Stone Temple Pilots

Yabancı Müzik Grupları
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Stone Temple Pilots

Mesaj gönderen grungy »

Core, No`4, Purple, Thank You, Tiny Music...Songs From The Vatican Gift Shop, Gate Eight (live) olmak uzere 6 adet albumleri vardir..
vokallerde scott weiland, gitarda dean deleo, davulda eric kretz ve bass gitarda robert deleo dan olusan grup 90 lara damgisini vuran bi kac tane gruptan bir tanesidir. hit parcalarindan ornek vermek gerekirse

sex type thing, sour girl, plush, vasoline, interstate love song, creep, big bang baby, ulan yaz yaz bitmez yani dinlenmesi gereken bi gruptur. :lol:
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Ulan kafadan 6 yıldan beri bildiğim bi grup ama hiç dinlemedim.yada dinlemişimdir.hiç hatırlamıyom walla
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

seni sarmaz lan allaaan metalcisi. :lol:
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Lan susak ağızlı.Ağırlık Slayer,Dream,Megadeth gidiyoz diye metalci mi olduk :?: Lise başlarında grunge ı severdim.Punka tapardım ama şu an fazla sarmıyo lawuk :lol:
BEN müzik adamıyım olm 8) :lol:
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

bak megadeth dedin punk dedin aklima megadeth in problems ve anarchy in the u.k. coverlari geldi.. hemen ares i acayim bari. :lol: iyi getirdin aklima.. abi punk, grunge, metal yani hepsi birbirinin ayni aslinda.. tarz kavgasi niye? nicin birbirimizi kiriyoruz? hepimiz seviyoruz bunlari, hepimiz kardesiz. :lol:
Kullanıcı avatarı
rainmanx
Üye
Üye

Mesaj gönderen rainmanx »

grungy yazdı:..... abi punk, grunge, metal yani hepsi birbirinin ayni aslinda.. tarz kavgasi niye? nicin birbirimizi kiriyoruz? hepimiz seviyoruz bunlari, hepimiz kardesiz. :lol:
+1
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

haa bu arada bence megadeth sex pistols dan daha iyi solemis bu parcalari.. allahtan tan punk yok forumda :lol: ama dogru yani, daha gaz..
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Heralde kardeşiz kankayız hoca :wink:
Ulan evde olsaydım yollardım istediin parçaları ama çalışıom.sen aç Aresi indir.Marty Friedman da indir
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

213 yazdı:Marty Friedman da indir
olmaz mi? :wink: :lol:
DeLi
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen DeLi »

grungy yazdı:haa bu arada bence megadeth sex pistols dan daha iyi solemis bu parcalari.. allahtan tan punk yok forumda :lol: ama dogru yani, daha gaz..
evet çok güzel söylemiş anarchy'yi
olm aresten arama ben atayım sana daha çabuk gelir :wink:
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

I AM AN ANTICHRIST I AM AN ANARCHISSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTT :!: :!:
Kullanıcı avatarı
CcCoMaLieSsS
Üye
Üye

Mesaj gönderen CcCoMaLieSsS »

Velvet Revolverı çok ii yürütüo Scott süper bi vokaL
MYWIFEMYLIFE
Üye
Üye

Mesaj gönderen MYWIFEMYLIFE »

grungy yazdı:haa bu arada bence megadeth sex pistols dan daha iyi solemis bu parcalari.. allahtan tan punk yok forumda :lol: ama dogru yani, daha gaz..
boş buldun meydanı salla. mustaine'e söylesen ilk o girişir sana.

sex pistols,new york dolls,ramones,clash.. bunlardır bir çok güzel şey dinlememize vesile olan gruplar. sex pistols konserine gidemedim ya en çok yandığım konserdir.

scott'ın bodies'i söylemesi ise ayrı bir insanlık ayıbı, sid'i mezardan çıkartacak neredeyse. neyse stp forumuna alakasızlık çok etmeyeyim.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

bence sen tam dayaklik bi adamsin hoca.. bu kadar iddialiysan bilmiyorum artik. ben seni yerim, icerim ustune bir de neyse.. o yazdigin baba gruplara istersen bi 50 kusur de ben ekleyeyim istersen..
Kullanıcı avatarı
DeaR_GoD
Üye
Üye

Mesaj gönderen DeaR_GoD »

Bakalım kimler var derken sıranın taaa en sonunda Stone Temple Pilots'u görmek şaşırtıcı oldu. 5 yıl önce Core albümlerini almıştım ikinci el sonra kaybetmiştim geçenlerde yine ikinci elini buldum :010 . Albümü tekrardan sırf ' Wet My Bed' parçasında ki konuşma ve Crackerman de ki vokal için tekrardan aldım :D.
Its A Longway To The Top ( If You Wanna ROCK 'N' ROLL !!! )
Kullanıcı avatarı
shadow_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen shadow_girl »

art school girl şarkısı çok güzel ya
sanırım bi reklamda kullanılmıştı.
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

"plush" ve "creep" benim için öncelikleri şarkılarıdır.
betterman.