İzmir

Kafeler, barlar, şehirler, semtler...
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

haberlerde izlediim 45 derceymiş...alahım orda yaşasam ölürdüm yaa...gelin ankaraya arkadaşlar burası akşam serin hiç deilse
Kullanıcı avatarı
drnobody
Üye
Üye

Mesaj gönderen drnobody »

ama orada deniz yok :(
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

tamam biliyorum denizin yerini vermez ama ben toplar sizi havuza götürürüm...tuz gölüne götrym dicem ama boşveriin ya sonbaharda gönderirim ben sizi izmire :006
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

karadeniz bile yanıyo ya..haftaya marmarada kawrulcak olmak war bi de uff..
Kullanıcı avatarı
venice_queen
Üye
Üye

Mesaj gönderen venice_queen »

valla baya ballandıra ballandıra anlatmışsınız izmiri...ama antalyaya yinede hiçbiyeri değişmem!!!cennet burası :022
yaşaM diye birşey yok...unutMak diye birşey yok!!!
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

oo illeri mi yarı$tırıyoruz..hemen..karadeniz/amasRa..gelin gorun gormeden cennet ora bura diye karar wermeyin bence..
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

drexler yazdı:oo illeri mi yarı$tırıyoruz..hemen..karadeniz/amasRa..gelin gorun gormeden cennet ora bura diye karar wermeyin bence..
Karadeniz / amasRa değilde Bartın Amasra desek :)
O manzarayı Bartın'dan Amasra'ya doğru inerken görmek lazım... Süper bir yer... Küçük ama şirin... Limanı var zaten bir tek, bir de küçük çarşısı.

Neyse.. Dağıtmayalım. Konumuz İzmir :)
Kullanıcı avatarı
lechuim
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen lechuim »

bi kez gittim ve çok beğendim.istanbul gibi karmaşık değil.insanları daha iyi gibi.kültür seviyeside yüksekte gözüküyo.yaşamda fena değil..izmir hakikaten hoş bi yer ya.umarım üniversiteyi orda okuma şansına sahip olbilirm..
drexler
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen drexler »

Trimpot yazdı:
drexler yazdı:oo illeri mi yarı$tırıyoruz..hemen..karadeniz/amasRa..gelin gorun gormeden cennet ora bura diye karar wermeyin bence..
Karadeniz / amasRa değilde Bartın Amasra desek :)
O manzarayı Bartın'dan Amasra'ya doğru inerken görmek lazım... Süper bir yer... Küçük ama şirin... Limanı var zaten bir tek, bir de küçük çarşısı.

Neyse.. Dağıtmayalım. Konumuz İzmir :)
heheh bartın tabii..ailem ya$adigindan ben biliyorum diye ayrıntılı girme ihtiyacı duymadım..nese dağılmasın konu izmir i de sewerim kordon fln güzel baya son gidi$imde gezme fırsatı buldugum alsancak + kar$ıyaka mükemmel..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

her sahile cıktıgım gece sunu soyluyorum yanımdakilere:izmir guzel sehir...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
gizy_slipknot
Üye
Üye

Mesaj gönderen gizy_slipknot »

Abi hangi tarafını anlatıyım super bi yer, seneye muhtemelen ankara yada istanbulda olucam bikere gozlerim denize cok alısmıs ankarada yapamam bu yuzden...hawası suyu denizi.......ben ne yapıcam yaaa
BeN aDaM oLmAm!_!
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

iyi hoş güzel de çok sıcak cidden uyunmuyo da evet :(
in the hopes of creating a horrible zombie..
Kullanıcı avatarı
drnobody
Üye
Üye

olsun ya sıcak mıcak çok seviyorum bu şehri :-D
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

izmir kısaca cennettir!
Kullanıcı avatarı
drnobody
Üye
Üye

ya nazar değdi izmirimin güzelliğine,bi anda şehri terketme isteği oluştu içimde.bostanlı ya taşınmak durumundayım ama benim okul inciraltı-narlıdere-balçova üçgeninin tam ortasında,şimdi kim gidecek o kadar yolu... bu arada ben de ne kaypak bi izmir sevdalısıymışım ya :-D
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

drnobody yazdı:ya nazar değdi izmirimin güzelliğine,bi anda şehri terketme isteği oluştu içimde.bostanlı ya taşınmak durumundayım ama benim okul inciraltı-narlıdere-balçova üçgeninin tam ortasında,şimdi kim gidecek o kadar yolu... bu arada ben de ne kaypak bi izmir sevdalısıymışım ya :-D
feribot diye bir şey var. saat bası...
Kullanıcı avatarı
drnobody
Üye
Üye

saat başı değil 40 dakika da bir.önce bir araçla iskeleye gidip vapura binicem,karşıda inip 3. bir araçla (ne yazık ki okul denize nazır değil)okula gidicem ve yeterince büyük bi işkence olacak.off bide vapuru kaçırdığını düşün 2,5 saat yol.

ama olsun yine de ne olursa olsun ben izmirdeyim ve hiçbir şey alsancak çimlerinde oturup bira içmemi engelleyemez ya da teleferikte mangal keyfimi :013
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Darkfuneral »

Olm susun lemmm ben gelemiyom zaten izmire moralim bosuldu yaw..

Ama 299 gün sona ordayım...
Kıbrış şehitleri Deep rock barda...
Giden olursa Burak,ali abi,zeki abi,apo abiye selam solesin..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

DaRKFuNeRaL yazdı:Giden olursa Burak,ali abi,zeki abi,apo abiye selam solesin..
bunların cogu ayrıldı baya degisti mekan...eski havası yok...
sleeping with the earth my dying bride
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

jonnathan yazdı:
baran sussana sen, askerdekilere ve de uzaktakilere kötü şeyler soylenmez.

sıcak mıcak dıyodunuz, hani sıcak...
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Darkfuneral »

jonnathan yazdı:
aga Zeki abi bi de Ali abi zaten sahibi oranın siz giderseniz benim selamımı soyleyin arayamıyom burdan onları..
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

hmm şimdi çarşambadan beri burda olduğumu düşünürsek...

çarşamba akşamı saat 11:30---bornova osman kibarın orda indim ışıkların yanında ve arkadaşımın yarım saatlik rötarıyla travesti gibi caddenin kenarına bekledim :-D ama eve bi girdim ortam deli manyak süper cigaraları sardık çektik gec 4 gibi girdik ooze a anemi nin ta mna koyum u çalmasıyla kopardık iyice ipleri ve sabaha doğru yattık...

perşembe günü-bir masaüstü frp furyasıdır sürüp gidiyor...teras cafenin bahçe tarafında en uçtaki masada akşa m8 e kadar bekledik player ları ve oyun başladı.ben seyrettim sadece avel avel :-D ama eve döndükten sonra iyi bi piiz çektik acısı çıktı...

cuma-küçük park ın orda takıldık bütün gün akşama doğru bir de ben daldım orta çağ frp sine atmosfer gayet etkileyicidi ve hoşuma da gitti açıkçası.evde ışıkları söndürüp 10 tane mum aktık vampir avcısı olaraktan katıldım frp ye ... ama ilk ölen ben oldum :-) olsun ilk tecrübe... :-D sonra dışarı çıkıp gezdik biraz buzlaş içtik güzel bi icat ama tadı gayet güzel denemek isteyenlere tavsiye ederim...

cumartesi-öğle 2 de anca uyanabildik...evde oturduk biraz ve dışarıdayız şu anda bu satırları ENTERNET den sizlere sunmaktayım... izmirlileri de beklerim görüşmek için gayet sevdim bu şehri ve tercihlere ilk sıraya ege tıp ı yazmaya karar verdim o devasa kampüsü gördükten sonra ve ulaşımın ne kadar olduğuna kanaat getirip burada 6-7 sene yaşamanın hayatımın en güzel dönemi olduğuna inandıktan sonra.... :-D
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.
Kullanıcı avatarı
Like_A_Broken_Wave
Üye
Üye

Mesaj gönderen Like_A_Broken_Wave »

Cuma günü Özdereden dönerken eve yolda öyle süper bi manzara vardıki böyle bi güzellik acaba dünyanın başka neresinde var diye düşündüm.
Kırılmış bir dalga gibi...
Kullanıcı avatarı
morcuburcu
Üye
Üye

Mesaj gönderen morcuburcu »

ilk sigarayi Alsancak - Karsiyaka vapurunda icmissen artik ne zaman sigara icsen ruzgar esecek sanirsin.
izmir de buyumus isen yollarin er yada gec denize cikacagini..Sanirsin..
Paçan ilk kez asagiya alindiginda,omuz atacagim bu hayata derken fena halde omuz yediginde kosup Alsancak -Karsiyaka vapuruna o ilk sigarayi yeniden icmek,izmir'e"ama sen bana boyle dememistin" demek ister canin.
Cekirdege herkesin cigdem diyecegini,gevrek diyince simit demek istedigini herkesin anlayacagini, gevregin yaninda da mutlaka tulum peyniri olacagini..Sanirsin...
Her sehirde cocukken gidilen ve cok hayret edilen fuarlar
oldugunu sanirsin...
Karin daglarda olan birseyler oldugunu,dunyadaki butun kadinlarin yaz olunca mini etek giydigini,sanirsin....
Ve biraz uzakkalırsan burdan izmirin "baska" biyer oldugunu anlarsın..!
...................
yonjadaki izmir yorumlarından biriydi..
bukadar mı güzel anlatılır izmir ya..
SamotH
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen SamotH »

ya da sabaha kadar bira şişelerinin dibinde boğulmamak için çırpınırken bir yandan da frp de gebermeme çabası vererek sabah edersin ve oyundn bi sürpriz çıkmayınca yatarsın ve saat akşama doğru gelir 3-4 sıraları gibi uyanırsın ev arkadaşın hala uyur kalk lan akşam oldu dersin lan dana sabaha karşı yattık 1 gün daha uyurum ben dediğini duyup gülersin...
ben bir hıyarım,her deliğe uyarım.