şidlerin listesi tamam biliorum böle yazılmıyo
hayat güzeldir
er ryan'ı kurtarmak
yeşil yol
ohoooo ben çok film sayarım walla şimdi
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
ya bı fılm vardı usturalı yada testerelı sapıktı adı tam hatırlamıyorm (adı bu olmayabılırde!!) neyse... o super bı fılmdı kanlar fln sansur hıc yoktu gerek dograma gerekse baska!! sahnelerı acıkca gosterıyodu. almanların yaptıgı bı fılmdı.. ben korkarm mıdem bulanır dıyenler hıc ızlemesn bence. ama tavsıye ederm guzel bı fılmdı
stigmata die bi film vardı 5sene falan oldu film çıkalı ama dehşet güzel bi filmdi
stigmata konusunda katılıyorum etkileyici bi filmdir.. ama kesinlikle mumya evine gitmeyin senaryo cok sacma.. eriyen muma dokunabilen ilk insanlar oldular yanmadan..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
ikiside bence çok güzel filmler ikiside alman yapımı ve siyaseti birazda olsa içeren filmler.. tavsiye ederim valla.. annadııma göre bu sitede bu filmleri fazla insan izlememiş.....
Deney diye bi alman filmi vardı gerçek bi sosyoloji deneyinden alınma...nefis filmdi..ayrıca figth club, The Cell ,esaretin bedeli, arizona dream, tez (tesis), ve tabiiii The Crow ve Dark City gibi Proyas harikalarıona da değinmek lazım.otomatik portakal, requiem for a dream kendileri kadar film müzikleri de nefis olan filmler...
Dünyayı bilmek isteyen önce onu kendi içinde kurmak zorundadır....
adam gibi korku izlemek isterseniz tez. requiem for a dream, trainspotting, fight club üçlüsü... closer, wicker park: duygusal filmler. wicker park'ı pek izleyen olduğunu sanmıyorum ama iyidir. izleyin. bir dee benim filmlerdeki anlatım mantığımı değiştirmiş olan ve bir daha bir yönetmenin öyle bir film çekebileceğine inanmadığım, müzikleriyle oldukça bütünleşmiş bir jim jarmusch filmi var: dead man. johnny depp olağanüstü. izleyiniz.
bi de aklıma geldi, iyi türk filmelerine bir ekleme yapayım: uçurtmayı vurmasınlar...
yaklaşık 10 yıl boyunca ağlamamıştım. ağlamayı da sevmem. filme ağlayanlara gıcık olurum. ama bu filmi izlerken salya sümük ağladım.
aklıma geldikçe yazarım.
bloodline666 yazdı:meleklerin sehri
güzel geldi bana
yine izleyemedim ya,show tv de oynadı sanırım.bi türlü fırsat olmadı, çok iyi film diyolar,baya ağlakmış,tam bana göre.ee bi de nicolas cage var,nası kötü olurki o film..
Bi kere şu sıralar vizyonda olanlardan başlarsak kesinlikle The Island. Bunun dışında en iilrdn The Lord of The Rings, Matrix üçlemeleri ve Star Wars'un sonunda tamamlanan serisi. Sin City, The Underworld, King Arthur
Kısaca özetlemek gerekirse Johnny Depp ve Ewan McGregor'un bulunduu btn filmler
Bunun dışında Liv Tyler ve Angelina Jolie sevmeyen bir erkeğin yaşamadıını dşndüümdn One Night At McCool's ve Tomb Raider.
ya son gittiğim film olan iskelet anahtar işin içine büyüyü kattıı için hayal kırıklığına uğrattı beni.. çekimler de ii diildi...
ama bu ana kadar seyrettiim en ii film TESTERE oldu.. o da gösterimden kalktı...
ama kesinlikle baş yapıt olur..
ve DAİMA LİLYA die bi film... (rammstein'in müzikleriyle hayat kazanmış.. manyak bi eser.. kominizmin çöktüğü dönemlerde lilya adlı bi kızıannesi terkedio.. tek başına b.ktan bi hayat yaşarken adamın birine aşık oluo.. her şeyin yolunda gittiğini sanırken kendini tam anlamıyla fuhuş batağının içinde buluo) ağlamıştım seyrederken..