Useless

Yerli Amatör Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

Bass'cı arkadaşın çalarken kendinden geçişi çok hoşuma gitti :)

Ayrıca vokalim, yandan çarklım... Sigara yakışmıyor abicim eline, zaten yenide başlamışsın gibime geldi sigaraya. Gel, bırak şu sigarayı :)

Başarılar arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

Mesaj gönderen scharbone »

heh be trimpot oraya kadar geldın ızledın benı ınsan tanısır ya.. :016
sahneden ınınce fln..

elımden geldıgınce calmaya calıstım valla (:
kendımden gecmıyorum aslında herseyi acık ve net bir sekılde hatırlıyorum eehhe (:
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

scharbone yazdı:heh be trimpot oraya kadar geldın ızledın benı ınsan tanısır ya.. :016
sahneden ınınce fln..

elımden geldıgınce calmaya calıstım valla (:
kendımden gecmıyorum aslında herseyi acık ve net bir sekılde hatırlıyorum eehhe (:
:) Bir başka zaman daha güzel organizasyonlarda tanışırız abi. Ben sadece ortamı ve sizleri merak ettigim icin geldim. Tanışmak için daha çok zamanımız var.
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

o gun calan gercek useless degıldı o zaman sana bunu garanti edebilirm
cunku bu grubun potansıyelını ıcınde olan bırı cok ıyı bılır

gorusmek uzere.. :015
Kullanıcı avatarı
yoyo
Üye
Üye

Mesaj gönderen yoyo »

Böyle şansın allah belasını versin bu kadar sinir olmadım.. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sahnede Useless yoktu. Ama çok şey öğrendim.. En çokta roi açısından..

Neyse geldi geçti. =) Bir müddet ortalıklarda olmuyucaz.. Ardından daha süper bir Useless geri dönücek. Ayrıca bizi destekleyen herkese cok teşekkür ederiz..

[Not: Bize bir kişi not vermiş felan o kişi bu sitedenmi?]
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

yok o baska sitelerden tevfık ben anlatırım sana msnde

haklısın bu useless degıldı..
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

Trimpot yazdı:Bass'cı arkadaşın çalarken kendinden geçişi çok hoşuma gitti :)

Ayrıca vokalim, yandan çarklım... Sigara yakışmıyor abicim eline, zaten yenide başlamışsın gibime geldi sigaraya. Gel, bırak şu sigarayı :)

Başarılar arkadaşlar...
genclere bırakın sıgarayı dıyecegıne kendın bıraz caba gostersene bırakmak ıcın. :023 scharbone bey hakikaten pek bi artizdi. korktuk savrulurken duvara gömecek kendini diye.
scharbone yazdı:heh be trimpot oraya kadar geldın ızledın benı ınsan tanısır ya.. :016
sahneden ınınce fln..
2 tarafı da tanıyan bırı olarak umarım benım bunda bir sucum yoktur :ohmy
yoyo yazdı:Böyle şansın allah belasını versin bu kadar sinir olmadım.. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sahnede Useless yoktu. Ama çok şey öğrendim.. En çokta roi açısından..
Neyse geldi geçti. =) Bir müddet ortalıklarda olmuyucaz.. Ardından daha süper bir Useless geri dönücek. Ayrıca bizi destekleyen herkese cok teşekkür ederiz..
yani tamam ilkinden farklıydınız da cok da kotu degıldınız. ayrıca sızın amacınız pekala oraya gelenlerı memnun etmek olmalı; ama bireysel ve kitlesel gelişiminiz acısından da ancak kötü işler yaparak güzeli yapmayı ogreneceksınız. ki ne güzel bak sen de ögrendiginin farkındasın. umarım fazla moral bozmamıssınızdır. daha bu kacıncı konserınız.

vokal başlarda "o kadar da kotu degilmiş..." turevınden yorumlara maruz kalsa da sonlara dogru detoneleştigi gözlerden kaçmadı.

bu arada özgünle kafamıza taslar yagdı. kım salladı onları bize tam göremedim. 8) mechul kişiyi merak etmekteyim. birisini daha merak edıyorum. sizden once cıkan grubun solistinin adının ahmet olma olasılıgı var mı? (jonnathan sen de hatırlıyorsun ahmetin arkadaslarının gurubunun adını, dügümü cözebılırım 8) )
uNCeNSoReD
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen uNCeNSoReD »

evet abi kafama kaya düştü yarıldı kafam :D
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

ne zaman oldu ya kım ne attı abı?
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

uNCeNSoReD yazdı:evet abi kafama kaya düştü yarıldı kafam :D
senden sekıp de bana sıcradı... kım dedi yalnız goremedım ben.
Kullanıcı avatarı
buffoon
Üye
Üye

Mesaj gönderen buffoon »

grup adına fotolar için casey e teşekkür ediorum, her ne kadar bana sakaldan dolayı orman kaçkını muamelesi yapmış olsada :-D
şaka tabii 8)
bu arada konsere gelen+foto çeken arkadaşlar varsa ve gönderirlerse sevinirim :006 ( [email protected] ) ne çok şey istedim dimi :-D
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

buffoon yazdı:grup adına fotolar için casey e teşekkür ediorum, her ne kadar bana sakaldan dolayı orman kaçkını muamelesi yapmış olsada :-D
şaka tabii 8)
rica ederim de... istersen bu kıldı sakaldı muhabbetini fazla uzatmayalım, cunku zararlı cıkcak olan sensin :006 8)
uNCeNSoReD
Üye
Üye
İletişim:

casey yazdı:
buffoon yazdı:grup adına fotolar için casey e teşekkür ediorum, her ne kadar bana sakaldan dolayı orman kaçkını muamelesi yapmış olsada :-D
şaka tabii 8)
rica ederim de... istersen bu kıldı sakaldı muhabbetini fazla uzatmayalım, cunku zararlı cıkcak olan sensin :006 8)
evet bende böle düşünüyorum birde şu fotoları forumlara koysanız?
Kullanıcı avatarı
yoyo
Üye
Üye

Mesaj gönderen yoyo »

casey teşekkürler..

taş muhabbetini anlamadım..
Kullanıcı avatarı
polluks
Üye
Üye

Mesaj gönderen polluks »

ya geç olcak ama şimdi gördüm millet kötüydü de bilmemne de diye baya bi yakınmış da bn ilk kez izledim o gün ve pek beğendim.en başarılı gruptu diyesim geliyo.tabi bunda grubun o kutlu isminin verdiği önyargı var mıdır bilemeyeceğim.adı üstünde bilinçaltı..
ıdle talk
and hollow promises
cheating Judases
doubting Thomases...
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

saol polluks [quote=polluks]tabi bunda grubun o kutlu isminin verdiği önyargı var mıdır bilemeyeceğim.adı üstünde bilinçaltı..[/quote]
bunu anlamadım ama yaa ):
Kullanıcı avatarı
polluks
Üye
Üye

Mesaj gönderen polluks »

açıklayayım:useless depeche mode un ultra albümünde yer alan bi şarkının adı ki dm benim tanrılarım arasındadır.bu sebepten isme pek bir ısındım.ve yine bu sebepten gruba karşı önyargılı bi sempati duyuyo olabilirim demek istedim.
ıdle talk
and hollow promises
cheating Judases
doubting Thomases...
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

polluks yazdı:açıklayayım:useless depeche mode un ultra albümünde yer alan bi şarkının adı ki dm benim tanrılarım arasındadır.bu sebepten isme pek bir ısındım.ve yine bu sebepten gruba karşı önyargılı bi sempati duyuyo olabilirim demek istedim.
bence sen bı cd yapmayı bıle beceremeyen biri olarak fazla ınme oyle o bılıncının altına, degıl uselessı i feel you yu bıle dınletemeden bogulcan gıtcen... misyonerlerın yüz karası, becereksiz çemkirik:P bilincinin altına da inermişmiş... ulen sen insen kaç yazar... sen ki ruyanda bı buyuk ıskenderı bıle gorememıs kişisin.

useless beyler takviminiz nasıl, yazın var mı gene roi da konser?
Kullanıcı avatarı
polluks
Üye
Üye

Mesaj gönderen polluks »

casey yazdı:
polluks yazdı:açıklayayım:useless depeche mode un ultra albümünde yer alan bi şarkının adı ki dm benim tanrılarım arasındadır.bu sebepten isme pek bir ısındım.ve yine bu sebepten gruba karşı önyargılı bi sempati duyuyo olabilirim demek istedim.
bence sen bı cd yapmayı bıle beceremeyen biri olarak fazla ınme oyle o bılıncının altına, degıl uselessı i feel you yu bıle dınletemeden bogulcan gıtcen... misyonerlerın yüz karası, becereksiz çemkirik:P bilincinin altına da inermişmiş... ulen sen insen kaç yazar... sen ki ruyanda bı buyuk ıskenderı bıle gorememıs kişisin.
makarna bile yapamayan biri olarak benim cd yapamıyo oluşuma takılman biraz enteresan sanki:)
ayrıca sevgili boncuk hanım siz başkalarının bilinçaltıyla uğraşacağınıza kendinizinkiyle ilgilenseniz iyi olur.zira rüyalar aleminiz napolyonla bi akşam yemeğine doğru ilerliyo.hayır ben uyarayım da...
ıdle talk
and hollow promises
cheating Judases
doubting Thomases...
uNCeNSoReD
Üye
Üye
İletişim:

biraz geyik olmuş sanki burda :D

stüdyo çalışmaları başlıcak sanırım bugün yarın
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye
Üye

yazın calısmalarımız olacak bekleyın cok ıyı olacak hemde (: :016 olcaksınız (:
uNCeNSoReD
Üye
Üye
İletişim:

biraz ipucu versek? :015 :014
Kullanıcı avatarı
buffoon
Üye
Üye

Mesaj gönderen buffoon »

özgün ipucu vermeyelim ki " :016 " olun die uğraşıoz ama bi heyecan yaptırmıon :P bu arada eyüp düşündüğüm şeyi anlatmayamı çalıştı bilmiom ama eğer oysa gerçekten :016 :015 :002 olcaaanız :-D ama henüz kesinlik kazanmış deil ondan bişi diemiom.. heyecan olsun (dırın dırın dırın dırın) ehehe :P
uNCeNSoReD
Üye
Üye
İletişim:

tamam o zaman
yanlız ben pzts akşamı ist e gidiorm
öbür pzts sabahı döncem
o arada bişeyler yapmayın.. :014
Kullanıcı avatarı
scharbone
Üye