Useless
Useless
2005'in mayis sonunda tamamen bir birinden 5 ayrı insan bir araya gelerek
Useless'ı kurduk. Çalışmalarımız son surat devam ediyor. Grubun kadrosu şöyledir;
Vokal: Burak
Bass: Eyüpcan
Ritim: Tolga
Solo: Berk
Davul: Tevfik
2 Temmuz Cumartesi Saat 14:00'de Sahteyle birlikte sahne alicaz..
Herkezi bekleriz.
Useless'ı kurduk. Çalışmalarımız son surat devam ediyor. Grubun kadrosu şöyledir;
Vokal: Burak
Bass: Eyüpcan
Ritim: Tolga
Solo: Berk
Davul: Tevfik
2 Temmuz Cumartesi Saat 14:00'de Sahteyle birlikte sahne alicaz..
Herkezi bekleriz.
ehehescharbone yazdı:herkezi beklıyoruz...
emınım mutlu ayrılacaksıınız...
bizzat denendi. : ) kefil olabilirim, ama bu cmts olacak konserde bı aksılık olacakmıs gıbı bır hıssim var
ilk konserleriymiş... haziran basından beri calısıyorlarmıs... eksıkleri yok denecek kadar azdı. playlistin tazelenmesiyle filan epey ilgi cekeceklerini dusunuyorum. sansları bol olsun.
-
uNCeNSoReD
- Üye

- İletişim:
geçen konserlerine yorumum
genel olarak iyilerdi 1 parçada bass gitaristın 1 parçada ise davulcunun kucuk hatalarının hariç konser gayet güzeldi. "abi bana bi poaça" diye başımı sktiler... roi nin o berbat ses sistemiyle bile genede memnun bi şekilde ayrıldım..
üyeler arası uyum 9
parça seçimi 7
çalma kalitesi 8
ortalama 8 veriyorum 10 üzerinden...
birde konser tarihini verip yer belirtmemiş arkadaşlar gene roi bar da olacak konser 2 temmuz cumartesi günü..
kendilerine başarılar diliyorum bass çıları eyüpcan(scharbone) 7 senelik arkadaşım dostum kardeşimdir. solisti liseden tanıyorm. davulcuyu internet kafede görmüşlüğüm var onunla yenilerde tanıştım(konserden önce) bence çok iyi biri gibi iyi arkadaş olma potansiyeli görüyorum..
genel olarak iyilerdi 1 parçada bass gitaristın 1 parçada ise davulcunun kucuk hatalarının hariç konser gayet güzeldi. "abi bana bi poaça" diye başımı sktiler... roi nin o berbat ses sistemiyle bile genede memnun bi şekilde ayrıldım..
üyeler arası uyum 9
parça seçimi 7
çalma kalitesi 8
birde konser tarihini verip yer belirtmemiş arkadaşlar gene roi bar da olacak konser 2 temmuz cumartesi günü..
kendilerine başarılar diliyorum bass çıları eyüpcan(scharbone) 7 senelik arkadaşım dostum kardeşimdir. solisti liseden tanıyorm. davulcuyu internet kafede görmüşlüğüm var onunla yenilerde tanıştım(konserden önce) bence çok iyi biri gibi iyi arkadaş olma potansiyeli görüyorum..
Teşekkür ederiz.. Parça seçimimiz bazı problemler yaşadığımız anlaşılıor sanırım. Ama ilerleyen tarihlerde farklılıklar olacak.. Ayrıca bende sende aynı potansiyeli aldım.. Samimi olman güzeldi.. Eleştirin için tekrar teşekkürler..uNCeNSoReD yazdı:geçen konserlerine yorumum
üyeler arası uyum 9
parça seçimi 7
çalma kalitesi 8
-
uNCeNSoReD
- Üye

- İletişim:
-
uNCeNSoReD
- Üye

- İletişim:
ehehee bence o da garipsiyo bu durumu ama "iyi cocuk... ıste dısı onemli degil filan" gibisinden kıvırma durumlarına girmiş, ki bence hıc gerek yok. içinin dedigin gibi oldugu dısından da belli oluyouNCeNSoReD yazdı:biz insanlıına bişe demedik ki
sadece kıllı biraz dedik
tanıştırırsan öğreniriz belki nasıl biri olduunu![]()
tamam özgün, bu arada benm yandaslarımı alaraktan cmts günü gelme olasılıgım var. masa lazım, benim kapalı alanda konser fobim var :p
-
uNCeNSoReD
- Üye

- İletişim:
şöle diyim askerlik yaşımdayımuNCeNSoReD yazdı:olm gitaristlerle tanışamadık ama biri sakallı makallı askere falan gitti mi o? puauhau
2 temmuz da tanışırız, herkesleri beklioruz konsere
-
uNCeNSoReD
- Üye

- İletişim:
ya ben eyüpcanı taşlamıştım aslında sana deildi onlar ama yanlış anlaşılabilitesi yüksek olmuş özür diliyorum..buffoon yazdı:şöle diyim askerlik yaşımdayımuNCeNSoReD yazdı:olm gitaristlerle tanışamadık ama biri sakallı makallı askere falan gitti mi o? puauhauama anlamadığım şey sakallı olmamın yada askerlik yaşında olmamın neresinin komik olduğu.. sadece bende mi var yoksa?? 8)
2 temmuz da tanışırız, herkesleri beklioruz konsere
tanışalım tabi.. bende onu diyorum zati..
-
uNCeNSoReD
- Üye

- İletişim: