bak bu iyi oldu işte. kararımı verir vermez gelirim oraya. ama doğrusu yaz sonuna kadar kararımı ancak veririm gibime geliyor. bakalım, iyi oynayan kazansın.
donnie yazdı:bwn b' tane begendim omzumun arkasina yaptircam.sirf onun icin ac durdum para biriktirdim walla*160ytl* yazin gunes isigi zarar veriyomus o yuzden eylulde yaptircam
Eğer denize girmeyeceksen ve dövme yaptıracağın yer güneş görmezse sorun değil... Ayrıca Dövme yaptırdığın yerdeki yara kabuğu düşünceye kadar da Bepanten (Mavi) kullanırsan cillop gibi olur...
Şahsen ben yaklaşık 6-7 yıl önce deldirdim kaşımı.. ve yapan kişide arkadaşımdı.. O yönden güvenmiştim bir kere... Sadece makas ile kaşımı çekerken hafif sızladı o kadar.. Yoksa iğne girdi-çıktı, piercing takıldı... hissetmedim bile...
Ayrıca bu konuda daha önceki mesajlarımda da uyarmıştım, bir daha uyarıyorum... Kaşın üzerinde göze giden sinirler bulunmaktadır.. Bilmediğini, güvenmediğiniz kişilere bu işi yaptırmayın...
Trimpot yazdı:Şahsen ben yaklaşık 6-7 yıl önce deldirdim kaşımı.. ve yapan kişide arkadaşımdı.. O yönden güvenmiştim bir kere... Sadece makas ile kaşımı çekerken hafif sızladı o kadar.. Yoksa iğne girdi-çıktı, piercing takıldı... hissetmedim bile...
Ayrıca bu konuda daha önceki mesajlarımda da uyarmıştım, bir daha uyarıyorum... Kaşın üzerinde göze giden sinirler bulunmaktadır.. Bilmediğini, güvenmediğiniz kişilere bu işi yaptırmayın...
kaşı delirdiğin zaman ordaki kaşların döküldüğünü söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
üniversite olayı değil ki şimdi de yaptırabilirim ama bilmem.. hevesim kaçtı üşeniyorum ki böyle şeyler heves meselesi olmamalı ben yanlış yoldayım beni örnek almayın
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
kozmik_peri yazdı:üniversite olayı değil ki şimdi de yaptırabilirim ama bilmem.. hevesim kaçtı üşeniyorum ki böyle şeyler heves meselesi olmamalı ben yanlış yoldayım beni örnek almayın
kimsenin seni ornek aldığı yok rahat ol..!!!! ^^THErockULA
hıc bır sey kalmazkı kula tek dostum var ^^THErockULA^^
dövmede güseldir piercing de ben çok severim göbeğimde ve kaşımda piercing var hızmam da vardı ama takmadığımdan kapandı kıkırdak konusunda haklısınız şekil değişikliği oluo çıkarınca kötü duruo ama ben gene de çok seviorum göbeğimin yanında da dövme var tribal bi akrep am sıkıldım bende...bida asla yaptırmam kalıcı ...kendim tatoo yapıorum o daha ii bea en azından sıkılmadan geçio;)
kozmik_peri yazdı:üniversite olayı değil ki şimdi de yaptırabilirim ama bilmem.. hevesim kaçtı üşeniyorum ki böyle şeyler heves meselesi olmamalı ben yanlış yoldayım beni örnek almayın
kimsenin seni ornek aldığı yok rahat ol..!!!! ^^THErockULA
beni aydınlattığın için saol..
geçici dövmeler hakkında ne düşünüyosunuz
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
geçici dövmeler her ne kadar orjınali kadar güsel durmasada gerçeğini yaptıramayacak insanların tercih ettiği bişey ki bunlara bende dahilim...!herşeyden çabuk sıkılan bir olduğum için asla yapımaya düşünmediğim ama çok fazla yaptırmak istediğim dövme hevesimi bu yolla atmak mantıklı geliyo bana ki en doğrusu bu çünkü ondan bile sıkılıyorum artık sonunda...!