Hayvanlar Alemi

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

bak yaa... olaya bide fil tarafından baksana sende cnm... madem fili kadına benzettin.. filin ikiye ayrmaya çalıştıı adamda.. demekki erkeklerin özellklerini sergilemiş.. ki filcik o kdr sinirlenmiş yaneee!!! :grin: :grin: ... fil gücüüü!!! :grin:
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
shekeep
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shekeep »

panda beslemek isterdim :grin: ama annem izin vermiyor napiim bende onun yerine kaplan beslemeye başladım :grin: biraz abarttım herhalde :P ama panda besleseydim ismini panda koyardım :grin:
çok gezen papuç b*k getirir!..
Kullanıcı avatarı
alyoscha
Üye
Üye

Mesaj gönderen alyoscha »

bizimde bu zamana kadar doberman muhabbet kusu kedi balik besledik ama en sikicisi da balik ya yüzmekten baska bisi yapmiyor :010 suanda iran kedisi ve yavru bi sokak kedisi var cok tatli cok oyuncu ne olursa yiyor masallah domates fasulye teretur borulce misir ayir etmiyor hic agzinin tadini bilenlerden yani :grin: :wink: ama bir gariplik var oda sut icmemesi ilerde kedi ve kopek beslemek istiyorum yavruykenden alissinlar birbirlerine ..kimi zaman o kadar cok alisiyorsun ki hayvan demek gelmiyor icinden degeri bi baska oluyor
ablamla bulundugumuz civarlrda yavru kedi ve ya köpek oldugunda severdik durmadan hatta eve alip yikadigimiz bile olmustu tabii annemin bundan haberi yok :grin:
hayvana nasil davraniyorsan oda sana karsilik sevgisini gostriyor tabii bazen sakata gelindigi olmuyor degil :grin:
Kullanıcı avatarı
shekeep
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shekeep »

yaa aklıma şimdi geldi konu başlıgı hayvanlar alemi yaa
abi penguen okuyanlar bi düşünsünler bu neyi ifade ediyorr artık burda açık açık sölemiyiim puhahahah :grin:
çok gezen papuç b*k getirir!..
Kullanıcı avatarı
balgam
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen balgam »

shekeep yazdı:yaa aklıma şimdi geldi konu başlıgı hayvanlar alemi yaa
abi penguen okuyanlar bi düşünsünler bu neyi ifade ediyorr artık burda açık açık sölemiyiim puhahahah :grin:
puhahaa abey yarıldımm :-D
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Kullanıcı avatarı
KaRaMaRTi
Üye
Üye

Mesaj gönderen KaRaMaRTi »

Yav bu hayvanlar tuhaf yaratıklar bakınız nasılda bir uçak olmuşlar.. Cani gördüm kendimi :D

http://www.loadpix.com/compress.php?image=32da78b3.jpg
Kullanıcı avatarı
balgam
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen balgam »

bende bazen öle hisseidorumm
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

beyaz kaplan besle desinler vala beslerim :grin:
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
sezgin52
Üye
Üye

Mesaj gönderen sezgin52 »

valla helal kendını sevgıne vermıssın sen
hıc bır sey kalmazkı kula tek dostum var ^^THErockULA^^
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ya bzm burda bi tane köpekcik var.. hep dersanenin oralarda oluo... bööle sosis köpek gbi bişi... :-D .. çok şiliin... ayrıca anne.. ama yavrularını daha bulabilmiş diilim... durmadan karşıma çıkıo cnm bnm.. anladı tabi bnm veteriner hekim aday adayı olduumu... :P ... bööle kahverengi tonları mevcut.. ayrıca gözleride resmen karamel kahverengisi.. bnde onun içn adını karamel koydum... oda alışmış gbi görünüo.. "karameeeell!!" diince hmn geliverio yancaazıma... :-D ... annemle babamda yürüyüşe çıkınca onu gördüklerinde karamel karamel direkten seviolarmış.. sonra yürüyüşlerine bnmkide eşlik ediomuş... cnm bnm yaa... ööle masum bişiki... görmelisiniz... acıların köpei havası var... hele bni görnce gelip bakışı fln... ay kıyamam ben ona yaa.... cnm bnm... :006
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

ya bi köpeğimm vardıı canımm benimmm rahmetlii annemm evdenn kovmştuu ama sahipciğinn yüreciği dayanmadıı ve eve gizillii gizlii sktmm snraa bgünn o köpeğimm çalındıı sonraa buldukk lojmndaa ama uyuz olmuştuuu 2 gn dayandıı ve öldüü gzlmm rus köpeğimmm :020
The burden is mine... alone
Kullanıcı avatarı
ground
Üye
Üye

Mesaj gönderen ground »

system_ yazdı:ya bi köpeğimm vardıı canımm benimmm rahmetlii annemm evdenn kovmştuu ama sahipciğinn yüreciği dayanmadıı ve eve gizillii gizlii sktmm snraa bgünn o köpeğimm çalındıı sonraa buldukk lojmndaa ama uyuz olmuştuuu 2 gn dayandıı ve öldüü gzlmm rus köpeğimmm :020
ahh canım yazık olmuş
Hiç ölümü diledin mi?
humuluslupulus
Üye
Üye

Mesaj gönderen humuluslupulus »

walla 4yşlarında tutturmuştm "penguwenn istiom beenn buzlukta bakarız" diye ne yapcksam onu :010
sona 2 kuş-1 sukaplumbası-6-7tane balık-1tanede bukalemun geçmişti elimden rahmetliler
kestiim haywanları saymassam bukadar
dayanamıyolar bana yaaa
ama ben onları beslemek istiyoom :cry:
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

ground yazdı:
system_ yazdı:ya bi köpeğimm vardıı canımm benimmm rahmetlii annemm evdenn kovmştuu ama sahipciğinn yüreciği dayanmadıı ve eve gizillii gizlii sktmm snraa bgünn o köpeğimm çalındıı sonraa buldukk lojmndaa ama uyuz olmuştuuu 2 gn dayandıı ve öldüü gzlmm rus köpeğimmm :020
ahh canım yazık olmuş
sormaaaa :cry: niee çaldılarsaa köpekimii adı boristii :010 :P çokkk şekerdii yaa
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

benim de çok eskiden bi tavşanım vardı 6-7 yıl önce
rahmetliyi severdim erken veda etmişti hayata
baya da üzülmüştüm ya ağlamıştım hatta kolay kolay ağlamayan ben
YalnızLığı aNLa
Kullanıcı avatarı
mamasaid
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mamasaid »

ben haywanlara bayırılım kurbağaları içi alkol koklatılmış kavanozda ölmerini izlemek sonra boğazından aşağıya pens skup sinir sistemini felç etmek özelliklede kalplerine elektrok bağlamak favorimdir hehehe...... :-D
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

mmh... 6 sene önce 2 civcivim vardi.. biri mavi biri sari..(ikisi de balkon kapisini acik unuttugum icin kactilar..nankörler..)
4 sene önce kedim vardi...(onu sattmak zorunda kaldim)
ve iki senedir 2 sican im var.. hehheeh...iki si de disi..biri nin ismi "cengiz"..öbürünün ismi "timucin"...
annenizin bir daha odaniza girmesini istemiyorsaniz, sicanlar size bu konuda yardimici olabilir..

ama bence evde hayvan tutmak iyi birsey degil..hayvanlar özgür olmalari gerekir.. (ben de iki kus, bir kedi, ve iki sican dan sonra ögrendim...)...
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

mamasaid yazdı:ben haywanlara bayırılım kurbağaları içi alkol koklatılmış kavanozda ölmerini izlemek sonra boğazından aşağıya pens skup sinir sistemini felç etmek özelliklede kalplerine elektrok bağlamak favorimdir hehehe...... :-D
ya benim de bir arkadasim kurbagnin agzina pompayi sokmus, patlayincaya kadar zavvalli kurbagyii sisirmis..

ya bence cok kötü oluyor...hayvanlarinda bir cani var..hakksizlik yani..
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

karpuz_agaci yazdı:
mamasaid yazdı:ben haywanlara bayırılım kurbağaları içi alkol koklatılmış kavanozda ölmerini izlemek sonra boğazından aşağıya pens skup sinir sistemini felç etmek özelliklede kalplerine elektrok bağlamak favorimdir hehehe...... :-D
ya benim de bir arkadasim kurbagnin agzina pompayi sokmus, patlayincaya kadar zavvalli kurbagyii sisirmis..

ya bence cok kötü oluyor...hayvanlarinda bir cani var..hakksizlik yani..
neeeee.....??... uleeeeeyynnn!!... tetikçi var ulen burda!!... adamı hasta etmeyin leeyynn!!.... burda bi veteriner hekim aday adayı duruo...!!... ayıp oluo yane... canilie gerek yok!!... :023
Kullanıcı avatarı
mamasaid
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mamasaid »

ne war angel bende genetikçiyim buna bilimin gereklerini yerine getirme deniyorr....Ama sende bırak şimdi veterinerliği falan denemelisin bence çok zewklii...muhahahaha
we don't need no education
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

mamasaid yazdı:ne war angel bende genetikçiyim buna bilimin gereklerini yerine getirme deniyorr....Ama sende bırak şimdi veterinerliği falan denemelisin bence çok zewklii...muhahahaha
ya genetik içn incelemek farklı.. bide bööle şişirip patlatmak farklı!!... ona bakılırsa bnde yapcam aynı şeyleri... ama en azından bööle cani yollardan diil.... bilime ve ahlaka uygun olaraktan yapcam ben tamammıııııı??.... :-D :P
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

angel_of_the_hell yazdı:
mamasaid yazdı:ne war angel bende genetikçiyim buna bilimin gereklerini yerine getirme deniyorr....Ama sende bırak şimdi veterinerliği falan denemelisin bence çok zewklii...muhahahaha
ya genetik içn incelemek farklı.. bide bööle şişirip patlatmak farklı!!... ona bakılırsa bnde yapcam aynı şeyleri... ama en azından bööle cani yollardan diil.... bilime ve ahlaka uygun olaraktan yapcam ben tamammıııııı??.... :-D :P
ama ben sisirmediiiim kiiiiiii!!! arkadasim dediim!!! ..ben de ona kizdim ya...az kalsin polise gidiyodumm.. :oops: :-D :P
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

ben kaplumbaa istiyom ya :(
in the hopes of creating a horrible zombie..
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

karpuz_agaci yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
ya genetik içn incelemek farklı.. bide bööle şişirip patlatmak farklı!!... ona bakılırsa bnde yapcam aynı şeyleri... ama en azından bööle cani yollardan diil.... bilime ve ahlaka uygun olaraktan yapcam ben tamammıııııı??.... :P
ama ben sisirmediiiim kiiiiiii!!! arkadasim dediim!!! ..ben de ona kizdim ya...az kalsin polise gidiyodumm.. :oops: :-D
affern sana... ama bundan sonra polis yerine bana gel... nıhahahaaaa... :013
Kullanıcı avatarı
in_ven
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen in_ven »

angel bide bu kalmıştıı helal olsunn ya gelirken deshndenn birz öncee köpeğinn brii bnii kovaladıı puaaa ölüodumm yavv :-D