Manowar

Yabancı Müzik Grupları
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Konsere gidipte anlatmak isteyen yokmu ya?
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Kullanıcı avatarı
drnobody
Üye
Üye

Mesaj gönderen drnobody »

olmaz mı...ama anlatmak isteyen kişi evini taşıdıysa ve adsl inanılmaz bi şekilde 2 ayda zorla bağlandıysa biraz geç anlatır.hatta kendisi anlatmaz beraber gittiği bi arkadaşının başka bi forumda anlattıklarını paste-copy yoluyla ucuza kapatır:

İstanbula ayak basışımla birlikte içimde giderek büyüyen heyecanım daha da arttı.gece bıyunca bir anbile uyumadığım için üzerimde büyük bir yorgunluk vardı.Tüm öğleden sonrayı Dorock denilen mekanda içerek ve dinlenerek geçirdik.Yedikule’ye gittiğimizde saat 5ti ve kapıda fanlar yığılmıştı bile.Arabalarda bangır bangır Manowar çalıyordu ve bizde elimizde biralarımızla çalan şarkılara eşlik ediyorduk.çevredeki insanlarn bakışlarnı tahmin edebiliyorsunuzdur heralde.

Çocuğun biri az ilerimizde bulunan kalabalığa kucağındaki kediyi göstererek “kedi lazımmı abi” demesi günün bombaları arasındaydı.Daha sonra da amcamın biri yoldan geçerken bizden birine camı açarak”neden herkes siyah giyiyor” diye sormuşJNeyse dışarıda içtikten sonra içeri girdik.Cem Köksal a kadar çimlerde çimdik.Cem Köksal la birlikte önlere yaklaştık.

Manowar sahneye çıktığında saatler 22.45 i gösteriyordu.Sahnenin arkasına dev bir Manowar hoe4 resmi yerleştirdiler.Aniden ışıklar karardı ve o muhteşem an”Ladies and gentelmen from the united states of america all hail Manowar” ile birlikte dumanların arasından Manoawar parçasıyla fırladılar sahneye.Önlere yakın bir yerde olmama rağmen o anda o coşkuyla sahneyei çok zor görebildim.Herkesin elleri havadaydı.İçimde garip bir sevinç vardı.Yıllar yılı bu günün hayaliyle yaşamıştım.Lise sıralarına ismini kazıdığım grup sonunda karşımda duruyordu.gözlerim dolu dolu izledim tüm konseri.İkinci parçada Karl ın gitarı gitti.Sonrada joey in basının sesi gitti.Rtn nin ses sistemi kaldıramaış gözüküyordu manowar un ekipmanını.Krallar teknik aksaklıklara rağmen hiç sırıtmadı.

Üç parça sonra Joey elinde kağıtla tekrar sahneye geldiiVe işte o büyük an Türkçe olarak”Çok bekledik ve sonunda geldik.ve yine geleceğiz.Çok sağolun”Arkasından beklenen açıklama yine Joey den geldi”Some bastard motherfuckers said that Manowar do not like TURKEY.So it is bullshit.Because Manowar make a dvd in turkish and there will be a turkish song in the next album.If you don’t like Manowar what we say FUCK YOOOOUUUU!!”Orada bulunan binlece insan hepbir ağızdan FUCK yoooouuu diye bağırdık bu sözler üzerine.herkes manyak gaza geldi o anda.Böylece yıllardır süregelen Manowar Türkiye yi sevmiyor geyiğine de en güzel cevap verilmiş oldu

Tüm şarkılarda öyle bir azdık ki verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyorumJ)Bağırmaktan sesimin kısılması bir yana sonlara doğru apandisimin patladığını düşündüm.Manowar iki kere bis yaptı.insanlarda bir hail and ki,ll sevdası vardı ve her arada hail and kill diye bağırıyorlardı.Yer yer çok güzel görüntüler oluştu zindanlarda.Yağan yağmurla sırılsıklam olmuştuk ama Manowar için herşeye değerdi.Tıpkı Army of the İmmortals şarkısında Manowar un fanlarına seslendiği gibi ”You wait in the rain,you walk through the snow,we give you our blood,we want you to know in our eyes you are immortal, in our hearts you live forever!!!”

Gökte çakan şimşekler eşliğinde hep bir ağızdan söylendi şarkılar. Manowar un iki saatten fazla sahnede kalmayacağını tahmin ediyordum.ve öyle de oldu arada saatime bakıyordum ve saatin asla ilerlememesini istiyordum.Joey ikinci kere sahneye konuşmak için çıktı ve Şerefe diyerek Efesi kafasına dikti.Hail and kill de iki hatunu back stage ye almışlar ama ben o sahneyi kaçırmışım.Konser bittiğinde klasik olarak Crown and the ring çalmaya başladı ve krallar shneyi terk etti.Ama orada bulunan kalabalık zindanları terk etmedi ve crown and the ring i hep beraber söyledik.Eric adams çok sempatikti.Yıllar onu asla eskitememişti.Sesinden hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi orada bulunan binlerce savaşçıya.Scott Colombus çok cool takıldı bu konserde.Karl da sololarıyla coşturdu bizi.

Açıkçası sahne Manowar a yetmemişti.Ses sitemi iyi sayılırdı Türkiye için ama Manowar ı kaldıramadı.Konser bittiğinde ben sırtımda üzerinde “death to false metal hail to manowar” yazan bez afişle ortalarda anlamsızca gezinirken buldum kendimi.sanki üzerimden tır geçmişti.Kafamda hala yaşıyordum konseri her anını öyle bir kazımıştım ki hafızama bir daha unutacağımı sanmıyorum.5 binin üzerinde bir seyirci vardı.10 bin diiyenler var ama kesin olarak bilmiyorum.

Krallar bir kez daha şunu göstermiş oldular “OTHER BANDS PLAY MANOWAR KIIILLLLLLL”
Konsere birlikte gidip ortalığı dağıttığım.Berkan,Murat,Cihan,Ezgi,Hüseyin ve orda gördüğüm tüm dostlarıma selam ederim.Ayrıca Yücel i de yaptığı güzel tur organizasyonu için tebrik ederim.
Kısacası herşey hayal gibiydi.Hacı olamayan kardeşlerime bir müjde: Manowar seneye tekrar ülkemize geleceğini söyledi.
Kullanıcı avatarı
neon
Üye
Üye

Mesaj gönderen neon »

süper ya! :010 :002 keşke gidebilseydim :x
ve kimse, benden önce hiç kimse anlamamıştı bu yaşam günlerinin hangi sağır,çaresiz ölümlerden yapılmış olduğunu...
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

ben bu herfLeri sevmiyorum herifLerde bana bayıLmıo zaten :-D :013
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

in_ven e katılıyorum.sevmiyorum bu grubu.
Kullanıcı avatarı
Lysippe
Haberci & Moderatör
Haberci & Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Lysippe »

neon yazdı:süper ya! :010 :002 keşke gidebilseydim :x
yazın gelecekler tekrar diye biliyorum ben.
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

evet tekrar gelcekler.. ve bu sefer kacırmıcam :002
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

RainbowInTheDark yazdı:manowar. davul hep aynı, adamların kelime dağarcığı yok. hepsi ayı. basçıları tam bi öküz.
:-D Of, koptum yoruma :-D

Hail and kill , warriors of the world favorilerim
Kullanıcı avatarı
uAnkara
Üye
Üye

Mesaj gönderen uAnkara »

benim hosuma gitmiyor :016
Kullanıcı avatarı
Vampiria
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Vampiria »

en son hail and kill canlı performanslarını izledim baya begendım. ama bence en ıyı sarkılarında bırı master of the wind..
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...