bir iki parçalarını dınledim ama bana güzel geldi bir sey soracağım o arabalarının bozuldugu çöl gibi bir yarde kaldıkları sarkılarının adıne.....??? ''THErockULA''
american idiot süper bi aLbüm oLmuş.bouLevard of broken dreams diLimden hiç düşmüyo aLbümü dinLediğimden beri.aLbümü kaç kere dinLediğimi hatırLamıyorum zaten.hoLiday de çok ii şarkı tam kopmaLık
AkıLLı oLup dünyanın kahrını çekiceğine deLi oL dünya senin kahrını çeksin ..!
TeK kelimeyle Kusursuz bi grup ve ayrıca şu anda Good charlotte,sum41,simple plan,new found glory gibi gruplar bulunuosa bu kesinlikle Greenday in eseridir..
En son Good_Charlotte tarafından 29 Tem 2005 00:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Good_Charlotte yazdı:biraz önce wake me up when september ends kliplerini izlediğim ve hala etkisinde olduğum .muhteşem bir soliste sahip süper ötesi Grup.
evet, klip gerçekten güzel bende beğendim. ama süper ötesi bir grup diil, BENCE...!
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
ben baya bi sevmeye başladım bu grubu...ama yinede benim için süper diiller..bunu ödül almalarıda değiştirmez...ilerde dahada severim belki ve benim içinde süper ötesi bir grup olurlar belkide kimbilir...
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
blue jean de okudum.green day bi konserinde sahneye 3 kişi cıkarıyormuş.o 3 kişiye bi şarkılarını caldırıyomuş.ondan sonra tam sahneden inerken gitarcı cocuğu cagırmış ve gitarını ona vermiş.
heralde ben olsam heyecandan geberirdim...
Karanlıkta yürüyen bir gölgeyim aslında insanlar geçer yanımdan ama hatırlamazlar adımı bir daha
xPsycHox yazdı:waKe me up when sepTember ends güseL şarkı,pek dinLemem green day i ama bu şarkıyı indirdm..nedense şarkı çekio kendine,kLipte güseL..böLe yane (:
wake me up when september ends'in klibini ilk izlediğimde ağlamaktan ölmüştüm. allahm çok süper bi şarkı ve çok süper bi klip..onun dışında american idiot şarkısını da çok beeniyorum.
Trust I seek and Im find in you
Everyday for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters