valla eskiden severdim ama son zamanlardaki söylemleri yüzünden iyice soğudum laf atmadığı kimse kalmamış
ilk albümü baya iyiydi aslında ama herkese sataşıyo
sen kendi işini yapsana
bigün o şarkı sölerken çobanın teki onu keçi sanıp götürmeye çalışcak adam şarkı sölemio mmeeeee liyo resmen
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
kýraç ý eskiden çok seviyordum ama son günlerde ceza ya ve tarkan laf attý...durduk yere neden atýyor ki...hem ceza rap tarkan ise pop söylüyor kýraç ise rock söylüyor...bence çýðýrýndan çýktý diye düþünüyorum...þahsen ben...benim gözümden düþtü.............böyle bir daha herkese laf atmasýn yaw...
yazık ya bırakın adamı gündeme gelmek istiyo zavallı
sefil insan
ceza yada tarkan sewer bi insan diilim ama adam dalaşcak birini bulamadıından onlara satşıcak kadar düşmüş yazık yazık
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
evet yani sonuç olarak kendi kategorisinde olduğunu düşündüğü şahıslar da değil bunlar aslında genelden bi farkı yok rock müzik yapan dinleyen coğu insan gibi rap yada pop sevmiyo.. olay bunu polemik haline getirmek işte..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
iide adam demir demirkana falan laf sölese neyse dicem(ki yemez ben wururum onu )hiç olmassa rockçı onu beenmio derim yada bunu bi pentagram yada demir yada n biliim almora falan dese neyse derim de ona noluyo bunu anlamıyorum
komik adam işte
vaga_bond yazdı:iide adam demir demirkana falan laf sölese neyse dicem(ki yemez ben wururum onu )hiç olmassa rockçı onu beenmio derim yada bunu bi pentagram yada demir yada n biliim almora falan dese neyse derim de ona noluyo bunu anlamıyorum
komik adam işte
bu tarzýný müzikle ön plana çýkarsaydý daha olumlu eleþtiriler toplarýdý.. ama o adam bu yolu seçmedi.. magazin programlarýnda ona buna laf atmakla belirlenmez kimsenin ayrýcalýðý..