HIM
- L_PArK_ZoNe
- Üye

- L_PArK_ZoNe
- Üye

- L_PArK_ZoNe
- Üye

- Kanatsiz_Melek
- Site ve Forum Yöneticisi

iyler yau...yapıyolar adamlar işte...fazla arabeskmiş..."arabesk" ten kastedilen şey bol acılı olması ise özelliği orda zaten...katlanamayan dinlemez...rock dünyasının da bi müslüm gürsesi olması gerektiği kanısındayım...tamam bu biraz daha "karanlık ve şeytani" bi müslüm....ama olsun...idare eder...en azından dinleyici kitlesi tespih salllamıyo...
şaka bi yana "soğuk bi ülkeden duygusuz pezevenkler çıkabilir anca" tezini çürütürcesine yıllardır bi sürü insanı ağlatan, bi sürü insanın aşk yarasını dağlayan bu işkenceci ipnelerin işlerini en iyi şekilde yaptıklarının tersini kimse söyleyemez!!!
helal olsun!!!
şaka bi yana "soğuk bi ülkeden duygusuz pezevenkler çıkabilir anca" tezini çürütürcesine yıllardır bi sürü insanı ağlatan, bi sürü insanın aşk yarasını dağlayan bu işkenceci ipnelerin işlerini en iyi şekilde yaptıklarının tersini kimse söyleyemez!!!
helal olsun!!!
sözlerin arabesk olması iyi olmadıklarını göstermez,yorumlara KATLANAMAYAN da forumlarda atıp tutmazNed_Kelly yazdı:iyler yau...yapıyolar adamlar işte...fazla arabeskmiş..."arabesk" ten kastedilen şey bol acılı olması ise özelliği orda zaten...katlanamayan dinlemez...rock dünyasının da bi müslüm gürsesi olması gerektiği kanısındayım...tamam bu biraz daha "karanlık ve şeytani" bi müslüm....ama olsun...idare eder...en azından dinleyici kitlesi tespih salllamıyo...
helal olsun!!!
morphine yazdı:sözlerin arabesk olması iyi olmadıklarını göstermez,yorumlara KATLANAMAYAN da forumlarda atıp tutmazNed_Kelly yazdı:iyler yau...yapıyolar adamlar işte...fazla arabeskmiş..."arabesk" ten kastedilen şey bol acılı olması ise özelliği orda zaten...katlanamayan dinlemez...rock dünyasının da bi müslüm gürsesi olması gerektiği kanısındayım...tamam bu biraz daha "karanlık ve şeytani" bi müslüm....ama olsun...idare eder...en azından dinleyici kitlesi tespih salllamıyo...
helal olsun!!!
neyse....
yhok bis onLara rockın müsLümü demiyeLm bencee (:Ned_Kelly yazdı:iyler yau...yapıyolar adamlar işte...fazla arabeskmiş..."arabesk" ten kastedilen şey bol acılı olması ise özelliği orda zaten...katlanamayan dinlemez...rock dünyasının da bi müslüm gürsesi olması gerektiği kanısındayım...tamam bu biraz daha "karanlık ve şeytani" bi müslüm....ama olsun...idare eder...en azından dinleyici kitlesi tespih salllamıyo...
helal olsun!!!
farkLı bi yorumLarı war sadce,bazen fasLa sLoww amaa onLarı da mükemmmeLLeştren bu bence..Him bu yhaa,yhok dahası
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
-
Whisperwind
- Üye

- İletişim:
-
lp_fefurkan
- Üye

+9999999999Whisperwind yazdı:Albüm çıktı hoca!!
Çok iyi ya aldım şimdi elimde.. Mutluyum yani.
Ve adamlar her zamanki gibi deli..![]()
Kim ne derse desin. Bu adamlar iyi müzik yapıyorlar.
Not : Bunu Ville'nin tipine bakarak söylemiyorum.![]()
wings of a butterfly süper yaaaaa
aynenn katıLıorum...ztn bayaa önce çıktı kLip amaa dha çok izLetcek kendini ((:lp_fefurkan yazdı:+9999999999Whisperwind yazdı:Albüm çıktı hoca!!
Çok iyi ya aldım şimdi elimde.. Mutluyum yani.
Ve adamlar her zamanki gibi deli..![]()
Kim ne derse desin. Bu adamlar iyi müzik yapıyorlar.
Not : Bunu Ville'nin tipine bakarak söylemiyorum.![]()
wings of a butterfly süper yaaaaa![]()
ağlıcam daha albümü alamadım
![]()
![]()
![]()
klipte süper ama.....
·٠•●Love is The Name,Sex is The Game
-
Whisperwind
- Üye

- İletişim:
Yalnız bu arada bizim eleman bana D&R'dan almış ama Ankara'da albümü alabilen var mı başka?
Çünkü Dost'a ve diğer yerlere sordum, bulamıyorum bi tane de çok sevdiğim birine almam lazım. Bulabilen varsa yazsın lütfen.
Çünkü Dost'a ve diğer yerlere sordum, bulamıyorum bi tane de çok sevdiğim birine almam lazım. Bulabilen varsa yazsın lütfen.
Glaciers melting in the dead of night and the superstars sucked into the supermassive...