Ya bu ara herkes kendini dine veriyo 8) .Korn un gitaristi derken APC nin d bi üyesi kendini dine vermiş diye duydum.Ama hakkaten grup imagine ın hakkını vermiş.The noose da güzel.Yani dinlemeye değer bi grup.Bence kendilerini net göstermemeleri hava katıyo göstermesinler bence
bence grubta en büyük katkı maynard james e yani vokaliste ait.(zaten maynard ın diğer grubu tool da da bu fark yine açıkça görülüyo..)he bi de en son gruba twiggy ramirez katıldı tam oldu...süper adamlar ya.
Perfect circle'la Maynard'ın bi reportajıyla tanıştım... bilmem nerde yayınlanmıştı! ve hemen bakırköy marina köprüsüne koşmuştum! yoq arkadas yoqtu!!! bekle dur, bekle dur!! yoq gelmedi Mer de Noms... unuttum bi süre... bi de baktım thirteen step!! (bayaa unutmuşum-o zamanlar internet nerdeee!) sora belqi çoq acaip bi tesadüf ama Lateralus'la birlikte Mer de Noms'u mekanım Sultanahmet'te buldum! ne alaka!! İşaret bunnar işaret
ters999 yazdı:tool'la bi alakası war mı a perfect circle'ın??vokal'in ses aynı..bide bi yerden duydum tool'dan ayrılıp a perfect circle'ı kurmuş diye??
tool un vokalisti maynard james keenanın'dır.a perfect circle maynard'ın ikinci grubu oluyor
yya ben de öyle biliodum..sora merak edip sitelere baktım..bi tane ortak eleman ismi göremedim farklı isim mi kullanıo acaba a perfect circle'da??
isminin anlami yeter zaten tamamen metaphore barındırıyo
circle_ne sonu var ne bası nede bi kosesi... tamamen edebi sarkılar!ısımlerını bıle edebıyata uygun. ve bir sozcukle bırsuru manayı verıyorlar.