Dövme & Piercing

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen haykolik_cansu »

Lysippe yazdı:
haykolik_cansu yazdı:yaa bana biri pirsing için idael güzel bi yer sölesin istanbuldann
kadıköy negatif
hmm ii ozaman fiyatlarını nasıl??bi bilgin warmı
bitti dertler bindi tasa ben kurbanım haykoma!!!!!!!!hayfan olmaktan gurur duyuyorum çünkü ayrıcaktır:):)
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

veronique yazdı:
haykolik_cansu yazdı:yaa bana biri pirsing için idael güzel bi yer sölesin istanbuldann
,,,halep pasajındaki piercingci gayet temiz ve hijyendir bu konuda
tmm ozaman fiyatlarıyla ilgili bi bilgin warmı?
bitti dertler bindi tasa ben kurbanım haykoma!!!!!!!!hayfan olmaktan gurur duyuyorum çünkü ayrıcaktır:):)
Kullanıcı avatarı
MoreThanMost
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen MoreThanMost »

İstanbul'da Vagon var (Bkaırköy) arkadaşlarım orada yaptırmıştı, temizmiş sanırım, hiçbiri hastalık kapmadığına göre.
Fiyatlarla ilgili pek bilgim yok ama pahalı olduğunu tahmin ediyorum mekanı görmüş biri olarak.
Kullanıcı avatarı
Papi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Papi »

edirne'de 40-60 ytl arası olduğunu göre istanbulda biraz daha pahalı olabilir
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
Kullanıcı avatarı
veronique
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen veronique »

haykolik_cansu yazdı:
veronique yazdı:
,,,halep pasajındaki piercingci gayet temiz ve hijyendir bu konuda
50-70 arasında degisir gibi geliyor bana da.. bi ara yolum duserse sorarım
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

veronique yazdı:
haykolik_cansu yazdı:
veronique yazdı:,,,halep pasajındaki piercingci gayet temiz ve hijyendir bu konuda
50-70 arasında degisir gibi geliyor bana da.. bi ara yolum duserse sorarım
hmm tmm ozaman ya ben kadıköyde yaptırcamda fiyatlarla ilgili bi bilgi lazım ne kadr flan nese saol öğrenince yazarsın beklerim :010
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

MoreThanMost yazdı:İstanbul'da Vagon var (Bkaırköy) arkadaşlarım orada yaptırmıştı, temizmiş sanırım, hiçbiri hastalık kapmadığına göre.
Fiyatlarla ilgili pek bilgim yok ama pahalı olduğunu tahmin ediyorum mekanı görmüş biri olarak.
bakırköydemii oranın fiyatları nasıl gidip orayada bakim ozaman tam adresi werde sen :010
Kullanıcı avatarı
MoreThanMost
Müdavim Üye
Müdavim Üye

haykolik_cansu yazdı:
MoreThanMost yazdı:İstanbul'da Vagon var (Bkaırköy) arkadaşlarım orada yaptırmıştı, temizmiş sanırım, hiçbiri hastalık kapmadığına göre.
bakırköydemii oranın fiyatları nasıl gidip orayada bakim ozaman tam adresi werde sen :010
Çok kolay.
Bakırköy Cumhuriyet Meydanını biliyorsundur, meydandan dümdüz in (sahile doğru), yolun sonuna doğru sol kolunda kalacak. Bir de o civarlarda büyük bir kızılderili heykeli var (eğer hala kaldırılmadıysa) onu görürsen doğru yoldasın demektir.

Bir de, tüm bunları boşver, meydanda kime sorsan söyler :)
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

MoreThanMost yazdı:
haykolik_cansu yazdı:
Çok kolay.
Bakırköy Cumhuriyet Meydanını biliyorsundur, meydandan dümdüz in (sahile doğru), yolun sonuna doğru sol kolunda kalacak. Bir de o civarlarda büyük bir kızılderili heykeli var (eğer hala kaldırılmadıysa) onu görürsen doğru yoldasın demektir.

Bir de, tüm bunları boşver, meydanda kime sorsan söyler :)
iii tamamda yer nası hijyenmi sonra fiyatları nasıll
Kullanıcı avatarı
MoreThanMost
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Önceki mesajımda belirttiğim gibi, fiyatları da hijyenini de bilmiyorum.
Yalnız orada yaptıran arkadaşlarım temiz olduğunu söylüyorlar ve hiçbiri hastalanmadığına göre temizdir sanırım.
Fiyatlar da yine tahmin ediyorum ki pahalıdır, Bakırköy sonuçta.
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

memleketim sonucta:)tmm saol uğrarım orayadaa
Kullanıcı avatarı
speed_of_pain
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen speed_of_pain »

yaklasık 40 gun sonra dövmeyede el atacagım yasasın benım ıcın cok ozel olan 3 sembolu yaptıracagım sırtıma ...
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
haykolik_cansu
Üye
Üye
İletişim:

tmmmmm
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

mekanın temizlik ve hijyeni dışında senin bakımın da önemli.. hassas bi cilde sahipsen hiç bir şey işe yaramaz.. herhangi bir sorunda (iltihap gibi) piercingi yaptırdığın yere ve gerekirse bir sağlık ocağına danışmakta fayda var.. bir iki kremle çözülür genellikle onlar da..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

Resim

=)
Kullanıcı avatarı
fzyaso
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen fzyaso »

ohaaa çok enteresan.
Kullanıcı avatarı
pokisilik
Üye
Üye

Mesaj gönderen pokisilik »

karpuz_agaci yazdı:Resim

=)

süper olmus dövme
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

daha felaketleri da var..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; dövmenin İslam dininice tasvip edilmediği,gusül abdestinin kabul olduğu ama kişinin dövmelerinden dolayı tövbe etmesi gerektiği açıklanmaktadır.
Hoş bende 8 adet dövme var:)
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Kullanıcı avatarı
melankolik666o
Üye
Üye

Mesaj gönderen melankolik666o »

döwme isterdım aslında ama cok deıl olsa hanı söyle belıme bi öpücük we ya payi örmcek fln olablrdı ama piercing im war cenemde burnumda delık dılımı deldırmek ıstıorumm:-D
tefal niee beni düşümüoo... t be or not to be..:P
Kullanıcı avatarı
MoreThanMost
Müdavim Üye
Müdavim Üye

213 yazdı:Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; dövmenin İslam dininice tasvip edilmediği,gusül abdestinin kabul olduğu ama kişinin dövmelerinden dolayı tövbe etmesi gerektiği açıklanmaktadır.
Hoş bende 8 adet dövme var:)
sen sekiz kat extreme ateşte kaynıycaksın 213 =)
Kullanıcı avatarı
speed_of_pain
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen speed_of_pain »

bi çene piercingim var.. en kısa zamanda dövmeye terfi etmek istiyorum..sanırımbu ay sonu bu ıstegım gerceklesecek .. evimden ve festıvalerden cıkıp dovmecıye gıdebılırsem..
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

ya bisi sorcam =)

üst dudagimin dam ortasina piercing yaptirmak istiyorum, ama mümkün degil diyolar..bi bilginiz varmi acaba =)
Kullanıcı avatarı
kitten
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kitten »

niye üst diye sorabilirmiyim bu çünkü alışılageldik bişi değil :) ama delerler heralde ama tuhaf olur..
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bilmem.. piercing yaptirmak istedigimden beri, orasi benim icin =). aslinda boga felan gibi burnuma yaptirmak istedim.. ama bakalim =)