Within Temptation

Yabancı Müzik Grupları
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

joey yazdı:
MayheM yazdı:Bu işler dinleyici zevkine bakar ister - olsun ister + kapish.. ;)
kapish ya nedir yani sonuçta adamlar iyi müzik yapıyor
iyi müzik heee :?: :arrow:
korn83
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen korn83 »

grup virtöüzler barındırıyo iddasını kimse tasımıyo zaten,sadece popüler bi grubun taklidi demek cok sacma,sonucta silemiceniz bi tarihi var grubun ve bence gothic etkili müzikleri cok güzel.tabiki ben de devamlı bu grubu dinlemiyom ama sacmasapan karsılastırmalar ve karalamalar komik geliyo bana...

sevgiyle
viva metal!
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

bir kere kendinden sonra çıkan birilerinin taklidini neden yapsınlar?
konu iyice .oka sardı bazı arkadaşlar inatla aynı şeyde ısrar ediyor,düşüncesini söyledi ama yeter yani kafalara kakmaya gerek yok
MayheM
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MayheM »

joey yazdı:
MayheM yazdı:Bu işler dinleyici zevkine bakar ister - olsun ister + kapish.. ;)
kapish ya nedir yani sonuçta adamlar iyi müzik yapıyor
Ya hocam mesajları tam okumuyorsunuz biz iyi müzik yapmıyorlar dememişiz, gülüyorum bu mesajlarınıza kanımca son albümü diğer albümlerine nazaran çok daha iyi olmuş diyorum. Anlama zorluğumu çekiyorsunuz...
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

korn83 yazdı:grup virtöüzler barındırıyo iddasını kimse tasımıyo zaten,sadece popüler bi grubun taklidi demek cok sacma,sonucta silemiceniz bi tarihi var grubun ve bence gothic etkili müzikleri cok güzel.tabiki ben de devamlı bu grubu dinlemiyom ama sacmasapan karsılastırmalar ve karalamalar komik geliyo bana...

sevgiyle
sende bool bol gülersin virtiyöz olmaları bir şey ifade etmiyo önemli olan müzikleri bunların rock anlayışı buysa susarım ben bazı müziklerinde rock müzikle ilğili bir şey bulamıyorum
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

indream yazdı:
korn83 yazdı:grup virtöüzler barındırıyo iddasını kimse tasımıyo zaten,sadece popüler bi grubun taklidi demek cok sacma,sonucta silemiceniz bi tarihi var grubun ve bence gothic etkili müzikleri cok güzel.tabiki ben de devamlı bu grubu dinlemiyom ama sacmasapan karsılastırmalar ve karalamalar komik geliyo bana...

sevgiyle
sende bool bol gülersin virtiyöz olmaları bir şey ifade etmiyo önemli olan müzikleri bunların rock anlayışı buysa susarım ben bazı müziklerinde rock müzikle ilğili bir şey bulamıyorum
mesela hangi sarkılar?
sleeping with the earth my dying bride
korn83
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen korn83 »

müzikte rock bulmak nası bişeydir ya? ben de merak ettim rock adına bişey bulamadıgın sarkılar hangileri,ha ben anladım distorşın :lol: yok dimi büyük kayıp hakkaten 8)

her grup dream theatre noktasında olmak zorunda degildir..bu mantık bostur kanımca!
viva metal!
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

çok doğru söylüyorsun..mesela linkinpark ve rammstein...iki grupta da öyle öküz gibi teknikmiş sololarmış yok...ama rammsteini seviyorum ben diğerini sevmiyorum
indream
Üye
Üye

Mesaj gönderen indream »

ne3 biliyim ben şarkılarının adını ya oturup onları ezberliyecem albümü arkdaşımda dinledim istemiyerek şarkı adalarını bilmiyorum müzikleri hoşuma gitmiyo bidee şu son video klipleri ilk kliplerinmden dahada beter
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

bütün albümlerini buldum ne güzel de dinliyodum ama birden(aniden oldu gercekten çok ilginç) vocalin sesi batmaya başladı bana ve anında soğudum..ozamandan beri de dinlemiyorum.çüh bana :018
in the hopes of creating a horrible zombie..
Kullanıcı avatarı
therasmusgirl
Üye
Üye

Mesaj gönderen therasmusgirl »

bence sharon den adel in sesi süper grubun tüm sarkıları süper mother earth ice queen forsaken memeories süper sarkılar within temptation ile evanescenceyi karsılastırıp durmayın artık bence ikiside süper gruplar amy lee nin seside süper evanescence amerikalı bi grup oldugu için sanslı hollandadaki olanaklar ise kısıtlı WT için biraz düsünün sonra konusun
Kullanıcı avatarı
heavenly_damnation
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen heavenly_damnation »

konserine gitmek icin ucak biletimi erteleteceim tapilasi grup...benim icin yeri coook ayri.
Kullanıcı avatarı
linsha
Üye
Üye

Mesaj gönderen linsha »

çok sewiorm. never ending story we somewhere in çok ayrı bi yeri war bende...
i cry for you
given myself to blame
i died for you
i gave up everything...
Kullanıcı avatarı
BeTRaYeD_FooL
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen BeTRaYeD_FooL »

Wt bence gayet başarılı bi grup ve severim kendilerini..Özenti olduklarını düşünüp de bu boyutta evanescence ile kıyaslayan arkadaşların bi şey bildiklerinden değil de laf olsun diye yorum yapma isteği duyduklarını seziyorum nedense... :023
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...
Kullanıcı avatarı
lastgasp
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lastgasp »

mother earth in klibi cok aptalca gelio bana nedense agacların arasında koşuşturan eski türk filmi artistlerini hatırlatıo bana:D

ama sarkı güzel , kadının sesi mükemmel basta...
Kullanıcı avatarı
FOUKLAYNA
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen FOUKLAYNA »

bendede wish you were here var çok güzel bir şarkı!