ya kalıcılar üç hafta dayanıo denize girmezsen ama yazın 1,5 hafta falan üstünden geçmek zor deil ama ya onu kendin bile yapabilirsin asetatla falan...asl yazdı:geçiciler çok kısa süre dayanıyo ama![]()
kalıcı istiyorum ama askıda şimdilik... kesin karar vermem gerek...
Dövme & Piercing
-
littlegothic
- Üye

- İletişim:
benim düşüncelerim seni ilgilendirmesi senin için ii degil ama bana cocuksu gelitorkozmik_peri yazdı:beni aydınlattığın için saol..sezgin52 yazdı:kimsenin seni ornek aldığı yok rahat ol..!!!!kozmik_peri yazdı:üniversite olayı değil ki şimdi de yaptırabilirim ama bilmem.. hevesim kaçtı üşeniyorumki böyle şeyler heves meselesi olmamalı ben yanlış yoldayım beni örnek almayın
^^THErockULA
geçici dövmeler hakkında ne düşünüyosunuz
hıc bır sey kalmazkı kula tek dostum var ^^THErockULA^^
geçici dövme denince (kimse alınmasın üzerine) aklıma hemen tatil köylerinde orasına burasına dövme yaptıran magandalar geliyor. bahsettiğim kesimi anlamışsınızdır sanırım. onun dışında yaptırana rastlamadım en azından benim çevremde. ama karasız kalanlar, çabuk sıkılırım diyenler için en doğru seçim. galiba ben dövmemi göremediğim için sıkılmadım. 
ewet
ben görünmeyecek yere yapanlara bi anlam vermiyorum özel olan kişi görsün diyeyse bi kaç kişinin görme olasılığıda çok yüksek kimse üstüne alınmasın bu arada gerçek dövmenin ilk günki gibi kalmasını isteyen arkadaşlar yaptırdıktan sonra kalıcı olması için kullanılan ama dövmeci diye tabir ettigimiz han. bulunmayan losyon ve kremleri ilk 10 gün kadar filan kullanmaları yeterli
- BeTRaYeD_FooL
- Üye

- İletişim:
Maşallah sende de her bişey var (piercing,dövme),helal olsun!!!vicious yazdı:gecen hafta yaptirdim.. karnimin biraz altinda, bi sag bide solda yildizlarim var artikmtluyum.. mesudum.. ve eger aciyo diye dövme yaptirmiyosaniz, gercekten hic ama hic acimio.. bi kac kere asi oldugunuzu dusunun, o kadar.. hele daha önce piercing yaptirdiysaniz (uyusturtmadan) dövmenin acisi cok daha az öyle söliyim.. bakimida pek zor degil.. benimkiler aslan gibi simdi masallah :p
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...
- zafersarhosu
- Üye

ben dövmeyi sanatsal olduğunu düşündüğüm için yaptırmıştım. kremlemek sorun değil de mal gibi gezmek ne demek onu anlamadım...xPsycHox yazdı:piercing istiodm amaa çıkartnca çok kötü duruo..wazgeçtm o yusden ama döwme haLa pLanLarmn arasnda da oda zor iş yha..öLe kremLicen fLn,iLk günLer maL gbi gezcen ztn..biLmiorm waLLa (:
şu demek ,onun bir an önce iyiLeşmesi içn sürekLi kremLicn o döwmeLi yeri,yni sürekLi kremLi oLcak iLk günLer..ayrıca normalden dhaa fasLa özen gösterceksn,aman değmesin bi yere die fLn fiLan ..ben bu tür şeLeri maLLık oLark adLandırırm,kişiseL bşi yok yni ortada..sewmem bu tür uğraşLarı çnkü,bundan ibaret işte oLayLysippe yazdı:ben dövmeyi sanatsal olduğunu düşündüğüm için yaptırmıştım. kremlemek sorun değil de mal gibi gezmek ne demek onu anlamadım...xPsycHox yazdı:piercing istiodm amaa çıkartnca çok kötü duruo..wazgeçtm o yusden ama döwme haLa pLanLarmn arasnda da oda zor iş yha..öLe kremLicen fLn,iLk günLer maL gbi gezcen ztn..biLmiorm waLLa (:
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
hımmmm. ben o kadar özen göstermemiştim. kremlemek yetmişti ama bir yere değdirmeyeyim diye kasmadım. zaten yaptırdığımda lise 2'deydim ve okuldan eve gelip gömleğimi çıkarttığımda izi olurdu mutlaka. annem de sorardı kızım ne bu siyah yuvarlak izler diye, duvara yaslandım derdim. peki o zaman niye gömleğin içinde bu iz diye sorunca da kalakalırdım...xPsycHox yazdı:şu demek ,onun bir an önce iyiLeşmesi içn sürekLi kremLicn o döwmeLi yeri,yni sürekLi kremLi oLcak iLk günLer..ayrıca normalden dhaa fasLa özen gösterceksn,aman değmesin bi yere die fLn fiLan ..ben bu tür şeLeri maLLık oLark adLandırırm,kişiseL bşi yok yni ortada..sewmem bu tür uğraşLarı çnkü,bundan ibaret işte oLayLysippe yazdı:ben dövmeyi sanatsal olduğunu düşündüğüm için yaptırmıştım. kremlemek sorun değil de mal gibi gezmek ne demek onu anlamadım...xPsycHox yazdı:piercing istiodm amaa çıkartnca çok kötü duruo..wazgeçtm o yusden ama döwme haLa pLanLarmn arasnda da oda zor iş yha..öLe kremLicen fLn,iLk günLer maL gbi gezcen ztn..biLmiorm waLLa (:
- everlastingness
- Üye

- annabel_lee
- Müdavim Üye

yaa bende istiyorum piercing ama çok korkuyorum,delici şeylere karşı acayip bi korkum var.öle iğne falan gördüm mü kanım çekilir,fenalık,baygınlık herbişey gelir.
dövme de istiyorum ama,o iğnenin binlerce kez batma ihtimalini düşününce fena oluyorum.neyse öncelikli hedefim piercing,yaptırıcam kararlıyım.. 
yokk bea ben de hiç de can yakıcı diil..ben deldirirken hiç acı hissetmedim..ben de tam tersi dövme çok can yakar die düşünüodum..everlastingness yazdı:hımm sağ kolumun içinde yazı yazdırmıştım çok hoş duruyor.piercing olayına gelince çok can yakıcı olmalı
Tia Mi Aven Moridin Isainde Vadin!..._thurinwethil_
piercing dovme onemlý bý olaydýr
ewet cok ýstedýým bý dowme var ama yapacak adam arýyorum.aslýna bakarsanýz kendým de dowmecýyým ama sýrtýma yapýlacagý ýcýn kendýmde oyle bý yetenek goremýorum.bý de yaptýracagým kýsý yeteneklý olmalý tabý..herkese yaptýrmaam.
tabiki suna da degýnmeden gecemýcem:dovme olsun dýe dovme yaptýrmak bence cok anlamsýz.kataloga baglý kalýnarak yapýlan,ya da o anda sadece guzel olduu ýcýn aaaa bu beným dovmem olsun diyerek yapýlan dovme...dusunsenýze omur boyu kalacak vucudunuzda!! ben o kadar yýldýr dovme pýercýng yapýorum ama vucudum da 2 dovme var. ikisid e býrbýrýnden anlamsýz.neden vucudunda o zaman dýe soracaksýnýz..ilk dövmemi yaparken insanlarýn týbbý atýk olduklarýna ýnadýým ýcým kendime bunun iþaretini yapmaya karar verdim bi de tabiki ilk dövme makýnam olduu için onun calýsýp calýsmadýýný kontrol etmek amacýyla yaptým bu dövmeyi.asýl ýlgýnc olan ise bu dövmeye basladýktan 30 dakýka snra annem geldý ve bana ne yaptýýmý sordu(cunku alet acaýp bý ses cýkarýodu iceriden duymuj meraklanmýj kadýn tabi)ben de annattým durumu ve genemek istedi.netekim denedi ve bitirdi dövneyi.kanýtý bende halen duruo tabý.bu dovme bu yuzden onemlýdýr kýmýn annesý cocuuna dovme yaparký..ikincis ise bi kýza asýk olmujtum yýllar sonra onun adýnýn harflerýnden garýp bý sekýl yaptým onu da sol býleýme dovme olarak yaptýmki tam dovme býttý ve ben de bý pýsmanlýk basladý ne gerek varký sadece asýk olduun býrýnýn(tamam cok sey paylasýldý ama sýradan herkesýn yasadýý seyler tadýnda býsey yaný hayatýmda bý deýsýklýk olmadý býttýkten sonra gorujmedýk býle..)adýný kazýmaya dýe dujundum ve yaptýýmýn saatý yara olan yerý kazýdým ama izi kaldý tabýký ve halen duruo hatta aa dovmen cok guzelmýs bana yapsana aynýsýný dýyen sayýsýz ýnsan oldu..ne garýp..
sýmdý ýse yaptýrmak istediim sey eský sevgilimin ya da hayatýmýn donum noktasý olan kisinin yüz portresi... bunu burda anlatmak cok uzun surecek ama isten erken geldýým bý vakýtte bunu yazacagým,býrýlerýyle paylasmak ýsterým cunku...
yaný kýsaca dovme yaptýrýrken ýyý dujunmek lazým.sýzý tanýtan anlamlý ve ileirde gercekten sýkýlmayacak býsýler yaptýrmak gerekýo...cok komýktýr camasýr suyuyla cýkarmaya cakýsan ýnsanlarla tanýjtým,kezzap dokenler,jýletle kazýmaya calýsanlar,nejterle derýyý yuzenler neler neler var..
piercýng ise ayrý bý olay güzel ama bellý bý yajtan sonra ve içinde bulunduumuz turkýye sartlarýna baglý olarak deýsýo.bý devlet dairesi ya da ozel sektorde calýsamazsýnýz tabý gorunen býyerdeyse ..ama gorunmeyen yerlerde olmalarý daha cekýcý..ben de 42 tane var...marýfet deýl tabýký yanlýj annamayýn..býlen býrýne yaptýrýn sertýfýka onemlýdýr ayrýca..suanda onune gelen pýercýng yapýoo dýkkat etmek lazým tecrubesýne bakýn arastýrýn derým ben ...
tabiki suna da degýnmeden gecemýcem:dovme olsun dýe dovme yaptýrmak bence cok anlamsýz.kataloga baglý kalýnarak yapýlan,ya da o anda sadece guzel olduu ýcýn aaaa bu beným dovmem olsun diyerek yapýlan dovme...dusunsenýze omur boyu kalacak vucudunuzda!! ben o kadar yýldýr dovme pýercýng yapýorum ama vucudum da 2 dovme var. ikisid e býrbýrýnden anlamsýz.neden vucudunda o zaman dýe soracaksýnýz..ilk dövmemi yaparken insanlarýn týbbý atýk olduklarýna ýnadýým ýcým kendime bunun iþaretini yapmaya karar verdim bi de tabiki ilk dövme makýnam olduu için onun calýsýp calýsmadýýný kontrol etmek amacýyla yaptým bu dövmeyi.asýl ýlgýnc olan ise bu dövmeye basladýktan 30 dakýka snra annem geldý ve bana ne yaptýýmý sordu(cunku alet acaýp bý ses cýkarýodu iceriden duymuj meraklanmýj kadýn tabi)ben de annattým durumu ve genemek istedi.netekim denedi ve bitirdi dövneyi.kanýtý bende halen duruo tabý.bu dovme bu yuzden onemlýdýr kýmýn annesý cocuuna dovme yaparký..ikincis ise bi kýza asýk olmujtum yýllar sonra onun adýnýn harflerýnden garýp bý sekýl yaptým onu da sol býleýme dovme olarak yaptýmki tam dovme býttý ve ben de bý pýsmanlýk basladý ne gerek varký sadece asýk olduun býrýnýn(tamam cok sey paylasýldý ama sýradan herkesýn yasadýý seyler tadýnda býsey yaný hayatýmda bý deýsýklýk olmadý býttýkten sonra gorujmedýk býle..)adýný kazýmaya dýe dujundum ve yaptýýmýn saatý yara olan yerý kazýdým ama izi kaldý tabýký ve halen duruo hatta aa dovmen cok guzelmýs bana yapsana aynýsýný dýyen sayýsýz ýnsan oldu..ne garýp..
sýmdý ýse yaptýrmak istediim sey eský sevgilimin ya da hayatýmýn donum noktasý olan kisinin yüz portresi... bunu burda anlatmak cok uzun surecek ama isten erken geldýým bý vakýtte bunu yazacagým,býrýlerýyle paylasmak ýsterým cunku...
yaný kýsaca dovme yaptýrýrken ýyý dujunmek lazým.sýzý tanýtan anlamlý ve ileirde gercekten sýkýlmayacak býsýler yaptýrmak gerekýo...cok komýktýr camasýr suyuyla cýkarmaya cakýsan ýnsanlarla tanýjtým,kezzap dokenler,jýletle kazýmaya calýsanlar,nejterle derýyý yuzenler neler neler var..
piercýng ise ayrý bý olay güzel ama bellý bý yajtan sonra ve içinde bulunduumuz turkýye sartlarýna baglý olarak deýsýo.bý devlet dairesi ya da ozel sektorde calýsamazsýnýz tabý gorunen býyerdeyse ..ama gorunmeyen yerlerde olmalarý daha cekýcý..ben de 42 tane var...marýfet deýl tabýký yanlýj annamayýn..býlen býrýne yaptýrýn sertýfýka onemlýdýr ayrýca..suanda onune gelen pýercýng yapýoo dýkkat etmek lazým tecrubesýne bakýn arastýrýn derým ben ...