Sorj yazdı:Bırak izmiri Türkiyeye yaymamız lazım.Radical Noise ile iletişime geçip aslında gerçekten bişeyler yapılabilir.
abi kurun grubu yapın repertuarı.. izmirde bi hardcore festivali yapalım amatör çapta.. sonra duyururuz sesi radical noise'a ona göre adımımızı atarız (:
Eylülü Bekliyorum.. Gitarist için diğer elemanlar sanırım tamam.Baterist ve Vokal var.Vokal hard core Vokal kasıyordu... izmire gitmişti sanırım ismi melikşah.Adamda gerçekten iyi brutal ve scream var.Tabi bide onun kabul etmesi var.Eder işallah, sanırım eder.Eder canım eder..
Sorj yazdı:Bırak izmiri Türkiyeye yaymamız lazım.Radical Noise ile iletişime geçip aslında gerçekten bişeyler yapılabilir.
abi kurun grubu yapın repertuarı.. izmirde bi hardcore festivali yapalım amatör çapta.. sonra duyururuz sesi radical noise'a ona göre adımımızı atarız (:
abicim bizim de bi hardcore grubu projemiz war eğer olursa ben de warım yane
VALLAHA YAPALIM! ben grubu kurucam Bi kaç kendi şarkımızı yaptıkmı birazda korn falan çaldıkmı tamamdır.Zaten hardcore ların hepsinin Akoru aynı cok kral akor ya..
emin değilim ama korn avrupa turneleri için ikinci gitarist olarak OTEP'ten rob la anlaştı diye biliyorum.. ama son konserlerinide tek munkyle çıktığını da duydum.. yani ülkemize tek gitar gelme durumları olduğu gibi rob la da gelirlerse şaşırmamak lazım!
smG yazdı:emin değilim ama korn avrupa turneleri için ikinci gitarist olarak OTEP'ten rob la anlaştı diye biliyorum.. ama son konserlerinide tek munkyle çıktığını da duydum.. yani ülkemize tek gitar gelme durumları olduğu gibi rob la da gelirlerse şaşırmamak lazım!
oHaa...! aDamlar ztn Ortalığı Yıkıp Geçicek,bide Robla Birlikte Gelirlerse ..Uff Ne diebilrm Ki, Manyak üsTü bişey Olurdu Bu....
smG yazdı:emin değilim ama korn avrupa turneleri için ikinci gitarist olarak OTEP'ten rob la anlaştı diye biliyorum.. ama son konserlerinide tek munkyle çıktığını da duydum.. yani ülkemize tek gitar gelme durumları olduğu gibi rob la da gelirlerse şaşırmamak lazım!
oHaa...! aDamlar ztn Ortalığı Yıkıp Geçicek,bide Robla Birlikte Gelirlerse ..Uff Ne diebilrm Ki, Manyak üsTü bişey Olurdu Bu....
+1
ohaa harbiden yaa...eer bööle bişey olursa adamlar harbici yıkmak bi kenara ezer geçer be ...bööle bi drumdada bn rock'n coke'a gidemediim için intahar ederim heralde
Even the smallest person can change the course of the future...
ya biraz daha geniş bi bilgiye göre de sahnede dört kişi olcaklarmış "yanımızda bi arkadaşı daha götürüyoruz o sahnede gözükmücek ama arkada bazı riffleri çalcak" diyo jonnathan..
GiMLiStorM yazdı:
greatest hıts-volume 2 mi acaba?
yok abi ne hits'i.. normal albüm isim büyük bi ihtimalle souveniers of sadness olcakmış.. 15-20 şarkılık ta bi albüm olcakmış..
ohh bea...rahatladım abi yaa..neydi olm o ööle bnce hiç ii olmamştı vol.1
çokta kötü deildi be abi.. yani her grubun mazisinde bi greatest hits albümü olur.. the wall bide word up coverı vardı ekstradan bence fenada deillerdi.. hatta the wall baya iiydi diebilirm.
smG yazdı:
yok abi ne hits'i.. normal albüm isim büyük bi ihtimalle souveniers of sadness olcakmış.. 15-20 şarkılık ta bi albüm olcakmış..
ohh bea...rahatladım abi yaa..neydi olm o ööle bnce hiç ii olmamştı vol.1
çokta kötü deildi be abi.. yani her grubun mazisinde bi greatest hits albümü olur.. the wall bide word up coverı vardı ekstradan bence fenada deillerdi.. hatta the wall baya iiydi diebilirm.
another brick in the wall bu albümde en sevdiim şarkı olmuştu...dierlerine pek ısınamamıştım...
Even the smallest person can change the course of the future...
bassofadown yazdı:korn cok iyi yaaa..korn dinnemeyen adamın annından öperim ben... ama parasızlıktan rock'n coke gidip izleyemiom..eminim ki çok şey kaybediom
merak etme koçum.. korn çıktıında ben seni arayıp "olm bak çıktılar lan, jonathan önümde abi" ve özellikle "ohaa fieldye bak lan, olm bu herif bası yiyo abi yaa, çüşş basın sese bak canlı canlı duyuyom" falan dicem.. merak etme sen