Ben Moddy
- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

Ben Moddy
misler gibi evanescence'dan ani bi kararla ayrıldı.solo yapıcak diye duymuştum...son olarak anastacia ile Fantastic Four'un soundtrack'ini(everything burns)seslendirmişti...haberi olan varmı bu adam naapı,needio die??
Even the smallest person can change the course of the future...
-
lp_fefurkan
- Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

-
fake_smiles
- Üye

-
fake_smiles
- Üye

- willow_rosenberg
- Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

- BeTRaYeD_FooL
- Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

walla o düeti accaip beendim.. ztn adama hastayım.. iice hastalandım.. bnde avrilla çalıştıını fln duymuştum... merakla bekliorum....
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- Stein_Um_Stein
- Üye

düeti sevdim hayuna çok tezat bi umursmazlığı var şarkıyı söylerken buda hoşuma gidiyo... neyse şahsen ben albümünü bekliyorum evanescence dan daha bişi çıkıcaını düşünüyorum
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
- frantic_kenan
- Müdavim Üye

Düetin iyi olmama nedeni şu, film için yapılmış bi şarkı. Genelde belli bir proje altında zorunlu olarak yapılan bi şarkıdan ne kadar başarı beklenebilir ki? Reklam şarkısı işte basbaya. Arada güzeller çıkmıyor da değil bkz: nickleback - hero , metallica - i disappear , matrix için yapılanların da hemen hemen hepsi gayet iyiydi. Bir de şun düşünmek lazım, fantastik 4 lü ne kadar ciddi bir hikaye ki şarkısı da ciddi olsun :\ Klasik espirili heyecanlı aksiyonlu bir çizgiroman filmi. E bu filme nası şarkı yapcaklar ? Eh işte biraz damar olsun, biraz heyecanlandırsın, fln filan da, olmamış bence.
This is the voice of silence no more...
salak sürtük avrilin dolduruşlarına gelip evanescenceden ayrılmakla ahaytının hatasını yaptı bnce!
solo albğm çıkardı galba çnkü tv klibini grr gbi oldum.. bilmiorum ya avrilla çlşması baştan hataydı şmdi hem evanescence ın hemde ben moodynin(hatta ben moodyninkini daha çok) geleceini iyi görmüorum brlikte çok başarılı olablrlerdi..
- bloodyMary
- Üye

- İletişim: