Korn

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

tabi canım hardcore grupları çoğalsın.. walla bizde izmirde 2-3grup var yalnızız die program bile yapamıoz yaw :).. hardcore u yayalım izmirde :)
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

Bırak izmiri Türkiyeye yaymamız lazım.Radical Noise ile iletişime geçip aslında gerçekten bişeyler yapılabilir.
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

Sorj yazdı:Bırak izmiri Türkiyeye yaymamız lazım.Radical Noise ile iletişime geçip aslında gerçekten bişeyler yapılabilir.
abi kurun grubu yapın repertuarı.. izmirde bi hardcore festivali yapalım amatör çapta.. sonra duyururuz sesi radical noise'a ona göre adımımızı atarız (:
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

Eylülü Bekliyorum.. Gitarist için diğer elemanlar sanırım tamam.Baterist ve Vokal var.Vokal hard core Vokal kasıyordu... izmire gitmişti sanırım ismi melikşah.Adamda gerçekten iyi brutal ve scream var.Tabi bide onun kabul etmesi var.Eder işallah, sanırım eder.Eder canım eder..
vermilion
[Siteden Uzaklaştırıldı]
[Siteden Uzaklaştırıldı]

Mesaj gönderen vermilion »

smG yazdı:
Sorj yazdı:Bırak izmiri Türkiyeye yaymamız lazım.Radical Noise ile iletişime geçip aslında gerçekten bişeyler yapılabilir.
abi kurun grubu yapın repertuarı.. izmirde bi hardcore festivali yapalım amatör çapta.. sonra duyururuz sesi radical noise'a ona göre adımımızı atarız (:
abicim bizim de bi hardcore grubu projemiz war eğer olursa ben de warım yane :wink:
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

VALLAHA YAPALIM! ben grubu kurucam Bi kaç kendi şarkımızı yaptıkmı birazda korn falan çaldıkmı tamamdır.Zaten hardcore ların hepsinin Akoru aynı :) cok kral akor ya..
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

eöhm.. korn??? ilan panosu...???
Sorj
Üye
Üye

Mesaj gönderen Sorj »

kusura bakma gaza geldik casey :D
queenseleN
Üye
Üye

Mesaj gönderen queenseleN »

Anothe brick in the wall i süper sölemisler...
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

queenseleN yazdı:Anothe brick in the wall i süper sölemisler...
yorum budur!
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

emin değilim ama korn avrupa turneleri için ikinci gitarist olarak OTEP'ten rob la anlaştı diye biliyorum.. ama son konserlerinide tek munkyle çıktığını da duydum.. yani ülkemize tek gitar gelme durumları olduğu gibi rob la da gelirlerse şaşırmamak lazım!
FucKer_
Üye
Üye

Mesaj gönderen FucKer_ »

smG yazdı:emin değilim ama korn avrupa turneleri için ikinci gitarist olarak OTEP'ten rob la anlaştı diye biliyorum.. ama son konserlerinide tek munkyle çıktığını da duydum.. yani ülkemize tek gitar gelme durumları olduğu gibi rob la da gelirlerse şaşırmamak lazım!
oHaa...! aDamlar ztn Ortalığı Yıkıp Geçicek,bide Robla Birlikte Gelirlerse ..Uff Ne diebilrm Ki, Manyak üsTü bişey Olurdu Bu....
="I Fight For The Ones Who Can't Fight"=
xPsycHox
Üye
Üye

Mesaj gönderen xPsycHox »

FucKer_ yazdı:
smG yazdı:emin değilim ama korn avrupa turneleri için ikinci gitarist olarak OTEP'ten rob la anlaştı diye biliyorum.. ama son konserlerinide tek munkyle çıktığını da duydum.. yani ülkemize tek gitar gelme durumları olduğu gibi rob la da gelirlerse şaşırmamak lazım!
oHaa...! aDamlar ztn Ortalığı Yıkıp Geçicek,bide Robla Birlikte Gelirlerse ..Uff Ne diebilrm Ki, Manyak üsTü bişey Olurdu Bu....
+1 :-)
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen GiMLiStorM »

xPsycHox yazdı:
FucKer_ yazdı:
+1 :-)
ohaa harbiden yaa...eer bööle bişey olursa adamlar harbici yıkmak bi kenara ezer geçer be :002 ...bööle bi drumdada bn rock'n coke'a gidemediim için intahar ederim heralde :-D
Even the smallest person can change the course of the future...
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

ya biraz daha geniş bi bilgiye göre de sahnede dört kişi olcaklarmış "yanımızda bi arkadaşı daha götürüyoruz o sahnede gözükmücek ama arkada bazı riffleri çalcak" diyo jonnathan..
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

bu arada sanırım ekimde ilk single çıkıcak.. yeni albüm bitmek üzereymiş..
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

smG yazdı:bu arada sanırım ekimde ilk single çıkıcak.. yeni albüm bitmek üzereymiş..
greatest hıts-volume 2 mi acaba?
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

GiMLiStorM yazdı:
smG yazdı:bu arada sanırım ekimde ilk single çıkıcak.. yeni albüm bitmek üzereymiş..
yok abi ne hits'i.. normal albüm isim büyük bi ihtimalle souveniers of sadness olcakmış.. 15-20 şarkılık ta bi albüm olcakmış..
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

smG yazdı:
GiMLiStorM yazdı:
yok abi ne hits'i.. normal albüm isim büyük bi ihtimalle souveniers of sadness olcakmış.. 15-20 şarkılık ta bi albüm olcakmış..
ohh bea...rahatladım abi yaa..neydi olm o ööle bnce hiç ii olmamştı vol.1 :023
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

GiMLiStorM yazdı:
smG yazdı:
GiMLiStorM yazdı: greatest hıts-volume 2 mi acaba?
çokta kötü deildi be abi.. yani her grubun mazisinde bi greatest hits albümü olur.. the wall bide word up coverı vardı ekstradan bence fenada deillerdi.. hatta the wall baya iiydi diebilirm.
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

smG yazdı:
GiMLiStorM yazdı:
smG yazdı: yok abi ne hits'i.. normal albüm isim büyük bi ihtimalle souveniers of sadness olcakmış.. 15-20 şarkılık ta bi albüm olcakmış..
çokta kötü deildi be abi.. yani her grubun mazisinde bi greatest hits albümü olur.. the wall bide word up coverı vardı ekstradan bence fenada deillerdi.. hatta the wall baya iiydi diebilirm.
another brick in the wall bu albümde en sevdiim şarkı olmuştu...dierlerine pek ısınamamıştım...
Kullanıcı avatarı
GiMLiStorM
Müdavim Üye
Müdavim Üye

korn...dream tv...live performance...şu an...gören hemen açsın...coşsun... :002 :002 :002
Kullanıcı avatarı
bassofadown
Üye
Üye

Mesaj gönderen bassofadown »

korn cok iyi yaaa..korn dinnemeyen adamın annından öperim ben... ama parasızlıktan rock'n coke gidip izleyemiom..eminim ki çok şey kaybediom :cry:
... sobe _ b@ss ...
xPsycHox
Üye
Üye

Mesaj gönderen xPsycHox »

üüfff neLer kaçırıosnn yhaa,ben aLdrcam seni merk etme :P
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
Kullanıcı avatarı
smG
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen smG »

bassofadown yazdı:korn cok iyi yaaa..korn dinnemeyen adamın annından öperim ben... ama parasızlıktan rock'n coke gidip izleyemiom..eminim ki çok şey kaybediom :cry:
merak etme koçum.. korn çıktıında ben seni arayıp "olm bak çıktılar lan, jonathan önümde abi" ve özellikle "ohaa fieldye bak lan, olm bu herif bası yiyo abi yaa, çüşş basın sese bak canlı canlı duyuyom" falan dicem.. merak etme sen :P