdır. zaten kitleleri %99 aynı. yani dinleyici için bi taşla iki kus da... organızatorler acısından ıkı tasla bı kus... akıl karı degıl yanı imkanları varsa seneye getırsınler. her yıl bı bombayla ohh mis..
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
blackmercury
- Üye

- İletişim:
-
kid_a_came_back
- Üye

-
kid_a_came_back
- Üye

- demakrotive
- Müdavim Üye

- musclemuseum
- Üye

ya bosverin herkes dinlicek die bisey yok dimi ztn tadını alan bırakamas bi daha ama sadece creep war dien ark lar bence sadece creep i dinlemisler : )
street spirit
karma police
exit music
a wolf at the door
idioteque
2+2=5
paranoid android
no surpsises..
bole gider bu ya bunları dinleyin hala creep war diosanıs hll olsun ne diim
kişisel olarak paranoid android ve idioteque (live) favorimdir
ayrıca creep in 1 mayıs 2004 coachella kaydını bulun dinleyin (isteyen olursa yollarım) ben bole bisey gormedim : )
--you r so fucking special--
street spirit
karma police
exit music
a wolf at the door
idioteque
2+2=5
paranoid android
no surpsises..
ayrıca creep in 1 mayıs 2004 coachella kaydını bulun dinleyin (isteyen olursa yollarım) ben bole bisey gormedim : )
so, so you think you can tell
heaven from hell,
blue skies from pain.
can you tell a green field
from a cold steel rail?
a smile from a veil?
do you think you can tell?
heaven from hell,
blue skies from pain.
can you tell a green field
from a cold steel rail?
a smile from a veil?
do you think you can tell?
- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

ben ilk defa klibini izledim eski yeni bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
_street spirit
klip çok mütiş ti harika bi atmosfer ilginç gelişmeler çelişkiler içinde bi şeyi anlatıyor gibi geldi karmakarışık dikkat çekici
_street spirit
klip çok mütiş ti harika bi atmosfer ilginç gelişmeler çelişkiler içinde bi şeyi anlatıyor gibi geldi karmakarışık dikkat çekici
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
ehh en güzel kliplerinden birini izlemişsin. : ) eskıdır epey; ama gecen yıllar dahi tazeligini yitirmesine engel olamamıstır.Kanatsiz_Melek yazdı:ben ilk defa klibini izledim eski yeni bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
_street spirit
jonnathan glazer(levi's engineered reklamlarını hatırlıyan kosan kız & cocuk) tarafından cekılmıstır.
-
kid_a_came_back
- Üye

musclemuseum yazdı:ya bosverin herkes dinlicek die bisey yok dimi ztn tadını alan bırakamas bi daha ama sadece creep war dien ark lar bence sadece creep i dinlemisler : )
street spirit
karma police
exit music
a wolf at the door
idioteque
2+2=5
paranoid android
no surpsises..
seni bize allah mı gönderdi???
+++1
ferman moderatörün dağlar bizimdir...
-
kid_a_came_back
- Üye

radiohead dinleyen tek hücrelinin büzüşmesi
--------------------------------------------------------------------------------
araç greç
pc
ses kartı: creative sound blaster live 5.0
ses sistemi : cambridge soundworks 4+1 (bass %50)
program : winamp 5.02 (shuffle on, repeat on, crossfade on, shuffle ratio %100)
hijyenik cam kap
ayarlanabilir dönen plak sistemi
cımbız
bir grup tek hücreli (öglena ya da amip olabilir, kamçılı hayvan çok hareketli olması sebebiyle tercih nedeni değildir)
yeteri miktarda besin
mikroskop
itü gölet yurtları biyoloji labratuarlarında bir grup tek hücreliye 24 saat boyunca radiohead parçaları dinletilmiştir. tek hücrelilerin bulunduğu kap t=10 sn olan dönen bir plağın üzerine yerleştirilmiş, böylelikle her hücrenin her yönden eşit dağılımda rh dinlemesi sağlanmıştır. kapta yeteri miktarda besin ve nem bulunmaktadır. yani kap içinde tek hücrelilerin habitatı sağlanmıştır. 24 saat sonunda mikroskop altında yapılan incelemelerde radiohead dinleyen tek hücrelilerin büzüştükleri gözlemlenmiştir. ayrıca bu tek hücreliler toplanma ve grup oluşturma eğilimindedirler. ortamdaki nem miktarı artmış, besin miktarında azalma gözlenmemiştir.
eksisozlukten alınmıştır...(ulan ben bunu daha önce yazmışmıydım?)
--------------------------------------------------------------------------------
araç greç
pc
ses kartı: creative sound blaster live 5.0
ses sistemi : cambridge soundworks 4+1 (bass %50)
program : winamp 5.02 (shuffle on, repeat on, crossfade on, shuffle ratio %100)
hijyenik cam kap
ayarlanabilir dönen plak sistemi
cımbız
bir grup tek hücreli (öglena ya da amip olabilir, kamçılı hayvan çok hareketli olması sebebiyle tercih nedeni değildir)
yeteri miktarda besin
mikroskop
itü gölet yurtları biyoloji labratuarlarında bir grup tek hücreliye 24 saat boyunca radiohead parçaları dinletilmiştir. tek hücrelilerin bulunduğu kap t=10 sn olan dönen bir plağın üzerine yerleştirilmiş, böylelikle her hücrenin her yönden eşit dağılımda rh dinlemesi sağlanmıştır. kapta yeteri miktarda besin ve nem bulunmaktadır. yani kap içinde tek hücrelilerin habitatı sağlanmıştır. 24 saat sonunda mikroskop altında yapılan incelemelerde radiohead dinleyen tek hücrelilerin büzüştükleri gözlemlenmiştir. ayrıca bu tek hücreliler toplanma ve grup oluşturma eğilimindedirler. ortamdaki nem miktarı artmış, besin miktarında azalma gözlenmemiştir.
eksisozlukten alınmıştır...(ulan ben bunu daha önce yazmışmıydım?)
ferman moderatörün dağlar bizimdir...
- demakrotive
- Müdavim Üye

"ben bunu KAÇ kez yazmıştım" olarak değiştirebilinecek bir cümle kullanmış kankim...
öhm neyse bu kısa düzeltmeden sonra
street spirit sanırım bir çok iyi radiohead klibinden birisi en iyisi midir onu bilemem...
ama derinlik açısından tarışmasız mükemmel...
IMMERSE YOUR SOUL IN LOVE...
öhm neyse bu kısa düzeltmeden sonra
street spirit sanırım bir çok iyi radiohead klibinden birisi en iyisi midir onu bilemem...
ama derinlik açısından tarışmasız mükemmel...
IMMERSE YOUR SOUL IN LOVE...
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
MaxtraDamuS yazdı:www.radioheadturkey.com/default.asp
hehehebritni sıpiırs radiohead'in pablo honey albümünü alırken görüntüklenmiş..
Bebeğine dinleticekmiş.. Dinletsin bakalım.. Eğer çocuk anası gibi salak çıkmazsa 16 yaşına gelmez annelikten reddeder bence...
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.