Sahte

Yerli Amatör Müzik Grupları
jimmy_
Üye
Üye

Sahte

Mesaj gönderen jimmy_ »

2002 yılında kurulan grup davulda ve bass gitarda yaptığı bir kaç değişiklik sonrası en son halini aldı.Tarz olarak alternative,hard rock yapan ve coverların yanı sıra beste çalışmalarıda bulunan grup çalışmalarına tam gaz devam etmektedir.Grup ile ilgili tüm görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyoruz.

Grubun şu an ki kadrosu:

Alp Koca (Vokal - Ritm Gitar)
Özgür Özvarol ( Solo Gitar - Geri Vokal)
Caner Demir ( Bass Gitar - Geri Vokal)
Murat Yalçındağ ( Davul )
En son jimmy_ tarafından 27 Haz 2005 17:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
jimmy_
Üye
Üye

Mesaj gönderen jimmy_ »

3 Kasım Çarşamba Sahte & 6.Cadde & Dj Yasin Konseri

Yer: Dungeon Bar (İzmir - Bornova)
Saat:22.00
Giriş:7 Milyon (1 bira dahil)
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

gidiyoruz,dinliyoruz herhafta roi'da ama daha yol almaları gerek diye dusunuyorum...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

yaa bi iki hafta roide elektrikler kesildiğinde mağdur olan... davul şov yapan grupmusunuz!!!!???
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

smD yazdı:yaa bi iki hafta roide elektrikler kesildiğinde mağdur olan... davul şov yapan grupmusunuz!!!!???
onlar adına cevap vereyim,evet onlar...
Kullanıcı avatarı
stratadirect
Üye
Üye

Mesaj gönderen stratadirect »

ahah bak ya buraya kadar sızmış elektrik kesntisi..
arık olmuyo öyle şeyler

yarın yine roideler bekleriz

ayrıyettende yukardaki kadroyu bi değiştiriver alpcim
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

grubu bir kez canlı seyir eylemiş bir de "film" demolarını dınlemiş biri olarak tespitim, söz yazarları kıtap okumalı, daha usturuplu cumlelerle vokalin ifadesi uyusturulmadır. pek butunsel gibi gelmedi bana. onun dısında alt yapıları kötü degil, yani güzel; ama sözlerle pek uyum yakalayamadım ben. kendilerine "neon" agabeylerini dinlemelerini tavsiye ediyorum.

canlı seyrime gelince... istege baglı nıtelıklı coverlarla nereye kadar gelişmeleri mumkun bilemiyorum. omurlerını bar grubu olarak gecireceklerse basarılı olacaklar gıbı yani eglendirme potansıyali fevkalade yüksek.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

grubu 2 ay boyunca ustuste seyretmis biri olarak repartuarlarını kesinlikle gelistirmeleri gerek...her hafta psycho killer,song 2,seyyah dinlemekten sarkıalra antipati duymaya basladım..ayrıca hasret coverlarınıda pek begenmiyorum...roi gibi bir ortamda cover calmaları dogal ve mantıklı..ses sistemi berbat olan bir mekanda kendi sarkını ne kadar tanıtabilirsin ki?Buaralar istanbula gidicekler orda programları var diye duydum ama ne kadar basarılı olabilirler bilmiyorum,keske istanbul gibi bir kazana biraz daha yol aldıktan sonra girseler...
jimmy_
Üye
Üye

Mesaj gönderen jimmy_ »

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyordum bu siteye,açıkçası unutmuşum.herşeyden önce casey ve jonnathan'a diğer yerlerdeki şişirmeler gibi olmayıp,gerçekten bizim de kendimizi geliştirmek için fikir alabileceğimiz yapıcı eleştiriler yaptıklarından dolayı teşşekürler.

herşeyden önce roi gibi bir mekanda! gündüz programı yaptığımız için pişman değiliz. bir çok şey öğrendik,kendimizi geliştirdik.ulan 5 aydır aynı parçaları çalıyoruz hala eğleniyolar dedik,tembellik ettik parçaların üzerine yattık(bu arada ufak eklemeler olmadı da değil).ama kendimizi sorguladığımız da tabiri caizse bunun eşşeklik olduğuna karar verdik.bizde aynı parçaları çalmaktan sıkıldık.grup olarak yapabiliceklerimiz çok daha fazlayken biz tembellik ettik ve bunu telafi etmek için bu yaz dönemini sıkı bir çalışma ile geçirmeye karar verdik.yazdan sonra çok daha iyi bir grup olarak karşınıza çıkacağımızında garantisini veriyoruz ve sizlerden özür diliyoruz.

bu arada casey ,güzel eleştirilerin içinde alakasız bir laf vardı ki beni derinden yaraladı :023 ,parçaların söz yazarı olaraktan ,tanıdığın bir çok kişiden daha çok kitap okuduğumun garantisini verebilirim.parçalar söz olarak uzun zaman önce yazılmış parçalar ve bazılarında göze çarpan anlam bozuklukları olduğununda farkındayız fakat bunu değiştirmek (en azından şimdilik) istemedik.senin parçadan anlamadığın kısmı bir başkası pekala anlıyor olabilir.o senin kişisel görüşün,kişisel algılama durumun!saygımız var.bir daha ki kayıtlarda,vs..de tavsiyelerini göz önünde bulunduracağız.teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
yoyo
Üye
Üye

Mesaj gönderen yoyo »

Sahtenin ne olursun olsun yanındayız.. Tam destek destekcisiyiz..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

roi gibi bir mekan lafımda yanlıs anlasılma olmus sanırım,kastettigim sey mekanın ses siteminin kotulugu,sizleri soundchechksiz sahneye cıkarması vs vs...
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

açıkçası roi'de beğeniodum... yani canlı performansları ii ama film'i dinledim... bence daha iyi bişi olabilirdi... ama yine de iiler eyw
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

Mesaj gönderen scharbone »

sahte bu hafta sonu roi'da
useless la beraber
gelın canlı canlı dınleyın..
emınım begeneceksınız..
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

Bi gidip izlecem şu grubu. Cidden çok merak ettim ben.. Hem bu fırsatla Roi ile de görüşeyim bir konuda...

Hafta sonu dediğiniz hangi gün oluyor arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

Mesaj gönderen scharbone »

cumartesı gunu..
tanısırsak sevınırım..
useless bass gitarist..
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

scharbone yazdı:cumartesı gunu..
tanısırsak sevınırım..
useless bass gitarist..
Tamamdır... Eğer ki gelebilirsem yanına gelip bi merhaba derim. Görüşürüz.
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

jimmy_ yazdı: bu arada casey ,güzel eleştirilerin içinde alakasız bir laf vardı ki beni derinden yaraladı :023 ,parçaların söz yazarı olaraktan ,tanıdığın bir çok kişiden daha çok kitap okuduğumun garantisini verebilirim.parçalar söz olarak uzun zaman önce yazılmış parçalar ve bazılarında göze çarpan anlam bozuklukları olduğununda farkındayız fakat bunu değiştirmek (en azından şimdilik) istemedik.senin parçadan anlamadığın kısmı bir başkası pekala anlıyor olabilir.o senin kişisel görüşün,kişisel algılama durumun!saygımız var.bir daha ki kayıtlarda,vs..de tavsiyelerini göz önünde bulunduracağız.teşekkürler.

ermm... ya ben o kadar sert eleştirmemiştim :( belırttım de ne kdr yetersiz dinleme tecrubem oldugunu... herneyse... anlasılmıyor degil sözler, hatta kafi derecede acık. kassettıgım buydu zaten daha düşündürücü sözler ve kapalı anlatım kullanılsa... ama tabii bu tamamen benım tercihim, benim beklentim; genele mal edemeyız. siz bildiginizi okumaya devam edin. :006
Kullanıcı avatarı
dnt_be_nlve
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen dnt_be_nlve »

Trimpot yazdı:Bi gidip izlecem şu grubu. Cidden çok merak ettim ben.. Hem bu fırsatla Roi ile de görüşeyim bir konuda...

Hafta sonu dediğiniz hangi gün oluyor arkadaşlar.
bu cumartesi gelebilirsen bekleriz..imkan olursa tanisiriz da..

yukardaki casey ve jonathan nickli arkadaslarin elestirileri de büyük ölcüde yerinde elestirilerdir.bizlerin de farkinda oldugu ve degisimi sart olan bazi eksiklerdir.yorumlari ve üsluplari icin cok tesekkurler..;>
sahte - bas gitar
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

Diğer gruplar alınmasın ama bence siz Roi'de daha başarılıydınız... Gerçi sıcaktan neredeyse bayılacaktım ama sırf gelecem dediğim için geldim ve siz çıkana kadar da mekandan ayrılmadım...

Özellikle giriş olayı harikaydı... Alp'i de tebrik ediyorum bu arada... Vokal ses biraz basık kalıyor bence.

başarılar.
jimmy_
Üye
Üye

Mesaj gönderen jimmy_ »

Teşekkür ederiz.Her zaman bekleriz :)Ağustos sonu gibi yeninden sahnede olucaz...
Sahte / Vokal-Gitar
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

alper, hangi giriş olayını dıyorsun sen... en bastakidir umarım, yoksa; öteki sarkı girişleri tam bir serefsizlik konusuydu. gösterip de vermemek gibi bir şey. bi de öyle alakasızdı ki... resmen dalga gectiler... pis "fake"çiler! sırasını tam hatırlamıyorum da misal vereyim: "my friend of misery" e girip gayet de alakasız aksıne muzip bir şeyler caldılar. ha tabi calacakları yoktu da -en basitinden bi tiro synt.sız calamazlardı da- ne bıleyım bı umuttur, umduk bekledik.. :( playlistte bunun dısında herhangi bir heyecan katacak, sasırtacak bir öge yoktu. populer sarkılardan ıbaretti. ki bence daha cok ınsana hıtap etmelerı acısından gayet saglıklı idi.

surekli bozuk buzdolabı gürültüsü vardı içerde, vokal hiç duyulmadı. bılmesem sarkıları keyıf alamazdım sanırım. (bu durumda size işitsel acıdan pek yorum yapamıyorum jimmy bey)

bu arada alperın tespıtı sanırım yadsınamaz da... bı nokta var ki o da "sahte" o gunku gurplar ıcınde -bildigim kadarıyla- en tecrubeli olandı. yani en cok begenılmesı gayet dogal.

basarılar, devam...
Kullanıcı avatarı
dnt_be_nlve
Üye
Üye
İletişim:

casey yazdı:alper, hangi giriş olayını dıyorsun sen... en bastakidir umarım, yoksa; öteki sarkı girişleri tam bir serefsizlik konusuydu. gösterip de vermemek gibi bir şey. bi de öyle alakasızdı ki... resmen dalga gectiler... pis "fake"çiler! sırasını tam hatırlamıyorum da misal vereyim: "my friend of misery" e girip gayet de alakasız aksıne muzip bir şeyler caldılar. ha tabi calacakları yoktu da -en basitinden bi tiro synt.sız calamazlardı da- ne bıleyım bı umuttur, umduk bekledik.. :( playlistte bunun dısında herhangi bir heyecan katacak, sasırtacak bir öge yoktu. populer sarkılardan ıbaretti. ki bence daha cok ınsana hıtap etmelerı acısından gayet saglıklı idi.

surekli bozuk buzdolabı gürültüsü vardı içerde, vokal hiç duyulmadı. bılmesem sarkıları keyıf alamazdım sanırım. (bu durumda size işitsel acıdan pek yorum yapamıyorum jimmy bey)

bu arada alperın tespıtı sanırım yadsınamaz da... bı nokta var ki o da "sahte" o gunku gurplar ıcınde -bildigim kadarıyla- en tecrubeli olandı. yani en cok begenılmesı gayet dogal.

basarılar, devam...
sevgili casey yorumlarin icin cok tesekkurler..ya senin yorumlarini kötü de olsa iyi de olsa büyük zevkle okuyorum ya..:> tam böyle profesyonel bi editör havasinda..;>gercekten cok güzel ama ya..yada forumlar da cok göremiyoruz bu tarz yorum o yüzden öyle geliyodur bize..:>
sahte - bas gitar
uNCeNSoReD
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen uNCeNSoReD »

evet roide o problem hep var
aletlerin sesi çok açık oluyor vokal duyulmuyor
Kullanıcı avatarı
dnt_be_nlve
Üye
Üye
İletişim:

uNCeNSoReD yazdı:evet roide o problem hep var
aletlerin sesi çok açık oluyor vokal duyulmuyor
roinin olayi tam olarak sudur:

mekan kücük oldugundan davul sesi mikrofonlamanin ardindan baya bi yuksek oluyor.miktofonlamasan da davul tonlanmamis oluyor haliyle.. yai mikrofonlamak ve tonlamak pek tabiiki sart.. e davul yuksek olunca bu kücük mekanda gitarlarinda arkada kalmamak icin yuksek seste calinmasi gerekiyor..ardindan vokalin sesini mixerde köklüyoruz ama bu kadar oluyor..
yani naaparsak yapalim iyi bi sound cikmiyor.. gitarlari kissak davul öne cikiyor.davulu kissak ses kötü olur.. aylarimizi burda harcadik ama yok,çözüm bulamadik..:> bundan ibaret ses olayimiz roide yani..
sahte - bas gitar
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

dnt_be_nlve yazdı: sevgili casey yorumlarin icin cok tesekkurler..ya senin yorumlarini kötü de olsa iyi de olsa büyük zevkle okuyorum ya..:> tam böyle profesyonel bi editör havasinda..;>gercekten cok güzel ama ya..yada forumlar da cok göremiyoruz bu tarz yorum o yüzden öyle geliyodur bize..:>
püf :-) tesekkur ederim. roi'dan daha güzel ses sistemi olan bir yerde calmanız dileğiyle... basarılar.