niye nefret ediyosun lonlycim.. yaw adamlar ermeni tamam ama.. müzik açısından yaklaş olaya. bak öle bakınca güzel olduunu kendinde sölüyosun.. eğer bi system of a down dinleyicisiyim diyosan müziğini seviyosun demektir.. illa kişiliklerini siyasi düşüncelerini onaylıyorum anlamına gelmez ki bu.!lonly yazdı:nefret ederim kendilerinden ama şu klip şarkılarını beğendim...bugün mtv de gözüme çarptı oturup adam gibi bi dinliyim dedim ve şarkıyı sevdim...ama klibi hala sevmiyorum..belkide onları gördüüm için sevmiyorumdur..
System Of a Down
beni ve ben gibileri sevmeyen insanları desteklemek ,albümlerini almak, dinlemek, konserlerine para yatırmak hiiiiç işime gelmiyo...belki doğru belki yanlış ama adamlar ne yaparsa yapsın sevmicem...smG yazdı:niye nefret ediyosun lonlycim.. yaw adamlar ermeni tamam ama.. müzik açısından yaklaş olaya. bak öle bakınca güzel olduunu kendinde sölüyosun.. eğer bi system of a down dinleyicisiyim diyosan müziğini seviyosun demektir.. illa kişiliklerini siyasi düşüncelerini onaylıyorum anlamına gelmez ki bu.!lonly yazdı:nefret ederim kendilerinden ama şu klip şarkılarını beğendim...bugün mtv de gözüme çarptı oturup adam gibi bi dinliyim dedim ve şarkıyı sevdim...ama klibi hala sevmiyorum..belkide onları gördüüm için sevmiyorumdur..
-
lp_fefurkan
- Üye

tamam kız bu kadar sinirlenme bişi demedim..lonly yazdı:beni ve ben gibileri sevmeyen insanları desteklemek ,albümlerini almak, dinlemek, konserlerine para yatırmak hiiiiç işime gelmiyo...belki doğru belki yanlış ama adamlar ne yaparsa yapsın sevmicem...smG yazdı:niye nefret ediyosun lonlycim.. yaw adamlar ermeni tamam ama.. müzik açısından yaklaş olaya. bak öle bakınca güzel olduunu kendinde sölüyosun.. eğer bi system of a down dinleyicisiyim diyosan müziğini seviyosun demektir.. illa kişiliklerini siyasi düşüncelerini onaylıyorum anlamına gelmez ki bu.!lonly yazdı:nefret ederim kendilerinden ama şu klip şarkılarını beğendim...bugün mtv de gözüme çarptı oturup adam gibi bi dinliyim dedim ve şarkıyı sevdim...ama klibi hala sevmiyorum..belkide onları gördüüm için sevmiyorumdur..
kafan sürekli başka yerlere giderse şaşırırsın tabi.. sadece kendine müziğe ver.. gerisiyle uğraşma.. yani tabi amacın eğer kaliteli müzik dinlemekseKoRn_eR yazdı:evet ya..bende bu konuda soad hakkında ikilemdeyim.Hem hala toxicity albümünü dinliyorum, hem adamlardan nefret ediyorum..naaapçaamı şaşırdım.
Son Albümleri Mezmerize beni toxicity gibi bir albümden sonra birascik hayal kirikligina ugratti ama genede hos olmus begendim ..tavsiye ederim
...uçan kuslari, ölü düsleri severim...http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/izle, düsün ve buna karsi bisiyler yap..
- BeTRaYeD_FooL
- Üye

- İletişim:
-
slayerbodom
- Üye

- she_is_my_sin
- Üye

walla ben adamları hem kişisel görüşleri yüzünden hem de müzikleri yüzünden sewmiom.Bence müzikjleri de ii deil.gitarist desen bi insan istese bu kadar hata yapamaz davuldaki eleman desen ritim kaçırmaktan başka bişiy yapmıo bassçı zaten napcaını şaşırmış öle mala mal bişiyler yapıo serji zaten sewmem... 
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
yeni albümde back vokallerin öne çıkmasıyla dahada muhteşem olmuş... sabah akşam sıkılmadan dinleyeceğim bi grup soad.. çünkü çok farklı müzikleri bi kalıba sokmak çok zor ve bence şu sıralar kendilerini tekrar veya başkalarının yaptığı müziği taklit eden diğer grupların arasından sıyrılmayı başarıyor herzaman...
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
-
lp_fefurkan
- Üye

- morcuburcu
- Üye

off off soad dıınce akan sular duruo bende..bukadar mukemmel gecısler yapabılen bı grup daa gormedım(aslında war bı kac ısım daa)nese bızlerı sewmedıklerı ıcın Turkıeyede gelmıceklerdır ama onlar ıcın ben dunyanın bı ucuna gıtmeye hazırım.))buarada umarım old school hollywood adlı TÜRKÜYE klıp yaparlar.) 8)
+10000o-ha yazdı:off off soad dıınce akan sular duruo bende..bukadar mukemmel gecısler yapabılen bı grup daa gormedım(aslında war bı kac ısım daa)nese bızlerı sewmedıklerı ıcın Turkıeyede gelmıceklerdır ama onlar ıcın ben dunyanın bı ucuna gıtmeye hazırım.))buarada umarım old school hollywood adlı TÜRKÜYE klıp yaparlar.) 8)
system_ yazdı:+10000o-ha yazdı:off off soad dıınce akan sular duruo bende..bukadar mukemmel gecısler yapabılen bı grup daa gormedım(aslında war bı kac ısım daa)nese bızlerı sewmedıklerı ıcın Turkıeyede gelmıceklerdır ama onlar ıcın ben dunyanın bı ucuna gıtmeye hazırım.))buarada umarım old school hollywood adlı TÜRKÜYE klıp yaparlar.) 8)
herşeyee rağmen süper kaLite bi grup,sewmeyen,gıcık oLan dinLemes,bu kadr basit oLay.. adamLaraa uyz oLuorm diip dinLemeden duramamak..nası bi çeLişkidr bu yha,kendinee hakim bi insan dinlemes sewmediği grubu,bünyee meseLesi tabe bi yerde...nese yha eğer ısrarLar dinLiosan,müzikLerini sewdiğini inkar etmiceksn... 
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
kesinlikle haklısın.. geriye dönersen biraz benim uzun süredir bağırdığım şeylerde bunlar zaten.. müziğini beğeniyosan dinnersin.. !xPsycHox yazdı:herşeyee rağmen süper kaLite bi grup,sewmeyen,gıcık oLan dinLemes,bu kadr basit oLay.. adamLaraa uyz oLuorm diip dinLemeden duramamak..nası bi çeLişkidr bu yha,kendinee hakim bi insan dinlemes sewmediği grubu,bünyee meseLesi tabe bi yerde...nese yha eğer ısrarLar dinLiosan,müzikLerini sewdiğini inkar etmiceksn...
-
fake_smiles
- Üye

- RainbowInTheDark
- Üye

- İletişim:
müthişiz. artık fikirlerini takmıyoruz, milliyetçi nefretlerimiz yendik, sanatı önemsiyoruz. vay be.daronmalakian yazdı: bu forum topici biraz geri kalmış hala milliyet vb.. şeyler konuşuluyor...Artık çıkın sonsuz döngüden di mi ama?
o yazı slayer'da da dendi, manowar'da da dendi. bakınız efenim ikisi de bu yaz burdalar. Slayer'i izledim valla billa yok öyle bişe kapıda. Coca Cola'yla ilgili fikirlerine karşıyım. Ne zararı var elalemin meşrubatçılarının sana? İstemiyosan içme, istemiyosan gitme.Ya kardeşim sizde hiçmi gurur haysiyet kalmadı? Soad denilen gurp konserlerinin kapılarına türkler ve köpekler giremez yazdıran bir zihniyete sahip onun dışın da rockn coke da neymiş?
bu grubun müziklerini herangi bi şekilde duymayı çok isterim. MSN 'den yollarsan sevinirim.System elemanları dinlesin bakayım 1 kere benim grubu..müziği bırakıyolarmı bırakmıyolarmı
oh we will pray, it's alright...
-
slayerbodom
- Üye

-
A_SeX_PisToL
- Müdavim Üye

çok doorushe_is_my_sin yazdı:walla ben adamları hem kişisel görüşleri yüzünden hem de müzikleri yüzünden sewmiom.Bence müzikjleri de ii deil.gitarist desen bi insan istese bu kadar hata yapamaz davuldaki eleman desen ritim kaçırmaktan başka bişiy yapmıo bassçı zaten napcaını şaşırmış öle mala mal bişiyler yapıo serji zaten sewmem...
zaten ırkçılarda daha ne olsun paranıza yazık