Ayrıca vokalim, yandan çarklım... Sigara yakışmıyor abicim eline, zaten yenide başlamışsın gibime geldi sigaraya. Gel, bırak şu sigarayı
Başarılar arkadaşlar...
scharbone yazdı:heh be trimpot oraya kadar geldın ızledın benı ınsan tanısır ya..![]()
sahneden ınınce fln..
elımden geldıgınce calmaya calıstım valla (:
kendımden gecmıyorum aslında herseyi acık ve net bir sekılde hatırlıyorum eehhe (:
genclere bırakın sıgarayı dıyecegıne kendın bıraz caba gostersene bırakmak ıcın.Trimpot yazdı:Bass'cı arkadaşın çalarken kendinden geçişi çok hoşuma gitti
Ayrıca vokalim, yandan çarklım... Sigara yakışmıyor abicim eline, zaten yenide başlamışsın gibime geldi sigaraya. Gel, bırak şu sigarayı
Başarılar arkadaşlar...
2 tarafı da tanıyan bırı olarak umarım benım bunda bir sucum yokturscharbone yazdı:heh be trimpot oraya kadar geldın ızledın benı ınsan tanısır ya..![]()
sahneden ınınce fln..
yani tamam ilkinden farklıydınız da cok da kotu degıldınız. ayrıca sızın amacınız pekala oraya gelenlerı memnun etmek olmalı; ama bireysel ve kitlesel gelişiminiz acısından da ancak kötü işler yaparak güzeli yapmayı ogreneceksınız. ki ne güzel bak sen de ögrendiginin farkındasın. umarım fazla moral bozmamıssınızdır. daha bu kacıncı konserınız.yoyo yazdı:Böyle şansın allah belasını versin bu kadar sinir olmadım.. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sahnede Useless yoktu. Ama çok şey öğrendim.. En çokta roi açısından..
Neyse geldi geçti. =) Bir müddet ortalıklarda olmuyucaz.. Ardından daha süper bir Useless geri dönücek. Ayrıca bizi destekleyen herkese cok teşekkür ederiz..

evet bende böle düşünüyorum birde şu fotoları forumlara koysanız?casey yazdı:rica ederim de... istersen bu kıldı sakaldı muhabbetini fazla uzatmayalım, cunku zararlı cıkcak olan sensinbuffoon yazdı:grup adına fotolar için casey e teşekkür ediorum, her ne kadar bana sakaldan dolayı orman kaçkını muamelesi yapmış olsada![]()
şaka tabii 8)8)
bence sen bı cd yapmayı bıle beceremeyen biri olarak fazla ınme oyle o bılıncının altına, degıl uselessı i feel you yu bıle dınletemeden bogulcan gıtcen... misyonerlerın yüz karası, becereksiz çemkirik:P bilincinin altına da inermişmiş... ulen sen insen kaç yazar... sen ki ruyanda bı buyuk ıskenderı bıle gorememıs kişisin.polluks yazdı:açıklayayım:useless depeche mode un ultra albümünde yer alan bi şarkının adı ki dm benim tanrılarım arasındadır.bu sebepten isme pek bir ısındım.ve yine bu sebepten gruba karşı önyargılı bi sempati duyuyo olabilirim demek istedim.
makarna bile yapamayan biri olarak benim cd yapamıyo oluşuma takılman biraz enteresan sanki:)casey yazdı:bence sen bı cd yapmayı bıle beceremeyen biri olarak fazla ınme oyle o bılıncının altına, degıl uselessı i feel you yu bıle dınletemeden bogulcan gıtcen... misyonerlerın yüz karası, becereksiz çemkirik:P bilincinin altına da inermişmiş... ulen sen insen kaç yazar... sen ki ruyanda bı buyuk ıskenderı bıle gorememıs kişisin.polluks yazdı:açıklayayım:useless depeche mode un ultra albümünde yer alan bi şarkının adı ki dm benim tanrılarım arasındadır.bu sebepten isme pek bir ısındım.ve yine bu sebepten gruba karşı önyargılı bi sempati duyuyo olabilirim demek istedim.