The Darkness
The Darkness
ucan baslıklardan biriydi...
permission to land albümüyle basarılı cıkıs yapan bu güzide grubun solisti justin hawkins, gectigimiz haftalarda kaburgasını kırmıstı. ancak bu bile solo albümünü tamamlamasına engel olmamıs.
grubun dagılacagı sylentıleri ortalıkta gezinedursun... 2. album calısmaları bıtmıs, bu yıl ıcınde cıkacakmıs, justin beyin albümüde ondan sonra cıkacakmıs.
permission to land albümüyle basarılı cıkıs yapan bu güzide grubun solisti justin hawkins, gectigimiz haftalarda kaburgasını kırmıstı. ancak bu bile solo albümünü tamamlamasına engel olmamıs.
grubun dagılacagı sylentıleri ortalıkta gezinedursun... 2. album calısmaları bıtmıs, bu yıl ıcınde cıkacakmıs, justin beyin albümüde ondan sonra cıkacakmıs.
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
dogruyu soylemek gerekirse ilk dinledigimde, hatta soyle soylıyım justın'in sesini duydugumda, cismini gördügümde; tanımlayamamıs, ucube gozuyle bakmıs ve hatta bı surede öyk igrenç vs seklınde grubun iticiliginden orda burda yakınmıstım. simdiyse oyle dusunmuyorum. muhtemelen ilk intibanız yuzunden sizde boyle bır yargı olustu ve potansıyel iticiler arasına soktunuz :)asl yazdı:aynen... bende ısınamadım...dinlediğim şarkılarını sevemedim pek...solistlerinden dolayı ısınamıyorm sanırsamNymphe_MeL yazdı:bana sevimsiz gelen bi grup ztn bikaç şarkılarını bilirim..
:018
- willow_rosenberg
- Üye

- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
evet çok güzel özetlemişsin durumucasey yazdı:dogruyu soylemek gerekirse ilk dinledigimde, hatta soyle soylıyım justın'in sesini duydugumda, cismini gördügümde; tanımlayamamıs, ucube gozuyle bakmıs ve hatta bı surede öyk igrenç vs seklınde grubun iticiliginden orda burda yakınmıstım. simdiyse oyle dusunmuyorum. muhtemelen ilk intibanız yuzunden sizde boyle bır yargı olustu ve potansıyel iticiler arasına soktunuzasl yazdı:aynen... bende ısınamadım...dinlediğim şarkılarını sevemedim pek...solistlerinden dolayı ısınamıyorm sanırsamNymphe_MeL yazdı:bana sevimsiz gelen bi grup ztn bikaç şarkılarını bilirim..
in the hopes of creating a horrible zombie..
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim: