Nirvana
bleach albümü nirvananın ilk albümü olması yanısıra kayıtları 600 dolara mal olmuştur.kurt abimiz eski soundgarden gitaristi jason everman'dan 600 dolar indire gandi yapmış.bleach nirvanın en karanlık albümü tanımı ise hiçte yanlış olmaz.bol çığlık,akordsuz distortion'lu gitarlar.yarı aksak inişli çıkışlı davullar..ortaya indie rock ve punk rock karşısımı bir tarz çıkmış.bu albüm amerika listelerinde pek tutunamadıysada ingiltere'de hiçte azımsanmıycak derecede ilgi görmüş..hatta love buzz cover'ı melody maker dergisince yılın en başarılı parçası seçilmiş.bleach albümünde baget sallayan chad channing kurt'ün çok iyi bir arkadaşı olmasına rağmen gruptaki durumundan hiçte memnun değilmiş tekmeyi basmış..chad'in yerine bir hardcore grubu olan the scream'in bateristi dave grohl'lu gruba almışlar.hey gidi günler hey..

En son ollie tarafından 17 Ara 2004 16:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
-
Love_MetaL
- Üye

- İletişim:
yok abi walla bn size derdimi anlatamicam...acıklamayı yapmıstım ama okumamıssan daha ne diim....DeLi yazdı:bir dakika chuck ile kurt mü karşılaştırılıyor burada? ne alaka lan :?
araya bir de cliff koyun birde dimebag darrell'i koyun o da yeni öldü tam olsun bari
.....it's only after you've lost everything, that you're free to do anything....
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
grungy BENCE dedim yani sana göre bleach olabilir ben en çok in uteroyu sewerim ''rape me'' ''all apologies'' heart shape box'' ''dumb'' ''milk it'' pennyroyal tea'' gibi en sewdiğim şarkılar o albümde.. vala ne yalan söyliyim anlamını bilmiorum
böle diyincede sözlüğe bakmadım sahtekarlık olurdu 
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- peace_maker
- Üye

- İletişim:
- peace_maker
- Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
haklısın ama hiç yayınlanmamış kayıtlar var.. courtney love denen ... kişi paragözlülüğü bırakırsa dinleyebiliriz..peace_maker yazdı:güzlde, bu kadaar sevdiğin bi grubun müzik yapmaması adama kötü koyuyo.bi yerden sonra şarkılar sıkıo, yeni şarkılar dinnemek istiyosun.bütün şarkılarını dinnemedim bi gün tam anlmıyla sıkılırım die
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
- peace_maker
- Üye

- İletişim:
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
- peace_maker
- Üye

- İletişim:
- peace_maker
- Üye

- İletişim:
yazık hemde çok yazık frances'de anası gibi olucak onu kurtarmalıyız onu bitch'in elinden..plan hazır bu büyük kaçırma olayı için grungy'i görevlendiriyorum.hazır greencard çekilişine girmişken bu olayı ancak sen kotarırsın.greencard olayı yatarsa kimlik,pasaport felan hazır..bak görev başarısız olursa seni pasifiğin serin sularında surf yaptırırım.hele sıvışmaya hiç çalışma seni tayyibe veririm o sana ne yapacağını bilir eheheh..

5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;