neMa

Yerli Amatör Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
ninex
Üye
Üye

neMa

Mesaj gönderen ninex »

www.purevolume.com/nema adresinden kayýtlarýmýza ulasabilirsiniz... yorumlarýnýzý bekliyoruz...
neMa Sevgiyle Kucaklar...
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

burda görmekle bi yandan şaşırdığım bi yandan mutlu olduğum okuduğum okuldan cıkan en sağlam grup :010 etkinliklerin vazgeçilmez insanlarıydılar mezun olmadan önce zaten sonrada nema gibisi cıkmadı.. grup elemanlarının hepsi ayrı eğlencelidir bu aralar hiç haber alamadık sizden umarım böyle devam edersiniz ileride cok daha iyi bi yerde olmanız dileğiyle :010
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
ninex
Üye
Üye

Mesaj gönderen ninex »

tesekkur ederiz... Nema Sevgiyle Kucaklar... :) okulun ilk gunu orda olucaz merak etmeyin :D
Kullanıcı avatarı
Trimpot
Site Sahibi
Site Sahibi
İletişim:

Mesaj gönderen Trimpot »

bence muzik gayet iyi fakat sarki sozleri icin maalesef ayni seyleri soyleyemiyorum. ozellikle "Bay Bye" sarkisi genc jenerasyonu etkisi altina alir gibime geliyor. -bay geldi bay bye-

belki de muzige bakis acisinin sonuclari da olabilir tabii, bilemiyorum.

basarilar diliyorum.
RockTR'de sizi kucakliyor efenim sevgiyle.
Kullanıcı avatarı
ninex
Üye
Üye

Mesaj gönderen ninex »

tesekkur ediyoruz...

"bay bye" hepimizin yasadýgý duygularýn biraz komik ve biraz da elestirel bir bakýs acýsýyla yorumu "bir varmýs bir yokmus samanlýk seyran olmus bir oglan bir kýz varmýs yasananlar bir ruyaymýs uyan"
Kullanıcı avatarı
ninex
Üye
Üye

Mesaj gönderen ninex »

arkadaslar nema'ya artýk www.nematr.com adresinden ulasabilirsiniz saygýlar... :015
Kullanıcı avatarı
ninex
Üye
Üye

Mesaj gönderen ninex »

arkadaslar nokianýn duzenledigi beste yarýsmasý 21 kasýmda basliyor www.nokiasupersound.com adresine girip yarýsmaya katýlan gruplarýn sarkýlarýný dinleyip oy verebilirsiniz... sizin oyunuzda en az juri uyeleri kadar degerli bizi ve sarkýlarýmýzý seven herkezin oylarýný bekliyoruz...
Kullanıcı avatarı
forrock
Üye
Üye

Mesaj gönderen forrock »

ForROCK! #3

15 Ocak Pazar
Saat: 16:00
Garage Rock Bar

Resim

FAS-ON
KILÇIK
NEMA
STAFF

Giriþ: 7,5YTL (+ilk içki)

GARAGE ROCK BAR
Karanfil Sokak No: 22 KIZILAY
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

umarım bu günkü konser iyi geçmiştir..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
yuman
Üye
Üye

Mesaj gönderen yuman »

hımmm dinlemiştim ben sizin şarkıalrı daha önce ama pek ısınamdım dur bir daha dinliyim :006