bizimkiler karışmazlar hatta annem bazı şarkıları beğenir bile babamda sewer yani ters çıkan yoktur ewde.rahatım müzik olayında
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
benim annem pek bişiy demez... ama sesini çok açtığım zaman kızar ' kıs kızım şunun senini biraz başım ağrıyo' diye..ama eğer havasındaysa bayılır o zaman birlikte kafa sallarız...
Kurbanlar... Hepimiz değilmiyiz!....(Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!)
sadece annem birazcık sever gibi görünür ablam zaten bulutsuzluk ezginin günlüğü kardeş türküler falan dinler ses çıkarımaz pek babamın da pek haberi yoktur ben takılırım öyle yani
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
annem kimi zaman takilir ziplar elinde gitar varmis gibi hakeretler falan yapar kimi zamanda sesini kis falan der ne yapacagi belli olmuyor babamsa cok bagiriyorlar sesini kes damdiri dastiri ne dir bu falan der pek sevmez evde bi yanda rock bir yanda türk sanat müzigi caliyor
3. sınıfta Guns n' roses dinlemeye başladığımda bizimkilerin tepkisi de "ne bu ya" falan olmuştu. Bi ara acaip sertleştirmiştim tarzı Korn falan.. O zamanlar yorum bile yapmıolardı. Şimdi Eskilerden falan dinlioruz Pinkfloyd, Ledzeppelin falan, arada "a ne güzel parçaymış bu" falan oluolar. Geçen babamla birlikte radiohead'in glastonbury konserini seyrettik. Adamın nutku tutuldu. Bazı şarkıları beğendi ama bazılaını da hiç beğenmedi.. "38 yaşındaki adamın yaptığı hareketlere bak" gibi yorumlar yaptı arada da Thom Yorke için.Ama 10 yıldır dinleye dinlete hem ben alıştım bazı şeylee hem de onlar alıştı sanırım.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
bu başlığı görünce babamın benim odamdayken ve bende l.p dinlerken ve chaster böğürürken babamın kendini kaybedip alinde tuttuğu gömleği yere fırlatıp bağırması gömleği tekrar yere atıp tekrar buruşturup tekrar yere atıp tekrar yerden alıp odamdan 'allah bu adamın sesini keser inşallah demsi geldi...yani öylesine çıldırdı demiyorum çnkü hakkten çıldırdı...o anı unutamam
sanırım yukardaki cümle biraz acayip oldu
pek karısmıyolar artık sadece sesi biraz kıs olayı.. onun dısında babama senin kafan kaldırmaz diyorum bazen kudurup ben senin yasındayken neler dinlerdim diye sıkışa başlıyo
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Walla ben bu müziği sewdiğim için dinliyorum ve gerekirse ailemi arkadaşlarımı çevremi karşıma almaya hazırım ki bunu da yaptım çoğu kez!! onlar doğru bulmayabilirler ama herkesin Doğrusu kendine bu da benim DOĞRUM...
bizim aile türk musikisi dinlior babamın benim dinlediğim müzik türüne karşı tavrı ise kulak tırmalayan müzik ee adam yaslı hak veriyorum zaten evde cok fazla dinlemiyorum.