abi bu adamlar doayen mi diyolar ne diyolar işte ondan. süper bi grup . hayatında hiç dimmu dinnemeyen bi insan insanlık vasıflarını tam yerine getirememiş demektir. dimmuyu sevmeyen insan muzikten annamıo demektir. valla ben orhan ferdi gibi müzikleri dinneyen ev arkadaşıma bile dimmuyu sevdirdim gerçi günde 24 saat yüksek volumde çalmamın da zorlayıcı bir etkisi olduunu sölemeden geçemicem. insight and catarsis teki clean vokali , united in unhollowed grace teki ritimi , simpozium daki melodiyi hiçbişiye deişmem. iyi ki varsın dimmu
DIMMU RULES.......... yani da ne diim yeter de mi...
There is a voice calling for me . There is a light coming down on me ...
KoRn_eR yazdı:dimmu burger king of the queens of the stonage.
bu daha yaratýcý oldu..
pardon ya gerçekten cahil kalmýþým.Ben herif sanýyodum onu dimmu olarak.
grubudu borgir sanyýdom.oke öörendim arttýk..
pþt punkcu git sen korn bölümüne yaz annamassýn bunlarý sen hadi cnm al yanýna pop kornunu patlat
KoRn_eR yazdı:dimmu burger king of the queens of the stonage.
bu daha yaratýcý oldu..
pardon ya gerçekten cahil kalmýþým.Ben herif sanýyodum onu dimmu olarak.
grubudu borgir sanyýdom.oke öörendim arttýk..
pþt punkcu git sen korn bölümüne yaz annamassýn bunlarý sen hadi cnm al yanýna pop kornunu patlat
vardenfell yazdı:black metalden anlamayanlar böle gelip buralara yazı yazıolarya sinir oluorum rezil ediolar böyle güzelim grupları. onların hepsi punkcu
sen ne kadar anlarsın black metalden peki!!!
bok atmasın kimse birbirine,gel yavrum bi imtihana tabi tutayım seni black metal hakkında madem bu kadar iddialısın... punkcu gothcu falan diye yakıştırmalar da cidden komik ya... yazık etmeyin şu güzelim başlığa bari ya...
arkadaşlar dimmu borgir in video clip lerini veya mp3 lerini isteyenler olursa msn den irtibata geçsin benimle baya bi video var elimde
o gün arakdaşımla,puritania yüzünden kavga edioduk o süper parça diyo ben birazcık discoya kaçmiş ama güzel dedim..kavga edioduk ama dimmu gerçekten süper..progenies of the great apocalyspe güzel parça
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...