The Exploited

Yabancı Müzik Grupları
Sorj
Üye
Üye

The Exploited

Mesaj gönderen Sorj »

ALLAHIM! bu kadarmı süper bi PUNK grubu olur.Insan bu grubu dinledikten sonra kendini punkçu :P sanıyor ya.Ritimler,şarkı sözleri bu kadarmı mükemmel olur bea? Insan'a tam mânasıyla o anki hisettiği şeyleri, aktarabiliyorlar.Bu

Dinleyen varmı? Beat the bastard vidyo klibini bulabildim sadece.Tiplerse şahane.Bassçının (eheh ne giyceğini bilio basscı helal) üstünde Bi tane kış kıyafeti var sweet deniyor sanırım , üstündede Kocaman bi anarchy işareti var bittim ya.Olmaz böyle bi kıyafet.Adamlar video kliplerinde bir punkçıya göre çok sade duruyorlar.Ne azma,coşma türevi şeyler yapmıyorlar.Gayet sakin sakin El kol hareketleri yaparak fıstık gibi çalıyorlar.

KIRAL GRUP YA.HAStasıydım şimdi zır delisi oldum :P

Dinleyen varmı bu uber grubu?
O Hop hop ali top ali.
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

Tek kelimeyle punk tır elemanlar ama dinlemem
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

dinledigim de sanki bi yerlerim yirtiliyo.. :-D
Kullanıcı avatarı
kurukafa
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kurukafa »

Ben dinlerim ve severim. Özellikle de "Beat the Bastards" albümüne hastayım. Bir punk grubu olmasına ramen çoğu thrash grubundan daha thrastır. Serttir ve kendini punk olarak nitelendiren bazı zirzop gruplar gibi değildir. Harbi punktır Exploited.
Kullanıcı avatarı
PUNKY_SPuTniK
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen PUNKY_SPuTniK »

grup aşmıştır taşmıştır punkı sallamıştır
hastasıyız.. :013
daha dün annemizin cüzdanını çalarken okul duvarlarına grafity yaparken şimdi anarşist olduk sokakları doldurduk. sevinçliyiz hepimiz polislerden kurtulduk..!
www.mahlukat.com punk webzine
Kullanıcı avatarı
_hasonowic_
Üye
Üye
İletişim:

Re: The Exploited

Mesaj gönderen _hasonowic_ »

Sorj yazdı:ALLAHIM! bu kadarmı süper bi PUNK grubu olur.Insan bu grubu dinledikten sonra kendini punkçu :P sanıyor ya.Ritimler,şarkı sözleri bu kadarmı mükemmel olur bea? Insan'a tam mânasıyla o anki hisettiği şeyleri, aktarabiliyorlar.Bu

Dinleyen varmı? Beat the bastard vidyo klibini bulabildim sadece.Tiplerse şahane.Bassçının (eheh ne giyceğini bilio basscı helal) üstünde Bi tane kış kıyafeti var sweet deniyor sanırım , üstündede Kocaman bi anarchy işareti var bittim ya.Olmaz böyle bi kıyafet.Adamlar video kliplerinde bir punkçıya göre çok sade duruyorlar.Ne azma,coşma türevi şeyler yapmıyorlar.Gayet sakin sakin El kol hareketleri yaparak fıstık gibi çalıyorlar.

KIRAL GRUP YA.HAStasıydım şimdi zır delisi oldum :P

Dinleyen varmı bu uber grubu?
punkçu ne yaaa simitçi gibi bişe heralde.....

exploited süperdir çok severim kendilerini vokal veyt haricinde her albümde diğer elemanalr deişmektedir.. git gide treş metalimsi olmaya başladılar ama severim genede... eski halleri daha bi güzeldir.. barmy army, sex and violence, army life, fuck a mod vs vs vs en çok sevdiim şarkıları...