Coldplay
-
UnFoRGiVeN05
- Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

- demakrotive
- Müdavim Üye

- venice_queen
- Üye

- GiMLiStorM
- Müdavim Üye

- heavenly_damnation
- Üye

- İletişim:
- angelssmile
- Üye

Bence coldplay'in en iyi albümü ilk albümleri.. Sonraki albümde iyi şarkılar var ama bütün olarak o kadar beğenmedim. Son albümlerini dinleyemedim ama klip çektikleri parçaya bakılcak olursa bi öncekinden çok farklı değil. Tamam bi çizgi tutturdular eyvallah ama bana artık hep aynı müziği yapıyolar gibi gelio. Biraz farklı numaralar beklio insan böyle bi gruptan. Bence ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar radiohead'deki çeşitliliği yakalayamazlar..
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
-
littlegothic
- Üye

- İletişim:
+1shidow yazdı:Bence coldplay'in en iyi albümü ilk albümleri.. Sonraki albümde iyi şarkılar var ama bütün olarak o kadar beğenmedim. Son albümlerini dinleyemedim ama klip çektikleri parçaya bakılcak olursa bi öncekinden çok farklı değil. Tamam bi çizgi tutturdular eyvallah ama bana artık hep aynı müziği yapıyolar gibi gelio. Biraz farklı numaralar beklio insan böyle bi gruptan. Bence ne kadar çalışırlarsa çalışsınlar radiohead'deki çeşitliliği yakalayamazlar..
This tragic future
-
lp_fefurkan
- Üye

-
Good_Charlotte
- Üye

- İletişim:
- demakrotive
- Müdavim Üye

travis ve coldplay azda olsa yakınlar.ama radiohead ve coldplay in alakası yok bence..eğer öyleolsaydı onlara bu kadar soğuk olmazdım.isteyen istediğina benzetsin.X&Y diğer iki albümlerinden daha iyi.tamam ilk dinlediğinizde yellow yada don't panic gibi sizi saran parçalar yok.ama bikaç kere daha döndürdüğünüzde cd yi farkedeceksiniz derinliği..
benim albümdeki favorimde swallowed in the sea dır kesinlikle
benim albümdeki favorimde swallowed in the sea dır kesinlikle
-
Good_Charlotte
- Üye

- İletişim:
illaki asırlık grupları öven yazılar mı yazıcaz?ben çok seviyorum.benim için bir çok 40 yıllık gruptan daha iyi.bu kadar.Good_Charlotte yazdı:ya arkadaşlar coldplay daha 2 senelik bi grup ya lütfen adamlar hakkında öle şeyler söylüyosunuzki sanki adamlar 40 yıllık efsanae bi grup ...bu arada burdan coldplay e kötü grup diyorum anlamı çıkmasın güzelde,travis ve radiohead'le kıyaslanacak sewiyeye gelmediler daha ...
-
Good_Charlotte
- Üye

- İletişim:
-
Good_Charlotte
- Üye

- İletişim:
-
queenseleN
- Üye

-
morning glory
- Üye

ilk iki albümü brit sewen, dinleyen her genç gibi bnm de arşivimde wardı..
yellow en sevdiğim 50 şarkının arasındaydı. lakin bu britcikleri o kdr çok dinledim ki artık bi şarkısını bile duymaya tahamül edemiyorum. ayrıca chris martin'in çok yalaka bi şahsiyet olduğunu düşünüorum. live8'de richard ashcroft'la beraber çalması bile en ufak bi sempati duymama sebep olmadı... orda burda adil ticaret diye bağıracağına servetinin onda birini verseydi zaten afrikadaki çocukların hepsi doyardı...
yellow en sevdiğim 50 şarkının arasındaydı. lakin bu britcikleri o kdr çok dinledim ki artık bi şarkısını bile duymaya tahamül edemiyorum. ayrıca chris martin'in çok yalaka bi şahsiyet olduğunu düşünüorum. live8'de richard ashcroft'la beraber çalması bile en ufak bi sempati duymama sebep olmadı... orda burda adil ticaret diye bağıracağına servetinin onda birini verseydi zaten afrikadaki çocukların hepsi doyardı...
if I've seen farther than the others, it's because I was standing on the shoulders of giants...