System Of a Down
Re: ...
saçmalık biz senin sevdiğin gruba böyle bir şey demiyoruz!!!!!!!!karşındakine saygın yoksa eyvallahhzihni05 yazdı:Ben kime nezaman saygı göstereceğimi bilirim bana öle saygı falan yazma.Siz Atatürk'ün gençleri olamazsınız!!! Yazık...![]()
![]()
The burden is mine... alone
...
Eyvallah güzel dostum drexler sevdim seni...Abicim şu kadar küçük bi grup tüm propagandasını yaptığı yetmiyo gibi bizim türkleride yanına alıyo nasıl iş bu ya!!!???Ağlanılacak durum.Biride gitmiş soad türk forum açmış...Atatürk hakkında forum açın siz belki mutlu olursununz!!!
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
zihni05... öleceksin de zihni'nin systemi böylesine küçük düşürdüğünü göreceksin deselerdi inanmazdım.. ama gerçekten biraz saygı...
en azından onların zihniyetlerine dair yorum yapmaktansa biraz yaptıkları müziğe bakalım.. sanıyorum ki sen de eskiden böyle düşünüyordun.. 8)
ama trimpot'un dediği gibi ne kadar küfür sayılsa da bu gruba kimse bir iki şarkılarını dinlememizden vaz geçiremez...
en azından onların zihniyetlerine dair yorum yapmaktansa biraz yaptıkları müziğe bakalım.. sanıyorum ki sen de eskiden böyle düşünüyordun.. 8)
ama trimpot'un dediği gibi ne kadar küfür sayılsa da bu gruba kimse bir iki şarkılarını dinlememizden vaz geçiremez...
*Saklaban*
Küresel sorun aslında uygarlık sorunudur!
-
_blindside
- Üye

Re: ...
Canım sen de bırak cengaverliği. Böyle boş konuşma bişiyi tam öğrenmeden.. İstiyosan ÖM at, sana anlatiim..zihni05 yazdı:O Gruba Köpek lafı az bile!Hak eden geçde olsa karşılığını bulur!Artık müğiyle değil propangandalarıyla bokunu çıkardılar olayın,yaptıkları artık müzik değil!Dinleyen dinler.!!!Ama fazla sürmeyecek biliyorum...![]()
![]()
-
_blindside
- Üye

+sonsuzzzz.....Trimpot yazdı:Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.
Ne alakasi var ki muzik ile Ataturkculugun.
Adamlarin kisiligi hicte umurumda degil. Hep olagan tartismalari yapiyoruz. Gerek yok bence.
müzikten konuşuyoruz arkadaşım bilmem hatırlatmamıza gerek var mı?konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunuz müzik bu!!!!!!!
müzik senin için ne anlam ifade ediyor bilmiyorum ama benim için özgürkük +evrenselliktir
-
_blindside
- Üye

atatürkcülükle alakası yok tabi ki müzikle..ama adamların dü$üncelerinin atatürk ün sawunduklarıyla cok ilgisi war..ne demi$ : ne mutlu türk üm diyene..köpek türkler diyen birine tepkisi ne olurdu sizce ?Trimpot yazdı:Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.
Adamlarin kisiligi hicte umurumda degil. Hep olagan tartismalari yapiyoruz. Gerek yok bence.
-
_blindside
- Üye

bence de bitmez yine başa dönecz hypnotizeden konuşalım dinleyen var mı? açıkcası bn pek beğenmedim ısınamadım albüme_blindside yazdı:boşver ya. tartışmayalım bu konuyu. bu tartılma bitmez
attack sadece hoşuma gitti diğerlerii pek sarmadı gerçi attack da sarmadıı gibii ama
O zaman adam boyle diyorsa bu olayi baska bi yere alirim. muzik nerede kaldi? bu olayin disinda. tamam olur bak o zaman.drexler yazdı:atatürkcülükle alakası yok tabi ki müzikle..ama adamların dü$üncelerinin atatürk ün sawunduklarıyla cok ilgisi war..ne demi$ : ne mutlu türk üm diyene..köpek türkler diyen birine tepkisi ne olurdu sizce ?Trimpot yazdı:Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.
-sen mi turklere kopek dedi ulan- diye sorarim adama.
ama dinliyorum sarkiyi. cogu sarkiyi kimin soyledigini dusunmeden dinliyorum hatta. cunku ben muzik dinliyorum.
Konuyla alakasi yok ama "Anna Nalick" seviyorum ben. o da pop yapiyor. ama dinliyorum. cok sakin bir muzik. cokta severim boyle sarkilari. Eee simdi bu ablamiz da pop yapiyor diye dinlemeyeyim. oldu mu simdi.
-
_blindside
- Üye

istanbul konserleri söz konusuymuş. ama can güvenliklerinden tam olarak emin olmak istiyorlarmış. endişelenmeleri normal, türkiyede sevmeyeni çok olan bir grup. ben de sevmem kendilerini. gelirlerse taşlı sopalı insanlar bekliyor olacak onları. bundan da eminim. en azından konser haberini duyan birkaç kişinin verdiği ilk tepki buydu...
-
_blindside
- Üye

ben onların bu cevabı anlayacağını bilsem söylediğini yapardım ama sırf para kazanmak için saygısızlık ettikleri bir ülkeye gelmeleri yüzsüzlükten de öte birşey bence.
edit: bu arada grubun fanları vardır burda eminim, söylediklerim umarım yanlış anlaşılmaz, mümkün olduğunca saygı çerçevesini aşmadan düşüncelerimi yazmaya çalışıyorum.
edit: bu arada grubun fanları vardır burda eminim, söylediklerim umarım yanlış anlaşılmaz, mümkün olduğunca saygı çerçevesini aşmadan düşüncelerimi yazmaya çalışıyorum.
En son Lysippe tarafından 16 Kas 2005 17:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
-
bloodyhead
- Müdavim Üye

- İletişim:
+sonsuz.. trimpot teşekkür..Trimpot yazdı:Adamlarin dinledigim tek sarkisi spiders zaten. Ataturk'u de cok seviyorum. bunu tartisacak degilim.
*Saklaban*